Komentar na instagramu: "Jukic od tehnike ima samo telefon."

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I debeli Ahmo nista nije bolje napravio u 70 minuta od Handzica u prosloj, fulio zicer i dao 1 gol, samo sto je danas odbrana i golman radili svoj posao....joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:29Grozno, ne mogu da vjerujem šta sam gledao. Tri boda velika ko svemir na osnovu prikazanog. Sreća pa je odbrana bila na nivou i Kova vadio zicere, a u napadu Ahmo riješio stvar za razliku od gojazne rezerve. Nek sjede Vinko sa igračima nakon ove utakmice i vide šta je danas ovo bilo, jer ovo je bio očaj u drugom poluvremenu. Ne znam...![]()
Pa da ali on nema zamjenu, Oremus-Đokanovic na dmf a na cmf TSS i fali jedan..joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:34Imamo takvog, ali izgleda da je naš Ermin Zec. Sad će vjerovatno odmoriti i evropu, da se čuva za nastavak lige...hordasDoboj je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:30Crepulji ili slicnom igracu poslati bjanko ček, mi nemamo igrača da kontroliše tempo.![]()
Ne znam brate je li se i ti prezivaš Handžić ili u čemu je stvar, ali ovo oko Harisa ti je bolesno. Ako ti danas već 3-4 forumaša pišu da si bolestan, nešto nije u redu tu, a nije moje razmišljanje.Denchi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:38I debeli Ahmo nista nije bolje napravio u 70 minuta od Handzica u prosloj, fulio zicer i dao 1 gol, samo sto je danas odbrana i golman radili svoj posao....joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:29Grozno, ne mogu da vjerujem šta sam gledao. Tri boda velika ko svemir na osnovu prikazanog. Sreća pa je odbrana bila na nivou i Kova vadio zicere, a u napadu Ahmo riješio stvar za razliku od gojazne rezerve. Nek sjede Vinko sa igračima nakon ove utakmice i vide šta je danas ovo bilo, jer ovo je bio očaj u drugom poluvremenu. Ne znam...![]()
To je sav apsurd tvog razmisljanja
zip i denci dva najveca idiota na forumu,od kad ja to govorim...joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:40Ne znam brate je li se i ti prezivaš Handžić ili u čemu je stvar, ali ovo oko Harisa ti je bolesno. Ako ti danas već 3-4 forumaša pišu da si bolestan, nešto nije u redu tu, a nije moje razmišljanje.Denchi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:38I debeli Ahmo nista nije bolje napravio u 70 minuta od Handzica u prosloj, fulio zicer i dao 1 gol, samo sto je danas odbrana i golman radili svoj posao....joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:29Grozno, ne mogu da vjerujem šta sam gledao. Tri boda velika ko svemir na osnovu prikazanog. Sreća pa je odbrana bila na nivou i Kova vadio zicere, a u napadu Ahmo riješio stvar za razliku od gojazne rezerve. Nek sjede Vinko sa igračima nakon ove utakmice i vide šta je danas ovo bilo, jer ovo je bio očaj u drugom poluvremenu. Ne znam...![]()
To je sav apsurd tvog razmisljanja![]()
Jel ti tesko pala pobjeda FKSHordanjezla1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:44zip i denci dva najveca idiota na forumu,od kad ja to govorim...
Postedjeni obojica zbog manjih povreda, Hodzic adukor protiv mladosti povrijedio pa ga cuva za evropu
Jel tebi fakat toliko tesko vidjet da je danas odbrana i golman igrala bolje pa si izvuko pobjedu?joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:40Ne znam brate je li se i ti prezivaš Handžić ili u čemu je stvar, ali ovo oko Harisa ti je bolesno. Ako ti danas već 3-4 forumaša pišu da si bolestan, nešto nije u redu tu, a nije moje razmišljanje.Denchi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:38I debeli Ahmo nista nije bolje napravio u 70 minuta od Handzica u prosloj, fulio zicer i dao 1 gol, samo sto je danas odbrana i golman radili svoj posao....joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:29Grozno, ne mogu da vjerujem šta sam gledao. Tri boda velika ko svemir na osnovu prikazanog. Sreća pa je odbrana bila na nivou i Kova vadio zicere, a u napadu Ahmo riješio stvar za razliku od gojazne rezerve. Nek sjede Vinko sa igračima nakon ove utakmice i vide šta je danas ovo bilo, jer ovo je bio očaj u drugom poluvremenu. Ne znam...![]()
To je sav apsurd tvog razmisljanja![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.