Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
To zvuci nerealno. Molim te postavi screenshote ili mi ih posalji na pp
Zna li se šta će biti kada se odgode utakmice zbog Europe, hoćemo li imati dupla kola ili će se retroaktivno dodavati bodovi, već postaje bitno za znati jer Sarajevo vjerovatno ne igra za vikend. 

- Evolution87
- Kontakt:
Kad sam dovodio todorovica iz zrinjskog doveo ga ko veznog i stoji u veznom, a kad hocu da ga zamijenim izbaci mi da je napadac, pa ga nikako ne mogu zamijeniti...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Trebinjac94
- Kontakt:
Tek sad vidjeh da u prvom kolu imam 45 poena, a u drugom 43. Problem je što u ukupnom zbiru imam 86. Trebali bi to provjeriti možda i drugi imaju sličan problem.
Blue Train
Imam problem sa capom, nijedno kolo mi nije prosao cap, a stimao sam ga svako kolo, samo se ukine i tjt.
Pomjerena utakmica 16.09.20.17:00 FK Olimpik - FK Sarajevo se smatra utakmicom 4.-tog kola na Fantasy-ju ili će možda biti zasebno Fantasy kolo ova utakmica ?
Sta ce biti sa ovog???
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ima nas jos koji cekamo sa transferom zbog ovog kola 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pripremamo se i biće objavljeno tačno kako će funkcionisati.
Najvjerovatnije će se uračunati sve što se odigra za ovo kolo osim izmjena s klupe. Kad se finalizira kolo, obračunaće se izmjene svima i dodati njhovi bodovi, te bodovi posljednih utakmica.
Moje misljenje je da cete ozbiljno zakomplikovati situaciju sa tim pristupom, pogotovo sebi ali i ostali ce morati pratiti kad je koja utakmica originalno trebala biti igrana i ko ce im biti bodovan. Jer nije stvar u jednoj utakmici, pomjerit ce se i 3 utakmice ostalim predstavnicima u Evropi, ako ko prodje bice opet pomjeranja itd. Zasto ne imati dupla kola ko u svakom fantasyu? Dodas igracima bodove na zadnje zavrseno kolo kad budu igrali te utakmice naknadno i to je to.
-
- Kontakt:
Glupost. Znači ja bih sada trebao nagađati koji će igrači odigrati utakmicu za Sarajevo za mjesec dana? Ko živ ko mrtav do tada.
Ako se mene pita,neka ostanu utakmice u Fantasy-ju u onim kolima u kojima su se i trebale igrati. Npr. Olimpik - Sarajevo 4.-to kolo kako je i trebalo biti i gotovo.Jer šta ćeš organizovati dodatno kolo Fantasy-ja samo zbog nekoliko igrača(max.3 iz jednog kluba) iz klubova koji igraju to kolo zaostalo recimo.
Ne pravi se dodatno kolo, nego u toj sedmici jednostavno ovi sto igraju zaostale, imaju dvije utakmice...
Englezi izmislili pravila prije 50 godina, ne treba se praviti pametan, samo prepisite
Englezi izmislili pravila prije 50 godina, ne treba se praviti pametan, samo prepisite
Nije ni prepisati lako, valja sve napraviti, testirati naživo, na vrijeme rijesiti.
Nekad se opredjelimo za manji rizik, a goru opciju, jer najgore bi bilo da se svima pomjesaju bodovi i sastavi a mi ne mozemo raspetljati. Onda propade cijela sezona zbog jedne utakmice
Nekad se opredjelimo za manji rizik, a goru opciju, jer najgore bi bilo da se svima pomjesaju bodovi i sastavi a mi ne mozemo raspetljati. Onda propade cijela sezona zbog jedne utakmice
najbolje, ovi koji imaju igrace ta dva tima ovo kolo, nek se naknadno upisu kad se tekma odigra i zivio.admin je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:54Nije ni prepisati lako, valja sve napraviti, testirati naživo, na vrijeme rijesiti.
Ne treba izmisljati toplu vodu.
Ja imam handzica i sisica i ostavicu ih igrali se ne igralo.
Mia San Mia
U suštini transfere pravim kao da ce se sve tekme igrati?
Admine, kako god da odlucite ok je, ali najvaznije da to mora biti na vrijeme, znaci info trebate dati sto ranije. Dan pred kolo vi jos nemate zvanicnu info i tako limitirate takmicare za transfer taktiku. Moj topli savjet, sta god vam bila odluka ok je, ali bi trebala biti na vrijeme objavljena.
Ako objavite pred rok za transfere, neko ce biti u podredjenom polozaju jer nije stigao se prilagoditi.
Ako objavite pred rok za transfere, neko ce biti u podredjenom polozaju jer nije stigao se prilagoditi.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ja ću postaviti ekipu kao da se utakmica igra redovno.Imam 3 igrača Sarajeva i stavit ću ih sve u ekipu za sutra.
Normalno,isti sam.Nece dobiti bodove sutra,dobit ce kad se odigra utakmica i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Postavite ekipu kao da se igra redovno kolo, a mi ako uspijemo da da sastavimo sa onim sedmim, opet cete imati priliku da ponovo postavite ekipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.