Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Nema od tog nista brate, ako prodamo Lakazeta 100% necemo dovest zamjenu, i to bi bila velika greska.
Pokazao je protiv Liverpoola i Citya da nudi dimenziju koju drugi igraci nemaju
Pokazao je protiv Liverpoola i Citya da nudi dimenziju koju drugi igraci nemaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa bas zbog toga kazem mi cak nismo tako produktivni u napadu kada Auba igra spica, jer nije jak kao Laca,Laca je u niskom postu beton zna se zagraditi i sacuvati loptu spusta se nisko da bi organizirao napade sa veznjacima, zato i daje manje golova jer se trosi a samim tim otvara prostora nasim krilima pa i bekovima, nebi valjalo da ga izgubimo a da ne dovedemo nikoga, jwr nam treba slican profil igraca a ja tu vidim Jimeneza.
Opet vidjet cemo nebi me cudilo da ga prodamo dovedemo Zahu lijevo a u spica gurnemo Aubu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Real nam ipak ne da Ceballosa na još jednu sezonu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nemoj srqat, znaci treba ganjati dva veznjaka sada, ybt ispusit cemo foru, necemo dovesti partya, nego cemo za te pare pokupit dva polovnjaka a u pm i klub i sve
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa hoce neka nasa **** izvale 30mil za njega, 50 za partya i onog Gabriela neka dovedu za 30,Wilian na Free, i to ti je 110miliona,prodas Nelsona, Torreiru ako vec hoce da ide (ja ga nebi prodavao da se mene pita
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
znaš šta je problem, prodaj Lacazettea ali dovedi pristojnu zamjenu
al ko da gledam Arteti je Nketiah ta zamjena, što je ravno ludilu
al ko da gledam Arteti je Nketiah ta zamjena, što je ravno ludilu
Ma to se Seljanosa je zuta stampa, nista ozbiljno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja nezz sta nasi cekaju sa objavom za Wiliana, daj dovedi to sto trebas i zelis neka treniraju skupa pa ybt sezona pocinje za mjesec, tacnije nama vec 29.08
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pripremaju pišljivu komercijalu za starog igrača, da se navijačima pričini da dobijamo igračinu.
Willian je samo pristojan transfer i to samo zato što ga na džaba dobijamo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
čekam da ovako i za Aubu seru kad se desi slična situacija
koja je poenta zamjene Torreire i Diaware, isti qrac nikakav upgrade u odnosu na Torreiru
ne znam sto se cjepidlacimo oko Parteya, plati yebeš mu mater ako zelis da vidis razliku na terenu i na tabeli
koja je poenta zamjene Torreire i Diaware, isti qrac nikakav upgrade u odnosu na Torreiru
ne znam sto se cjepidlacimo oko Parteya, plati yebeš mu mater ako zelis da vidis razliku na terenu i na tabeli
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 13 avg 2020, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sutra sluzbeno willian dolazi a auba produzuje ugovor.. na mubarek dan
Sada mi je lakseQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 avg 2020, 12:46sutra sluzbeno willian dolazi a auba produzuje ugovor.. na mubarek dan
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
anelovi izvori na aparatimatopnik1 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 12:58Sada mi je lakseQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 avg 2020, 12:46sutra sluzbeno willian dolazi a auba produzuje ugovor.. na mubarek dan![]()
Treba otići u njemacku sa praznim papirom da upisu u lajpcigu koliko god hoce za dayota
Willian do subote igrac Arsenala
quater vs anel
za prvog insidera pdfa
za prvog insidera pdfa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.