Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zadnja linija Omeragić - Ahmedhodžić - Hadžikadunić
Brko iz druge galaksije!
Kodro hvali Turkeša
“Aldina poznajem još iz vremena dok je bio u Rapperswilu. Pratio sam ga u proteklom periodu i za mene ovo što je postigao nije iznenađenje. On ima kapacitet, našao je klub koji mu je ‘kliknuo’ i mislim da njegovo vrijeme tek dolazi. Lausanne-Sport je inače ozbiljan tim za koji smatram da će i u Superligi biti u samom vrhu.”
Turkešovo ime mnogi svrstavaju u kontekst A reprezentacije BiH.
“Bez obzira što je igrao u drugoj ligi, mislim da se na njega može ozbiljno računati. Trebaju ga barem imati na umu, pogledati ga, jer to svakako zaslužuje.”
Jedno od Kodrinih pojačanja u ovom prijelaznom roku je Sinan Ramović, doskorašnja ‘devetka’ sarajevskog Željezničara.
“Sinana poznajem dovoljno dobro da mogu reći da je pojačanje za nas. Brz je, ima tehniku, može pokriti više pozicija. Znam šta nam može donijeti i sretan sam što se pored ostalih ponuda odlučio baš za ovu. Možda će to nekome zvučati ovako ili onako, ali smatram da je on dolaskom ovdje napravio iskorak. U BiH se igrači vrte u krug, idu iz jednog kluba u drugi, treći. Sebi je sada otvorio neka druga vrata, nove mogućnosti, jer drugi rang u Švicarskoj je dosta gledan."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Turkeš je Luis Suarez druge Švicarske lige. U mtel ligi bi imao 30 golova.
Vidjet ćemo šta može u Superligi..
Vidjet ćemo šta može u Superligi..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kazem ja, od samog pocetka je zelio nas dres ali ne prolaze najbolji igraci na kampu otvorena vrata nego znamo koji se parametri tu gledaju...Od prvog kontakta s ljudima iz NSBiH nije mijenjao svoj stav. Niti je tražio garancije od Saveza i selektora. Denis Hadžikadunić, odlični stoper ruskog prvoligaša Rostova izabrao je BiH! Definitvna je to odluka defanzivca sa švedskim pasošem.
Hadžikadunić je svoju odluku saopštio Zvjezdanu Misimoviću,.v.d. sportskom direktoru s kojim je pregovarao oko tehničkih detalja. “Oficir za vezu” bio je Dario Slomić, Bosanac i menadžer koji živi u Švedskoj. Slomić je Misimoviću i NSBiH dao još neka imena koja su zanimljiva reprezentaciji.
@igrajlopte 🐦
Znaci taj Slomic izdajnik Sveda kao i ti. Treba vas deportovati.ReX je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:45Hadžikadunić je svoju odluku saopštio Zvjezdanu Misimoviću,.v.d. sportskom direktoru s kojim je pregovarao oko tehničkih detalja. “Oficir za vezu” bio je Dario Slomić, Bosanac i menadžer koji živi u Švedskoj. Slomić je Misimoviću i NSBiH dao još neka imena koja su zanimljiva reprezentaciji.![]()
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Taman posla.Justin je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:47Znaci taj Slomic izdajnik Sveda kao i ti. Treba vas deportovati.ReX je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:45Hadžikadunić je svoju odluku saopštio Zvjezdanu Misimoviću,.v.d. sportskom direktoru s kojim je pregovarao oko tehničkih detalja. “Oficir za vezu” bio je Dario Slomić, Bosanac i menadžer koji živi u Švedskoj. Slomić je Misimoviću i NSBiH dao još neka imena koja su zanimljiva reprezentaciji.![]()
![]()
![]()
U ostalom imaju oni hrpu sportova gdje su dobri i igraca na svakom koraku, sta fali barem da BH fudbalere da gube. A i rece dobro neko sinoc, dobili su Ibrahimovica, zaduzili su nas za iducih 50 godina
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Švedska je sportska supersila. Jedna od najvećih u Evropi. Možda samo Mađarska veća.
Top 10 su broju zlatnih medalja na LJETNIM OI, a zimski sportovi su im specijalitet.
Top 10 su broju zlatnih medalja na LJETNIM OI, a zimski sportovi su im specijalitet.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je kompenzacija za Ibrahimovica
Uzeli su nam njega, zato mi imamo pravo na par njihovih igraca.

Neki moj sastav repke za koju godinu. Ukoliko bi uspjeli nagovoriit sve ove igrače da igraju za nas, budućnost uopšte ne izgleda loše. Jedini problem je golman, a umjesto Koljića može Prevljak npr., zavisno ko kakav bude. Sei je 27 godina, može on još bar 5 godina u ligama petice biti. Još je on dobar igrač ovako kao wingback. Naravno može na njegovu poziciji i Ćivić koji je mlađi. A možda do tada neko i iz naše ligi iznenadi ala Pidro ili Šehić. Na TM-u piše i da Gazibegović može pokriti lijevog beka. Uglavnom po meni je najveći problem golmanska pozicija.
Đe ti je Hasić?braco je napisao/la: ↑12 avg 2020, 17:04
Neki moj sastav repke za koju godinu. Ukoliko bi uspjeli nagovoriit sve ove igrače da igraju za nas, budućnost uopšte ne izgleda loše. Jedini problem je golman, a umjesto Koljića može Prevljak npr., zavisno ko kakav bude. Sei je 27 godina, može on još bar 5 godina u ligama petice biti. Još je on dobar igrač ovako kao wingback. Naravno može na njegovu poziciji i Ćivić koji je mlađi. A možda do tada neko i iz naše ligi iznenadi ala Pidro ili Šehić. Na TM-u piše i da Gazibegović može pokriti lijevog beka. Uglavnom po meni je najveći problem golmanska pozicija.
On je među najvećim talentima koje imamo, već na jesen bi mogo u seniore.
Prevljaka bi prije koljića. Gazibegović bi mogo bit od koristi, vrlo svestran. Samo da nađe neku ekipu u prvoj ligi i napreduje.
-
visegrad8392
- Kontakt:
mozda i hasic bude ozbiljan igrac za A-repku.
Vjeruješ da sam zaboravio na Hasića.DrFilgud je napisao/la: ↑12 avg 2020, 17:11Đe ti je Hasić?braco je napisao/la: ↑12 avg 2020, 17:04
On je među najvećim talentima koje imamo, već na jesen bi mogo u seniore.
Prevljaka bi prije koljića. Gazibegović bi mogo bit od koristi, vrlo svestran. Samo da nađe neku ekipu u prvoj ligi i napreduje.
Mada u ovoj mojoj formaciji može igrati jedino polušpica da npr. Koljića izbaciš ili desetku ako bi izbacio nekog od ove trojice veznih i ispred sebe da ima dva špica.
Ja se potajno nadam da bi Pidro mogao napraviti nesto. Momak ima odlican centarsut i generalno je dobar s loptom. Za njega je od velike je vaznosti da bude standardan ove sezone.
- ASD
- Kontakt:
Može li Mirko Marić igrati za nas? Potpisao je za ambicioznog italijanskog drugoligaša.
Igrao je za mlade selekcije i onda odlučio nastupati za Hrvatsku. Tako da od njega ništa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Mislim da nije igrao službene utakmice tamo.
Igro je Marić oficijelne i za nas i za njih. Gotova priča.
Ne mislim da je on nešto bolji od Koljića ili Hodžića, to je u 5 deka.
Ne mislim da je on nešto bolji od Koljića ili Hodžića, to je u 5 deka.
Maric nije igrao za hrvatsku seniorsku, medjutim promijenio je vec jednom drzavljanstvo sportsko pa iz tog razloga ne moze igrati za nas.
Sto se ahmedhodzica i becira tice, ja mislim da nema sanse da oni igraju za nas dok god igraju u svedskoj i svicarskoj. Oni su premladi momci i veliki pritisak bi na njih bio da prihvate drugu reprezentaciju. Tamo bi im bilo jako tesko i neugodno.
Sa dennisom je druga prica jer je on u rusiji. Tako da na njega ne moze niko vrsiti pritisak. Zato mislim da bi kljucno za njih bilo da naprave neke transfere inace bi ih mogli izgubiti.
Sto se ahmedhodzica i becira tice, ja mislim da nema sanse da oni igraju za nas dok god igraju u svedskoj i svicarskoj. Oni su premladi momci i veliki pritisak bi na njih bio da prihvate drugu reprezentaciju. Tamo bi im bilo jako tesko i neugodno.
Sa dennisom je druga prica jer je on u rusiji. Tako da na njega ne moze niko vrsiti pritisak. Zato mislim da bi kljucno za njih bilo da naprave neke transfere inace bi ih mogli izgubiti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- ASD
- Kontakt:
Velika šteta. Dobar igrač.
Ambiciozan italijanski drugoligaš ga doveo za 4.5 miliona eura.
Ja sam lično se nadao da će i Demirović slično uraditi.
Ja sve mogu svariti na ovom forumu ali ovog ASD-a nikako:)
benjamin hadzic predje u austrijsku cvajtu, on zadovoljan transferom jer je to kao ambiciozan drugoligas:-)
demirovic predje u stabilnog bundesligasa, ovi prodaju glavnog napadaca, znaci da ozbiljno racunaju na demira i onda se pojavi asd i kaze da se nadao da on ode u kakvog ambicioznog cvajtasa:-)
benjamin hadzic predje u austrijsku cvajtu, on zadovoljan transferom jer je to kao ambiciozan drugoligas:-)
demirovic predje u stabilnog bundesligasa, ovi prodaju glavnog napadaca, znaci da ozbiljno racunaju na demira i onda se pojavi asd i kaze da se nadao da on ode u kakvog ambicioznog cvajtasa:-)
Trenutno korisnika/ca: General505, moreno123, perun, PingoFTW, Proximic i 51 gost.