Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Joj tuge na chatu. Da nema Jure ključ u bravu komotno.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nema ko nije pao.
Raduje povratak Osima i alexa.
Raduje povratak Osima i alexa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel ti sad malo jasnije ono sto sam ti rekao

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bježi, skoro jarana vozio gore, ko da se penješ na Mont Everest. Gdje ovo živiš reko, i valja mu se pješke gore popeti

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dobro je Hrasno kakav je Soukbunar.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vise sam se umorio kad sam se u osnovnoj penjao uz Hrasno Brdo na komemoraciji Vinke Samarlica neg kad sam isao uz Bjelasnicu.
#Punoljetstvo
Ne volim vala ni gore, ali nemoj ni brda života ti

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja sam odmah iza Željinog stadiona.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:20Vise sam se umorio kad sam se u osnovnoj penjao uz Hrasno Brdo na komemoraciji Vinke Samarlica neg kad sam isao uz Bjelasnicu.

To zauzeo položaj od Milomira OdovićaCaptain4 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:23Ja sam odmah iza Željinog stadiona.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:20Vise sam se umorio kad sam se u osnovnoj penjao uz Hrasno Brdo na komemoraciji Vinke Samarlica neg kad sam isao uz Bjelasnicu.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:33To zauzeo položaj od Milomira OdovićaCaptain4 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:23Ja sam odmah iza Željinog stadiona.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:20Vise sam se umorio kad sam se u osnovnoj penjao uz Hrasno Brdo na komemoraciji Vinke Samarlica neg kad sam isao uz Bjelasnicu.![]()
![]()

Ako je souk Narandza onda je narandzast!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sta je sa najjacim forumasem allsportfan?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:43KANTA GODINE 2020
UPDATE
August 2020:
• Husika 1,65
• Imčo 3,20
• leorey 15,00
• legendareala 28,00
• Samso 90,00
23
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.