Mi bolje nismo imali to niko ne spori
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
=\_1921_/=
Realno su mogli igrati za nas i zahvaljujući njima nismo u 5. šeširu UEFA-e.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:11Kako mislis imao bi mjesta...pa nije to klub ili kosarka da moze birat. Pricamo o realnom gdje su mogli
Nazivati njih failovima , a imati najgoru ligu u Europi je besmisleno.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam vise mislio u faznu overrated igraca, naravo cast izuzetcima, a sto se tice repki pitanje je da li bi igrali za nas da su imalo nolju opciju...al mada ko sto rekoh bolje nismo imali.DrFilgud je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:30Realno su mogli igrati za nas i zahvaljujući njima nismo u 5. šeširu UEFA-e.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:11Kako mislis imao bi mjesta...pa nije to klub ili kosarka da moze birat. Pricamo o realnom gdje su mogli
Poenta je da sam se sto puta opeko tipa neko dodje i kaze evo "xy igra u 2. Nejamckoj talent ha hu" na kraju rang PL
=\_1921_/=
Pitanje je i da li bi igrači iz BiH igrali za nas, da su imali bolju opciju.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:36Ja sam vise mislio u faznu overrated igraca, naravo cast izuzetcima, a sto se tice repki pitanje je da li bi igrali za nas da su imalo nolju opciju...al mada ko sto rekoh bolje nismo imali.DrFilgud je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:30Realno su mogli igrati za nas i zahvaljujući njima nismo u 5. šeširu UEFA-e.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:11Kako mislis imao bi mjesta...pa nije to klub ili kosarka da moze birat. Pricamo o realnom gdje su mogli
Poenta je da sam se sto puta opeko tipa neko dodje i kaze evo "xy igra u 2. Nejamckoj talent ha hu" na kraju rang PL
Ima ih koji su prijetili da će igrati za tamo neke, ako ne dobiju poziv.
Jedan offtopic
Kožulj potpisao za Gaziantep FK

Kožulj potpisao za Gaziantep FK
- Goalgetter
- Kontakt:
Miske je prije par dana Beciru stavio bh. zastavu u komentar na jednu sliku, ko zna, mozda vec neki signal 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ouuuu, evo otišao da pogledam kad fkt jest. Izgleda da je i Bećir gotovGoalgetter je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:28Miske je prije par dana Beciru stavio bh. zastavu u komentar na jednu sliku, ko zna, mozda vec neki signal![]()

Miske pošteno platu zarađuje

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma pusti Misketa, mahalas praviDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44ouuuu, evo otišao da pogledam kad fkt jest. Izgleda da je i Bećir gotovGoalgetter je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:28Miske je prije par dana Beciru stavio bh. zastavu u komentar na jednu sliku, ko zna, mozda vec neki signal![]()
![]()
![]()
![]()

@igrajlopte 🐦
Na kojoj objavi?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44ouuuu, evo otišao da pogledam kad fkt jest. Izgleda da je i Bećir gotovGoalgetter je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:28Miske je prije par dana Beciru stavio bh. zastavu u komentar na jednu sliku, ko zna, mozda vec neki signal![]()
![]()
![]()
Miske pošteno platu zarađuje![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
predzadnja objavaSalih1984 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:47Na kojoj objavi?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44ouuuu, evo otišao da pogledam kad fkt jest. Izgleda da je i Bećir gotovGoalgetter je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:28Miske je prije par dana Beciru stavio bh. zastavu u komentar na jednu sliku, ko zna, mozda vec neki signal![]()
![]()
![]()
![]()
⚜️~⚜️~⚜️

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Možda ga samo završava preko instagram komentara ko i običan navijač BiHDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:44ouuuu, evo otišao da pogledam kad fkt jest. Izgleda da je i Bećir gotov![]()
![]()

Becira sam gledao par puta i potrefio na tekme gdje je sa cijelom ekipom bio kriminalan, visoki porazi.
Anela gledao jednom i nije bas bio dobar.
Dennisa nisam nikad gledao, valja poceti ali odmah u prvih 11 repke, mlad a igra u boljem klubu od sunjica:-)
mogla bi ovo biti lijepa ekipica za 1-2 godine.
stoperi ok, 2 ce sigurno biti u dobrim klubovima od ovih potencijalnih i trenutnih koji se tu vrte.
bekova sa ovom dvojicom iz salzburga bi trebalo biti dovoljno.
sredina isto tako, solidna, pjanic moze jos 4 godine a ima i ovih mladjih..valjda gojak ispliva a i hasic pokaze to o cemu se prica...krunic bi morao zaigrati negdje, ima mi nesto u igri ali nikako da ga krene.
napadaci solidni, za sada niko na nivou dzeke ni priblizno ali nisu ni tarabe...demirovic i prevljak mi djeluju najbolje za sada.
krila skripe, tu mora neko brzo isplivati a do tada krpiti sa viscom, milosevicem, menalom, hajrovicem - ako zaigra, zaste ne i duljevicem ako proigra...
nismo za svjetsko ali europska ne bi trebala biti upitna uz ozbiljan rad buduceg selektora, nadam se custovicu poslije bajevica, uz kodru.
Dennisa nisam nikad gledao, valja poceti ali odmah u prvih 11 repke, mlad a igra u boljem klubu od sunjica:-)
stoperi ok, 2 ce sigurno biti u dobrim klubovima od ovih potencijalnih i trenutnih koji se tu vrte.
sredina isto tako, solidna, pjanic moze jos 4 godine a ima i ovih mladjih..valjda gojak ispliva a i hasic pokaze to o cemu se prica...krunic bi morao zaigrati negdje, ima mi nesto u igri ali nikako da ga krene.
napadaci solidni, za sada niko na nivou dzeke ni priblizno ali nisu ni tarabe...demirovic i prevljak mi djeluju najbolje za sada.
krila skripe, tu mora neko brzo isplivati a do tada krpiti sa viscom, milosevicem, menalom, hajrovicem - ako zaigra, zaste ne i duljevicem ako proigra...
nismo za svjetsko ali europska ne bi trebala biti upitna uz ozbiljan rad buduceg selektora, nadam se custovicu poslije bajevica, uz kodru.
Miske ako završi Anela, skidam mu onu etiketu minhenskog mahalca i duboko mu se izvinjavam.
Mislis Anela i Becira
Veliku ulogu u odluci Hadzikadunica i eventualnoj odluci Anela da izabere BIH je imao nas covjek iz Svedske, Dario Slomic koji je sve ovo vrijeme taj kontakt izmedju porodica/igraca i naseg saveza. Svaka cast Dario (koji je inace i menadzer neki bivsi igraca Malmea)!
Znas koji ti je igrac sljedeci.. A.G.

Veliku ulogu u odluci Hadzikadunica i eventualnoj odluci Anela da izabere BIH je imao nas covjek iz Svedske, Dario Slomic koji je sve ovo vrijeme taj kontakt izmedju porodica/igraca i naseg saveza. Svaka cast Dario (koji je inace i menadzer neki bivsi igraca Malmea)!

Znas koji ti je igrac sljedeci.. A.G.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 12 avg 2020, 14:10, ukupno mijenjano 4 puta.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
za 3-4 godine u sredini aBd uz hasica i gigovic i omicbabino je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:56Becira sam gledao par puta i potrefio na tekme gdje je sa cijelom ekipom bio kriminalan, visoki porazi.

Ne znam tog Darija, ali svaka čast ako je doprinio.ReX je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:07Mislis Anela i Becira![]()
![]()
Veliku ulogu u odluci Hadzikadunica i eventualnoj odluci Anela da izabere BIH je imao nas covjek iz Svedske, Dario Slomic koji je sve ovo vrijeme taj kontakt izmedju porodica/igraca i naseg saveza. Svaka cast Dario!Znas koji ti je igrac sljedeci.. A.G.
![]()
Ja se nadam da će ovo biti domino efekat. Ako dobijemo Anela, doći će i A.G.
Za Bećira previše ne brinem, on i ako nema neke emocije prema BiH, ima racionalnan sportski interes da dođe kod nas.
Trenutno su barem 4 stopera ispod 25 godina ispred njega u Švici. Plus još par iskusnih.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 12 avg 2020, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Juka na aparatima znaci
-
- Kontakt:
Yeben je Dario ima veza u fudbalu nije oyebina tipa ovi nasi menadzercici.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Iceplayer, Jegres i 36 gostiju.