Ma neki od ovih novoregistrovanih kao pricao mu amidza da Luka prima infuziju pa nece igrato protiv Borca.
To napisao pred tekmu naravno iz ko zna koje namjere
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma neki od ovih novoregistrovanih kao pricao mu amidza da Luka prima infuziju pa nece igrato protiv Borca.
U ponedjeljak navecer napisao neko da je taj dan Juricic primio infuziju, a neko drugi napisao da je Luka out za utakmicu sa Borcem. Prizivali smo te da nam kazes istinu, ali nisi bio tu.
Samo Bojo je povrijedjen
Pa dobro, tu je Miletic na klupi a i Sadikovic moze fino odigrati ako zatreba. Slazem se ja da ovo sada funkcionise odlicno, ali ako nam zaskripi u neka doba, i protivnici uspiju naci lijek za nase igrace, onda ce trebati neko dobro krilo da unese promjenuvoltron30 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:05Stoper nam takodje fali odlaskom Jovanovica. Iskreno, mene vise krilo i ne zanima pretjerano, ide nam iovako vise nego dobro. To sto mi zamisljamo formacije kao na video igrici sa nekim atomskim krilima, ne znaci da imamo pojma o fudbalu.![]()
Srecom Brko je tu, samo se opustiti i uzivati u voznji.
ljoze ubiti cu te
Jedna od najvecih sramota je njegovo dovodjenje
Joj, grijeh je Dadu stavljati na stopera, ono, za plakanje.farrys je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:28Pa dobro, tu je Miletic na klupi a i Sadikovic moze fino odigrati ako zatreba. Slazem se ja da ovo sada funkcionise odlicno, ali ako nam zaskripi u neka doba, i protivnici uspiju naci lijek za nase igrace, onda ce trebati neko dobro krilo da unese promjenuvoltron30 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:05Stoper nam takodje fali odlaskom Jovanovica. Iskreno, mene vise krilo i ne zanima pretjerano, ide nam iovako vise nego dobro. To sto mi zamisljamo formacije kao na video igrici sa nekim atomskim krilima, ne znaci da imamo pojma o fudbalu.![]()
Srecom Brko je tu, samo se opustiti i uzivati u voznji.![]()
Blazevic je sportista od glave do pete. Momak gori od zelje da zaigra. Govorim ovo generalno. A sto ne trenira, nadam se da nije nikakva povreda ozbiljna.
A tu sam ja, samo rijetko pišem kad su pauze, ima puno palamuđenja a nema utakmica.
Trenira
Sto posto. Ovo niko nije mogao ocekivati, pogotovo zbog ovako teskog rasporeda na pocetku. Sad kad smo prvi hvala Bogu preostaje nam samo da gledamo sebe i popravljamo stvari koje su bile malo lošije za nadolazeće utakmice u ligi, i prije svega Maccabi. Ne treba se voditi onom "pusti Evropu, daj nam titulu". Stogodisnjica je kluba, idemo svim srcem na sve frontove!voltron30 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:46Joj, grijeh je Dadu stavljati na stopera, ono, za plakanje.farrys je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:28Pa dobro, tu je Miletic na klupi a i Sadikovic moze fino odigrati ako zatreba. Slazem se ja da ovo sada funkcionise odlicno, ali ako nam zaskripi u neka doba, i protivnici uspiju naci lijek za nase igrace, onda ce trebati neko dobro krilo da unese promjenuvoltron30 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:05
Stoper nam takodje fali odlaskom Jovanovica. Iskreno, mene vise krilo i ne zanima pretjerano, ide nam iovako vise nego dobro. To sto mi zamisljamo formacije kao na video igrici sa nekim atomskim krilima, ne znaci da imamo pojma o fudbalu.![]()
Srecom Brko je tu, samo se opustiti i uzivati u voznji.![]()
![]()
Ma u sustini se slazem za krilo, nego iskreno, totalno sam pozitivno iznenadjen kako je Amar sklopio ovaj tim. Pokazao nam je svima, koliko ustvari pojma nemamo o fudbalu i koliko smo mi obicni navijaci jednodimenzionalni.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, kosuljaplava, Lokomotifa i 33 gosta.