Sto ne mogu zagonetnih ljudi
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
=\_1921_/=
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svi koji su odbili da igraju za BIH su bili fail,invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Makar samo 1 odabrao BiH moramo biri zadovoljni s obzirom na to da nismo uložili ni marke u njihov fudbalski razvoj. Dok žabokrečina zvana BiHPL ne krene izbacivati fudbalere, a ne alkoholičare i cuclače crijeva, do tad ćemo ovisiti o patriotskom naboju u dijaspori, a on je već u laganom padu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Smije.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 23:00Šta je sa Bećirom? Ako se smije iznijeti.
Nije nista, ta ce bit.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- invincible1921
- Kontakt:
Halilovic i subotic da su pristali za nas igrat mislim da bi imali.duplo bolje karijere...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:39Svi koji su odbili da igraju za BIH su bili fail,invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu![]()
Jbt halilovicu tek 24
=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Seferovic je imao pristojnu karijeru, za ostale nesto i ne zalim.
JonSnow je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:41Makar samo 1 odabrao BiH moramo biri zadovoljni s obzirom na to da nismo uložili ni marke u njihov fudbalski razvoj. Dok žabokrečina zvana BiHPL ne krene izbacivati fudbalere, a ne alkoholičare i cuclače crijeva, do tad ćemo ovisiti o patriotskom naboju u dijaspori, a on je već u laganom padu.
De bolan, uozbilji se. Na koji način bi im naša reprezentacija pomogla da imaju imalo, a ne duplo bolju karijeru. Kao da mi imamo igrače u Realu, Barci, Bayernu, Liverpoolu.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:47
Halilovic i subotic da su pristali za nas igrat mislim da bi imali.duplo bolje karijere...
Jbt halilovicu tek 24imam osjecaj da covjek igra 15 godina
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- invincible1921
- Kontakt:
Pa realno halilovic bi mozda postao pametnijiMokes je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:00De bolan, uozbilji se. Na koji način bi im naša reprezentacija pomogla da imaju imalo, a ne duplo bolju karijeru. Kao da mi imamo igrače u Realu, Barci, Bayernu, Liverpoolu.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:47
Halilovic i subotic da su pristali za nas igrat mislim da bi imali.duplo bolje karijere...
Jbt halilovicu tek 24imam osjecaj da covjek igra 15 godina
=\_1921_/=
Begovic, Lulic, Mujdza, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Muslimovic...invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
- invincible1921
- Kontakt:
Pa vala ne znam da su se svabe otimale za ibesivica?Harise je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:14Begovic, Lulic, Mujdza, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Muslimovic...invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
Mismovic je igro za nas jer su ga srbi odyebali i zayebali se
Begovic je trebao braniti za ? Kanadu ?
Lulic, Mujdza ?
Medunjanim da je mogao biti u holandiji na tribinama bio bi, ali nije mogo ni to pa je doso nama
Seo ok, njega sam zaboravio.
Muslimovic?
=\_1921_/=
Odlicno da je Hadzikadunic pristao da igra za nas i Ahmedhodzic, Omeragic bi trebao biti sljedeci igrac na radaru jer momak makar za mene bi igrao u prvi 11 Reprezentacije.
(?)--Omeragic--Hadzikadunic--Kolasinac
(?)--Omeragic--Hadzikadunic--Kolasinac
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 12 avg 2020, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Seferovic da je izabrao nas ispred Svice imao bi karijeru Izeta Hajrovica. Grashoper, Dinamo i tako taj nivo klubova.tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:48Seferovic je imao pristojnu karijeru, za ostale nesto i ne zalim.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako je Misimovic krenuo salijetati ove bosnje po evropi za dvije godine ce napraviti iskljucivo bosnjacku reprezenraciju
Trebu mu neko reci da pokusa saletiti kojeg srbina i hrvata jer ovo sto radi nema smisla 
Nadam se da je ovo istina. Jos Anela i Becira i bice nade za nas u odbrani. Da vise ne moramo gledati ove kloceve tipa mujakic i kompanija koji se nude kao rjesenje za buducnost u odbrani.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Lulic bi sigurno zabiljkežio desetine utakmica u prvih 11 Švice, da je zaigrao za njih.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:16Pa vala ne znam da su se svabe otimale za ibesivica?Harise je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:14Begovic, Lulic, Mujdza, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Muslimovic...invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
Mismovic je igro za nas jer su ga srbi odyebali i zayebali se
Begovic je trebao braniti za ? Kanadu ?
Lulic, Mujdza ?
Medunjanim da je mogao biti u holandiji na tribinama bio bi, ali nije mogo ni to pa je doso nama
Seo ok, njega sam zaboravio.
Muslimovic?
Imali smo sreće što se kasno afirmisao, pa smo ga ulovili .
Ibišević bi bio član svih reprezentacija na svijetu, osim možda onih top 10.
Misimović bi sigurno dobio poziv Švaba u sezoni kada su osvojili titulu.
Begović 250 utakmica u EPL. U jednom periodu drugi najbolji ex Yu golman, iza Handanovića.
Kolašinac bi bio član Elfa, vjerovatno ne u prvih 11, ali bi uglavnom dobivao pozive.
Bičakčić sa 150 utakmica u BL, bi imao mjesta i u jačim reprezentacijama od BiH.
Stalno se vrtii priča da se igrači nisu iskazali, nisu zadovoljili... a u odnosu na koga?
Ko je to zadovoljio u reprezentaciji, a ovi su fail?
Valjda je već odavno jasno da mo bez dijaspore u rangu Estonije, možda i gore.
- ASD
- Kontakt:
Na koji način bi Ibišević igrao za Njemačku?
Misimović bi za Njemačku odigrao 5 utakmica maximum.
Misimović bi za Njemačku odigrao 5 utakmica maximum.
- invincible1921
- Kontakt:
Kako mislis imao bi mjesta...pa nije to klub ili kosarka da moze birat. Pricamo o realnom gdje su mogli
=\_1921_/=
Ibišević je mogo igrat za USA, ići na svako SP, bit glavni igrač...
Miske bi odigrao 5 utakmica za Njemačku, pa jel to malo, slabo, fail?
Dje su ti naši igrači koji bi zabilježili 50+ utakmica za Švabe? Da se konačno riješimo ovih dijasporskih failova.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Goalgetter i 32 gosta.