Pa kad imas 6 stopera i ni jednog zadnjeg veznog

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa kad imas 6 stopera i ni jednog zadnjeg veznog
Bekic , Efendic, Gojkovic, Grahovac,Hairlahovic, Dzenan Zajmovic +- 1
Od ovih igraca jedino bi doveo Bekica i Grahovca,cak i gojkovica u slucaju da se rijese Salihovica i Mujkica
I bolje.
Jedan od najvecih smradova koji je ikad igro u Slobodi. Bolje nek ga ne dovode
Ja sam dobio al sam se morao posvadjati s njima. Samo ih zovite na njihov kontakt brojbhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 12:04
Ja sam narucio prije vise od mjesec dana i jos nista.
Prekriziti Zajmovica jer je skup, Efendića jer nam ne treba dok imamo Beganovića. Ne treba nam gomilanje igrača.
Zaboravljate način na koji je Efendić otišao i koji je tada bio kapiten ekipe. Dao je dajdza ugovor Smaji boli glava, a Efendiću ponuđen mizeran ugovor.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 12:04Jedan od najvecih smradova koji je ikad igro u Slobodi. Bolje nek ga ne dovode
Sve ja to razumijem da igrači idu zbog para i ne možemo nikog po tom pitanju krivit, jer od tog žive. Al problem je ponašanje Efendića na zadnjim utakmicama protiv nas, onako se odnosit prema klubu koji te izgradio je krajnje hinjski.sviunapad1010 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:25Zaboravljate način na koji je Efendić otišao i koji je tada bio kapiten ekipe. Dao je dajdza ugovor Smaji boli glava, a Efendiću ponuđen mizeran ugovor.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 12:04Jedan od najvecih smradova koji je ikad igro u Slobodi. Bolje nek ga ne dovode
Poslije se desi šta se desi, ali ne bi momak otišao u slogu da je tada ispoštovan kao i drugi igrači što su u to vrijeme. Ipak on živi od fudbala.
Muminović je već ta priča, pravi smrad sa onim pojavama kada je prešao u slogu a sjedio je cijelu sezonu kod nas povrijeđen i primao platu. Za takve po meni više ne bi trebalo biti mjesta u Slobodi. Isto i Deda je taj i zamjerim ovoj upravi što su ga vratili u klub.
Ublehas,demagog,lafinas...Trener taldzija.
Koji mu je rodni kraj?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:53U rodnom kraju je poznat kao Cice, mada su ga zvali i Cile
Doborovci kod Gračanice.crvenocrnitz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:43Koji mu je rodni kraj?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:53U rodnom kraju je poznat kao Cice, mada su ga zvali i Cile
sviunapad1010 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:44Doborovci kod Gračanice.crvenocrnitz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:43Koji mu je rodni kraj?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:53
U rodnom kraju je poznat kao Cice, mada su ga zvali i Cile
Ponuđen mu je mizeran ugovor provjeri s kim hoćeš. Nije momak htio ići u slogu, s tim postupkom je bukvalno otjeran dok je smaja dobio ugovor boli glava.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:35Sve ja to razumijem da igrači idu zbog para i ne možemo nikog po tom pitanju krivit, jer od tog žive. Al problem je ponašanje Efendića na zadnjim utakmicama protiv nas, onako se odnosit prema klubu koji te izgradio je krajnje hinjski.sviunapad1010 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:25Zaboravljate način na koji je Efendić otišao i koji je tada bio kapiten ekipe. Dao je dajdza ugovor Smaji boli glava, a Efendiću ponuđen mizeran ugovor.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 12:04
Jedan od najvecih smradova koji je ikad igro u Slobodi. Bolje nek ga ne dovode
Poslije se desi šta se desi, ali ne bi momak otišao u slogu da je tada ispoštovan kao i drugi igrači što su u to vrijeme. Ipak on živi od fudbala.
Muminović je već ta priča, pravi smrad sa onim pojavama kada je prešao u slogu a sjedio je cijelu sezonu kod nas povrijeđen i primao platu. Za takve po meni više ne bi trebalo biti mjesta u Slobodi. Isto i Deda je taj i zamjerim ovoj upravi što su ga vratili u klub.