FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fejzic -nije imao puno posla jedna nesigurna intervencija Ispucavanja katastrofa sto rece sef ima jednu kracu nogu.
Stevanovic-vise nego odlican
Sehic-bravo ,mislim da je danas najvise pretrcao uz hajdarevica
Kosoric -pravovremen na zemlji dobar u skoku.Vidi se da je iskusan zna kad treba leci i zadrzavati,isfolirat faul
ikic -odlican ne pametuje previse
Dado-standardno dobar
Alispahic-prvo malo losije previse lopta isla nazad ali daje sigurnost ekipi
Hajdarevic-prava radilica ima ga na citavom terenu ,da malo popravi kontrolu lopte bio bi klasa od igraca
Stilic -kapitenski
Jurcic-pyno radi za ekipu
Stevanovic-vise nego odlican
Sehic-bravo ,mislim da je danas najvise pretrcao uz hajdarevica
Kosoric -pravovremen na zemlji dobar u skoku.Vidi se da je iskusan zna kad treba leci i zadrzavati,isfolirat faul
ikic -odlican ne pametuje previse
Dado-standardno dobar
Alispahic-prvo malo losije previse lopta isla nazad ali daje sigurnost ekipi
Hajdarevic-prava radilica ima ga na citavom terenu ,da malo popravi kontrolu lopte bio bi klasa od igraca
Stilic -kapitenski
Jurcic-pyno radi za ekipu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Eh sta bi tek bilo da je Juricic igrao u kopackama i bez infuzije....
imali igdje snimak utakmice? da rahat covjek pogleda
Uživajmo kao jedina ekipa sa 100% učinkom, podržimo Želju na načine koje možemo i vjerujmo u šampionsku sezonu.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
gdje su sad oni insajderi da ih covjek upita da mi gataju kurs japanskog jena i kineskog yuana fudbal im ne ide od glave izgleda 

i da vas brat upita imatel tu jednu infuziju da prekucam i spavam sa pola treba u gradu

i da vas brat upita imatel tu jednu infuziju da prekucam i spavam sa pola treba u gradu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Cestitke strucnom stabu i kompletnoj ekipi. Velika pobjeda.
Danas je izuzetno bilo teško igrati. Pocevsi od samog termina utakmice pa do protivnicke ekipe. Iako poprilicno stara i spora ekipa, oni su se vrhunski branili danas. Preiskusni su to i kvalitetni igraci. U jednom momentu se mogao vidjeti i trostruki blok u sredini. Samo pogledajte gdje su zakaric i ziljkic proveli najvise vremena u prvom poluvremenu i sve ce vam jasno biti. Jedini momenat gdje sam se malo prepao je bio kada je Zaka bacio onog našeg na guzicu i drito je nabacio Vranjesu na glavu.
Sto se nase ekipe tice, ja vala nemam zamjerki. Igrali su takticki izuzetno zrelo i nisu dopustili da ih primljeni go poremeti, sto me posebno raduje.
Bekovi su danas bili fantasticni. Šeha je odigrao utakmicu života. Aco i Ikic takodjer odlicni. Ikić je pravo pojačanje, ne komplikuje stvari i po potrebi klepa kako Bog zapovijeda. Evo sada ima kartone, i to je jedan od razloga sto sam pjenio kada se Miletić ugruhao. Duga je sezona, kartona i povreda ce još biti sigurno.
Sudija je bio katastrofalan. Sjecka igru, kompenzira i jos ti ne svira ono igranje rukom na 17m od gola. Katastrofalno je sudio.
Sto se tice Veselog, ja covjeku zamjeram samo jedno - a to da se doveo do te mjere da ga neko, u ovom slucaju strucni stab, "tjera" da se dovede u red. Nepostovanje prema klubu ali nema veze. On je super igrac za napadati umorne bekove i mislim da ce nam jako puno valjati u nastavku sezone.
PS Ove novoregistrovane šupčine sto pokusavaju unijeti nemir nam se mogu samo sageti.
Danas je izuzetno bilo teško igrati. Pocevsi od samog termina utakmice pa do protivnicke ekipe. Iako poprilicno stara i spora ekipa, oni su se vrhunski branili danas. Preiskusni su to i kvalitetni igraci. U jednom momentu se mogao vidjeti i trostruki blok u sredini. Samo pogledajte gdje su zakaric i ziljkic proveli najvise vremena u prvom poluvremenu i sve ce vam jasno biti. Jedini momenat gdje sam se malo prepao je bio kada je Zaka bacio onog našeg na guzicu i drito je nabacio Vranjesu na glavu.
Sto se nase ekipe tice, ja vala nemam zamjerki. Igrali su takticki izuzetno zrelo i nisu dopustili da ih primljeni go poremeti, sto me posebno raduje.
Bekovi su danas bili fantasticni. Šeha je odigrao utakmicu života. Aco i Ikic takodjer odlicni. Ikić je pravo pojačanje, ne komplikuje stvari i po potrebi klepa kako Bog zapovijeda. Evo sada ima kartone, i to je jedan od razloga sto sam pjenio kada se Miletić ugruhao. Duga je sezona, kartona i povreda ce još biti sigurno.
Sudija je bio katastrofalan. Sjecka igru, kompenzira i jos ti ne svira ono igranje rukom na 17m od gola. Katastrofalno je sudio.
Sto se tice Veselog, ja covjeku zamjeram samo jedno - a to da se doveo do te mjere da ga neko, u ovom slucaju strucni stab, "tjera" da se dovede u red. Nepostovanje prema klubu ali nema veze. On je super igrac za napadati umorne bekove i mislim da ce nam jako puno valjati u nastavku sezone.
PS Ove novoregistrovane šupčine sto pokusavaju unijeti nemir nam se mogu samo sageti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Rece Amar da Veselinovic jos uvijek nije skroz fit/spreman. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vala je sudija bezveze dao zuti Ikicu,nadao sam se da ce protiv mladosti cistiti kartone
Sa Slobodom je u 19h u subotu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trebalo bi ako opet sta ne budu mijenjali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
To si u pravu za Veselog , pa yebote nosiš Željin dres i hladno dođeš u kafanu jedeš donere i piješ vodke sa Spriteom ... On i onaj Handžić kod pitara kao dva uštipka , zato ga je i Zakarić onako na guzicu bacio jer je nespreman a i to je blaga riječ... Maksimalno nepoštivanje kluba ,sramota...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:31Cestitke strucnom stabu i kompletnoj ekipi. Velika pobjeda.
Ne pišem puno na ovoj temi , i nisam novoregistrovan možeš provjeriti . Redovno čitam i pratim , i trudim se da ne ulijećem ovako jer ostali momci su tu haman svaki dan , sve prate i ja to poštujem. Međutim ovo nisam mogao da ne spomenem.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
To je jedan od alata ove sudacke mafije iz poganog saveza kako da te osakate na pocetku. Zveknu kartone stoperu i/ili zadnjem veznom i igras do kraja u strahu. U prve dvije tekme opravdani zuti za Ikica, ovo danas nije trebao dati.
Neće jer Ligu prvaka u subotu radi Nova BH, tako da će naša domaća Arena biti slobodna i termini se sigurno neće mijenjati zbog TV prenosa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Po meni alkohol nije problem. Svaka sampionska generacija, ne samo kod nas, ima te sto vole lokati. Samo ti loči majstore ali budi na terenu kako treba.bombaysaphire je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:45To si u pravu za Veselog , pa yebote nosiš Željin dres i hladno dođeš u kafanu jedeš donere i piješ vodke sa Spriteom ... On i onaj Handžić kod pitara kao dva uštipka , zato ga je i Zakarić onako na guzicu bacio jer je nespreman a i to je blaga riječ... Maksimalno nepoštivanje kluba ,sramota...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:31Cestitke strucnom stabu i kompletnoj ekipi. Velika pobjeda.
Ne pišem puno na ovoj temi , i nisam novoregistrovan možeš provjeriti . Redovno čitam i pratim , i trudim se da ne ulijećem ovako jer ostali momci su tu haman svaki dan , sve prate i ja to poštujem. Međutim ovo nisam mogao da ne spomenem.
Ponavljam, momak je prosle zime produzio ugovor, sve vrijeme je bio korektan prema klubu i sto je najvaznije, on je sasvim ok igrac koji uvijek moze napraviti visak, izboriti penal, kreirati sansu. I kao takav ce nam puno valjati u nastavku, uvjeren sam.
evo Dado se odmara uz kriglu 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zasluzio je doktor. Posalji mu jednu na racun foruma.
@delinjo ce platiti

-
- Kontakt:
Nakon pobjede, poklopi nam se i rezultat iz Listice 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
-
- Kontakt:
Ikicu se prelako daju kartoni,i protiv Radnika i protiv Borca je dobio karton na prvom faulu....
Trenutno korisnika/ca: hadzibake, Hrammm1921 i 33 gosta.