Ma nikako nije pljuvanje,ma ja.Pantelija je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:16Haj nepsimeni niskointeligentni zaobiđite malo.
Pljuvanje nije ako napises argumentovano da je neko LOŠ BEK. Mozemo se raspravljati do zore, ali Hebibovic jenlos bek. Mozda jes solidno krilo ali bek nije.
Ne zna se postaviti defanzivno, ne zna uhvatiti liniju sa stoperima, nije odgovoran kad ode naprijed, skoro nikad u sprintu se ne vrati nazad. Anel ne voli pratiti igraca nego najcesce ide na ono "nece on" pa mu sse cesto desi da mu gol zabije neko kao 3. Gol protiv cetlka na kosevu gdje igrac koji stoji par metara iza, utrci ispred njega i zabije.
U zavrsnici je uzasan vecinom i majcesce ne iskoristi .poziciju u koju sjajno udje.
Ima Heba i dobrih strana. Voli klub, srcan je. Jako dobro se pozicionira u napadu i uvijek je " na lopti". Alinto je naprijed.
I ovo nije pljuvanje vec jednostavno mogu sjesti i izabrati bilo koju utakmicu i sve iste greske nalaziti. Za nase lige je to dobro. Sto zbog ostalih bekovana u ekipi sto zbog ligenkoja je k.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas
1:0 Bečiraj, (asistencija Gnjatic)
2:0 Anel Hadzic (penal)
3:0 Hajrovic, (asistencija Duljevic)
4:0 Suljic, (asistencija Pejovic)
5:0 Sven Tinooooo Susic (sam uzeo loptu, presao 7 igraca Tuzla Kitija i dao gol)
1:0 Bečiraj, (asistencija Gnjatic)
2:0 Anel Hadzic (penal)
3:0 Hajrovic, (asistencija Duljevic)
4:0 Suljic, (asistencija Pejovic)
5:0 Sven Tinooooo Susic (sam uzeo loptu, presao 7 igraca Tuzla Kitija i dao gol)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
michplatini je napisao/la: ↑12 avg 2020, 09:32Danas očekujem pravu reakciju igrača i nadam se da će u pravoj atmosferi krenuti u eurokvalifikacije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Dupla kruna, pa odbranjena titula, pa egal tekme sa trostruko jačim i skupljim i iskusnijim protivnicima. Tad su znali jelde ? Tad su bili ponos drzave, planirale se grupe itd.
Sad ne znaju ? Ali eto to su pitice, pamćenje kao u ribice. Kako će vas posrat momci sve odreda na kraju sezone.
Ma nije pljuvanje sve mi diraj ali Hebu nemoj... Šta imate protiv čovjeka meni bolji lik pored Ahme nije bio već duže vremena... aBd da mu daju ugovor na 3 godine još u inat dušmanimaPantelija je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:16Haj nepsimeni niskointeligentni zaobiđite malo.
Pljuvanje nije ako napises argumentovano da je neko LOŠ BEK. Mozemo se raspravljati do zore, ali Hebibovic jenlos bek. Mozda jes solidno krilo ali bek nije.
Ne zna se postaviti defanzivno, ne zna uhvatiti liniju sa stoperima, nije odgovoran kad ode naprijed, skoro nikad u sprintu se ne vrati nazad. Anel ne voli pratiti igraca nego najcesce ide na ono "nece on" pa mu sse cesto desi da mu gol zabije neko kao 3. Gol protiv cetlka na kosevu gdje igrac koji stoji par metara iza, utrci ispred njega i zabije.
U zavrsnici je uzasan vecinom i majcesce ne iskoristi .poziciju u koju sjajno udje.
Ima Heba i dobrih strana. Voli klub, srcan je. Jako dobro se pozicionira u napadu i uvijek je " na lopti". Alinto je naprijed.
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 12 avg 2020, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
- feniksptica
- Kontakt:
Bas me zanima danas kad aBd odbrana bude na nivou a i Hare isto ( znaci masi koji zicer) koga ce onda okrivit za losu igru Denci.. odbranu ne moze, navijaca nema ne moze ni njih. Mogla bi sreda fasovat danas malo.
Hebib kakav god da je od Hodzica u odbrani nije losiji a u napadu 3x vise radi. Pa kad je on tu Tatar je drugi igrac..
Je.bi male si.sice oo ooo je.bi male sis.ice oo ooo
Hebib kakav god da je od Hodzica u odbrani nije losiji a u napadu 3x vise radi. Pa kad je on tu Tatar je drugi igrac..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo nek je Husref otiso ( i ja sam bio za to) sve posle je uredu, ma kako bilo..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Tako je ajdosarajevo brate moj. Tako se navija i daje podrška svom klubu. Pusti ove sveznalice što jedva čekaju kiks.
ISTINA ZA VEDRANA!
feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:55Bas me zanima danas kad aBd odbrana bude na nivou a i Hare isto ( znaci masi koji zicer) koga ce onda okrivit za losu igru Denci.. odbranu ne moze, navijaca nema ne moze ni njih. Mogla bi sreda fasovat danas malo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Slazem se sa tim kada je Hebib bek da nam je tada ta desna strana puno puno bolja nego kada Hodzic igra, ali isto tako realno govoreci Hebibovic je kriminalan u odbrani, koliko puta od naprijed sa i kada budu kontre nigdje Hebibovica i onda stoperi moraju zatvarati njegovu poziciju a vala nisu nam nesto stoperi pretjerano brzi da mogu zauztaviti krilne napadace..feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:55Bas me zanima danas kad aBd odbrana bude na nivou a i Hare isto ( znaci masi koji zicer) koga ce onda okrivit za losu igru Denci.. odbranu ne moze, navijaca nema ne moze ni njih. Mogla bi sreda fasovat danas malo.
Danas vjerujem da cemo dobiti Tc
Bordo bijeli za život cijeli!!
Slavit cu pobjedu skromno u krugu porodicefeniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:55Bas me zanima danas kad aBd odbrana bude na nivou a i Hare isto ( znaci masi koji zicer) koga ce onda okrivit za losu igru Denci.. odbranu ne moze, navijaca nema ne moze ni njih. Mogla bi sreda fasovat danas malo.
Hodzic je Nesta za Hebiba defanzivno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja ocekujem tesku utakmicu, moracemo bukvalno dati sve od sebe da dobijemo. Sisicama je ovo najvaznija utakmica u sezoni oni se uvijek najvise naloze na nas, a vjerujem da im tata-sisa i posebne premije obeca samo protiv nas.
I da kiksaju danas, ne bi me iznenadilo, ali ipak ocekujem neku minimalnu pobjedu, na guzove.
-
Heisenberg1987
- Kontakt:
Heba najjacihamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:55Ma nije pljuvanje sve mi diraj ali Hebu nemoj... Šta imate protiv čovjeka meni bolji lik pored Ahme nije bio već duže vremena... aBd da mu daju ugovor na 3 godine još u inat dušmanimaPantelija je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:16Haj nepsimeni niskointeligentni zaobiđite malo.
Now say my name.
"Heisenberg"
You're Goddamn right
"Heisenberg"
You're Goddamn right
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam Nesta za Hebiba defanzivnoDenchi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 11:04Slavit cu pobjedu skromno u krugu porodicefeniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:55Bas me zanima danas kad aBd odbrana bude na nivou a i Hare isto ( znaci masi koji zicer) koga ce onda okrivit za losu igru Denci.. odbranu ne moze, navijaca nema ne moze ni njih. Mogla bi sreda fasovat danas malo.
Hodzic je Nesta za Hebiba defanzivno...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pravljenje kultova licnosti na neosnovano j bazi...
Sindrom rome, hajduka i slicnih ekipa koje utjehu u nekonkurentnosti traze u ovim stvarima.
Kada realno sagledas kvalitet igraca shvatis da ga je prvi trener poslao na posudbu a drugi vratio zbog manjka igraca. Do 30te godinr zarazliku od nekih propaliteta koji su odigrali vani bar sezonu dvije on nije maknuo iz bosne. Nije da nesto nam to ne govori.
A realno je trebao makar turska druga i ja mu to od sveg srca zelim...
Sindrom rome, hajduka i slicnih ekipa koje utjehu u nekonkurentnosti traze u ovim stvarima.
Kada realno sagledas kvalitet igraca shvatis da ga je prvi trener poslao na posudbu a drugi vratio zbog manjka igraca. Do 30te godinr zarazliku od nekih propaliteta koji su odigrali vani bar sezonu dvije on nije maknuo iz bosne. Nije da nesto nam to ne govori.
A realno je trebao makar turska druga i ja mu to od sveg srca zelim...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače