FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamović odigrao citav meč za Olimpik.
Denchi kojih je tebi 5 reklo da si upravu, da ih vidim. Smaraš brate 3 dana sa Besimom i Harisom ohladi malo
Svaka ti je na mjestu. Jedini koji normalno vidi i sagleda situacije jedne utakmice. Pozdrav majstore.Denchi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:38I debeli Ahmo nista nije bolje napravio u 70 minuta od Handzica u prosloj, fulio zicer i dao 1 gol, samo sto je danas odbrana i golman radili svoj posao....joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:29Grozno, ne mogu da vjerujem šta sam gledao. Tri boda velika ko svemir na osnovu prikazanog. Sreća pa je odbrana bila na nivou i Kova vadio zicere, a u napadu Ahmo riješio stvar za razliku od gojazne rezerve. Nek sjede Vinko sa igračima nakon ove utakmice i vide šta je danas ovo bilo, jer ovo je bio očaj u drugom poluvremenu. Ne znam...![]()
To je sav apsurd tvog razmisljanja
Nesto ne stima.
Sve tri lose tekme.
Sve tri lose tekme.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
@Denchi LEGENDO !
- HzHercegovac
- Kontakt:
Bruka i sramota, ni igre, ni taktike ni trenera, ni kondicije. Nadam se da će biti bolje.
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Excuse moi, sto ti poremetih dnevni mir mudri nas Kyliane Teletovic...
Smaram, jer ne volim prosipanje bodova mog tima...jbg ne pratim niti idoliziram otpatke od ljudi poput mirze ili nahajpane francuze....Pisem na temi Sarajevo...add foe i ti miran, mozda i zauvijek...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
''Koliko se sjećam, Sarajevo je zadnji put protiv Celtica bilo u ovako podređenom položaju.'' Kada ti trener protivnicke ekipe ovo kaze, onda treba biti jasno kakav je debel problem u ekipi i igri. Mene je sramota ko navijaca, a kamoli ko trenera da ovo izjavi. E ba, trener seoske ekipe ti kaze 

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 12 avg 2020, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kaže mu forumaš @Iskreni, koji se samo javi kad se priča o Harisu Handžiću. Poštujem ako se brani jaran ili familija uvijek, ali nemoj nauštrb Sarajeva. Neki podrugljivi nadimci za igrače nam, prozivanje Ahme koji kod nas ima kredita vala ko rijetko ko, sve zbog par kritika na Harisov račun.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Seri,seri moj golube bjelijoker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:06Kaže mu forumaš @Iskreni, koji se samo javi kad se priča o Harisu Handžiću. Poštujem ako se brani jaran ili familija uvijek, ali nemoj nauštrb Sarajeva. Neki podrugljivi nadimci za igrače nam, prozivanje Ahme koji kod nas ima kredita vala ko rijetko ko, sve zbog par kritika na Harisov račun.
Samo nemoj o onom o cemu smo pricali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bojkot pa protesti zbog lose igre, bez obzira na tri boda 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Al Vinko ima slab vokabular... Ja konto on pametni neki gospodin, sa onim kratkim izjavama i ozbiljnom facialnom ekspresiom. Čovjek ne može dvije da sastavi na presici. Muca nešto. Da objasni. Sta? Kako? I zašto? U vezi današnje utakmice. Ni njemu ništa nije jasno. Yebote njihovi trče ko drogirani, a naši umrli. A Jeleskovic dobar kondicioni sigurno, tu nema dilema.
Sisoje ih dopingovao? Tražim doping test!
Sisoje ih dopingovao? Tražim doping test!

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali su danas prgavi bili na Rahmanoviću, baš išli da ga povrijede.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Joj denchi nisi ti dobar nikako brate, al hajd..Denchi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:04Excuse moi, sto ti poremetih dnevni mir mudri nas Kyliane Teletovic...
Smaram, jer ne volim prosipanje bodova mog tima...jbg ne pratim niti idoliziram otpatke od ljudi poput mirze ili nahajpane francuze....Pisem na temi Sarajevo...add foe i ti miran, mozda i zauvijek...
Lik ne zna protiv koga smo igrali, ne zna vlastiti kadar. Veli nema svjezine i kriva korona. Pa Bog ti pamet dao, niai dobio ekipu koju su i Borac i Sloboda razbucali i koja nije ni imala pripreme, jos bila u karanteni.
Ovo je trener Sarajeva, blago nama.
Ovo je trener Sarajeva, blago nama.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- hordasDoboj
- Kontakt:
Gdje imaju izjave, nema na portalu?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
viewtopic.php?f=98&t=15037&start=80. Glasajte 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je ovo kod Tinčeka lakša povreda, ne daj Bože da se povrijedi teže, ili onako "osrednje". 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- siroliver69
- Kontakt:
Momak vrati pravom @zipu profil jer sam ga puno gotivio prije hakovanja ovog.
Pobjeda ko džamija, mislim da je do teških nogu i tempiranja forme. Procepit ce ovo sigurno. Treba jedan kreativac ko hljeb i špic omalen, brz i idemo po novu titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.