FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Klinsmann otakz dobio,mijenja ga Heynkes,covjek koji je sa Realom osvojio Lp 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Covjek koji je prije 2 godine BVB umalo "bacio" u drugu ligu. Bice trener do kraja ove sezone (jos 5 kola).bistrikboy je napisao/la:Klinsmann otakz dobio,mijenja ga Heynkes,covjek koji je sa Realom osvojio Lp
ribery je napisao/la:Covjek koji je prije 2 godine BVB umalo "bacio" u drugu ligu. Bice trener do kraja ove sezone (jos 5 kola).bistrikboy je napisao/la:Klinsmann otakz dobio,mijenja ga Heynkes,covjek koji je sa Realom osvojio Lp
Da se nisi malo zabunio?
Jesam, pardon. Mislio sam na onog trenera koji je trenirao BVB prije Dolla cini mi se, kako se zvaoadnan24 je napisao/la:ribery je napisao/la:Covjek koji je prije 2 godine BVB umalo "bacio" u drugu ligu. Bice trener do kraja ove sezone (jos 5 kola).bistrikboy je napisao/la:Klinsmann otakz dobio,mijenja ga Heynkes,covjek koji je sa Realom osvojio Lp
Da se nisi malo zabunio?

Prije Dolla je bio Jurgen Roberribery je napisao/la: Jesam, pardon. Mislio sam na onog trenera koji je trenirao BVB prije Dolla cini mi se, kako se zvao

e vidjet ce se da li je klinsman bio krivac za bayernove slabe igre,,mada smatram da igraci bayernovi su tako mrtvi da je to fujjj,,evo neka ih ovj sada dize i neka im nadje bolju igru malo sutra ali daj Boze ,,, VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Nista me NE-iznenadzuje doveli su trenera citiram :
a posljednje radno mjestu u Borussiji izgubio je u januaru 2007. godine nakon četrnaest DA CETRNEST ! uzastopnih poraza koji su Borussiju zakucali na 17. mjesto na tabeli Bundeslige.
Nema dalje svaka im CAST ! Sto se tice igraca i tu me nista nece iznenaditi doveli su Tymoschuka i Olica (besplatno).Mozda dovedu jos jedno pojacanje neko srednje ime nece ga platiti vise od 10M(i to je puno za njih)
Ma nema nista od nas,Bayern je propao ostalo je samo ime od nekadasnjeg velikana sve dokazuje tabela, kad se mi borimo sa ostalim Bundesligaskim klubovima (koji su 0 za engleze i spance onda znas sta ce ti se desiti kad odes u LP, nekad smo se borili sa najvecim klubovima sad nas jedna Barcelona gazi 4-0i tu je trebalo biti najmanje 7-0) Ovo se ponavlja dvije godine vec Zenit nas izbacio u KUP UEFA.Ribery ove sezone ide u Real ili Barcelonu pametan covjek, sam igra u Bayernu ...
Tuga ...
a posljednje radno mjestu u Borussiji izgubio je u januaru 2007. godine nakon četrnaest DA CETRNEST ! uzastopnih poraza koji su Borussiju zakucali na 17. mjesto na tabeli Bundeslige.
Nema dalje svaka im CAST ! Sto se tice igraca i tu me nista nece iznenaditi doveli su Tymoschuka i Olica (besplatno).Mozda dovedu jos jedno pojacanje neko srednje ime nece ga platiti vise od 10M(i to je puno za njih)
Ma nema nista od nas,Bayern je propao ostalo je samo ime od nekadasnjeg velikana sve dokazuje tabela, kad se mi borimo sa ostalim Bundesligaskim klubovima (koji su 0 za engleze i spance onda znas sta ce ti se desiti kad odes u LP, nekad smo se borili sa najvecim klubovima sad nas jedna Barcelona gazi 4-0i tu je trebalo biti najmanje 7-0) Ovo se ponavlja dvije godine vec Zenit nas izbacio u KUP UEFA.Ribery ove sezone ide u Real ili Barcelonu pametan covjek, sam igra u Bayernu ...
Tuga ...
Uprava Bayerna se ugledala na nas Nogomoetni savez. Hajmo mi samo mjenjati trenere, a nek nam igraju igraci koji nemaju volje. Sigurno ce smjena Klinsmanna dati pozitivan sok ekipi i sada ce se svi boriti za svoje mjesto i bice velika konkurencija. Ali ako stavimo na stranu ovih posljednih pet kola ove sezone, onda se vidi veliki problem Bayerna. Jednostavno igraju igraci koji su na zalasku karijere, koji ne mogu ono dati sto su u Bayernu navikli, a to je uspjeh. Bayern ce u buducnosti izgubiti i vladavinu u Bundesligi, ali i u Europi nece moci biti konkurentan u borbi za titulu ukoliko ne pocnu izdvajati novce za talentovane igrace tipa Messi, Aguero itd. Mislim da moraju sebi napraviti bolju skolu sto se tice mladih igraca, odnosno dovesti ljude koji imaju nos za te talente. Moje misljenje je da Henes samo mjenja trenere, a prave porbleme kluba vjesto krije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
bayer treba dovodit igrace,naj,naj klase.dobro bi im bilo da se rijese tonija,on je nepotreban a da dovedu kako zvucno ime.do sad su doveli timya i olica,mogli bih dovesti vdv iz real,dobro bi im dosao,a mogli bi i diega iz werdera,igo bih frajer za njih da daju pare werderu,sigurno.kakog dobrog napadaca,mozda diega milita,dobrog stoper i onda bi bayern bio bayern.imaju love ali ne daju,kako sam cuo jedan od najbogatiji klubova svijeta.kad je najrazvijenija pokrajina bavaria kako da nemaju.toliko od mene
zamislite sastav
rensing
lahm
breno
lucio
lell
diego
ribery
timy
klose
d.milito
swain
zamislite sastav
rensing
lahm
breno
lucio
lell
diego
ribery
timy
klose
d.milito
swain
U slijedecem mecu ne igra Rubery a znamo da ponekad i sa Riberyem su tanki bez njega isti ko laktasiamerosm je napisao/la:Uprava Bayerna se ugledala na nas Nogomoetni savez. Hajmo mi samo mjenjati trenere, a nek nam igraju igraci koji nemaju volje. Sigurno ce smjena Klinsmanna dati pozitivan sok ekipi i sada ce se svi boriti za svoje mjesto i bice velika konkurencija. Ali ako stavimo na stranu ovih posljednih pet kola ove sezone, onda se vidi veliki problem Bayerna. Jednostavno igraju igraci koji su na zalasku karijere, koji ne mogu ono dati sto su u Bayernu navikli, a to je uspjeh. Bayern ce u buducnosti izgubiti i vladavinu u Bundesligi, ali i u Europi nece moci biti konkurentan u borbi za titulu ukoliko ne pocnu izdvajati novce za talentovane igrace tipa Messi, Aguero itd. Mislim da moraju sebi napraviti bolju skolu sto se tice mladih igraca, odnosno dovesti ljude koji imaju nos za te talente. Moje misljenje je da Henes samo mjenja trenere, a prave porbleme kluba vjesto krije.

Borusia ako fasuje,mogu pakovati kofere za drugu ligu.Tako da ce nesto poput Cotbusa izvaliti 200% svojih potencijala nebili bod oteli.
Znamo da su pogotovo u BL najtezi bas takvi protivnici.Imas skoro zagarantovane bodove i onda klap po po celi.
Bolje bi bilo Bajernu da su zamijenika Klinsmanovoga stavili koji makar zna probleme.
Ovaj kao da si ga sa marsa bacio.
Sve u svemu trebali su i sacekati kraj sezone pa onda dati nogu,ovako i LS mogu lagano da popuse.
Sad im je sve zbrljano u ekipi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj sastav bi davao 5 golova po utakmici,a primao bi 6. Kakav lell i breno,pa suplji su ko rešeto. Lucio je dobar, ustavri on je odlican,jedan od najboljih stopera. Lahm je dobar,ali igra previse ofanzivno. diego-ribery-swain,hmm, nema mi smisla staviti sve 3 u 11. Umjesto diega bolje dovesti jednog bocnog igraca,poput rafinhe,al nevjerujem da bi bayern za njega dao 15-20 mill (toliko je nudio chelsea prosle godine ,al ga je schalke odbio.) I Milito je bezze,uz klosea treba jedan mladji napadac,a da je visok,kao Edin Dzeko.barca_messi je napisao/la:bayer treba dovodit igrace,naj,naj klase.dobro bi im bilo da se rijese tonija,on je nepotreban a da dovedu kako zvucno ime.do sad su doveli timya i olica,mogli bih dovesti vdv iz real,dobro bi im dosao,a mogli bi i diega iz werdera,igo bih frajer za njih da daju pare werderu,sigurno.kakog dobrog napadaca,mozda diega milita,dobrog stoper i onda bi bayern bio bayern.imaju love ali ne daju,kako sam cuo jedan od najbogatiji klubova svijeta.kad je najrazvijenija pokrajina bavaria kako da nemaju.toliko od mene
zamislite sastav
rensing
lahm
breno
lucio
lell
diego
ribery
timy
klose
d.milito
swain
-
- Kontakt:
DOBRO,MOZEL VAKO
//////////////FREY///////////////
RAFINHA///LUCIO//BRENO////LAHM
RIBERY////////TIMY/////////SWAIN
//////////////DIEGO/////////////
///////DZEKO///////KLOSE///////
VALJA LI ISTA
MOZE NEKO UMJESTO BRENA....
TOLIKO OD MENE.............
//////////////FREY///////////////
RAFINHA///LUCIO//BRENO////LAHM
RIBERY////////TIMY/////////SWAIN
//////////////DIEGO/////////////
///////DZEKO///////KLOSE///////
VALJA LI ISTA
MOZE NEKO UMJESTO BRENA....
TOLIKO OD MENE.............
da fc troljavi nije vrhunska evropska momcad to je jos jednom dokazao, mada se oni kunu u to da jesu, pet kola prije kraja prvenstva otpustitit trenera prave momcadi ne rade. zimus sam vec napisao da ovi iz minhena drze glavu u pijesku, cini mi se da je jos nisu izvadili. fc troljavi funkcionira poput nase drzave , vode ga tročlano predsjednistvo rumenige, henes, bekenbauer. ne zna se ni tko kosi ni tko vodu nosi. a imaju bas pravu situaciju nakon odlaska henesa dovesti trenera menadzera koji ce obavljati obe funkcije, kako se to vec u engleskoj radi. ali do toga je izgleda jos daleko i vjerovatno cemo se jos radovati neuspjesima fc troljavoga
Upravo zbog toga ne bih zelio da osvojimo titulu, jer kao sto rece Hrvat, drze glave u pijesku i bojim se da ce tako nastaviti ako osvoje titulu. Ako bi sezonu zavrsili bez ijednog trofeja, e onda bi mogli ocekivati "ciscenje" u ekipi, kao prije 2 godine.amerosm je napisao/la:Uprava Bayerna se ugledala na nas Nogomoetni savez. Hajmo mi samo mjenjati trenere, a nek nam igraju igraci koji nemaju volje. Sigurno ce smjena Klinsmanna dati pozitivan sok ekipi i sada ce se svi boriti za svoje mjesto i bice velika konkurencija. Ali ako stavimo na stranu ovih posljednih pet kola ove sezone, onda se vidi veliki problem Bayerna. Jednostavno igraju igraci koji su na zalasku karijere, koji ne mogu ono dati sto su u Bayernu navikli, a to je uspjeh. Bayern ce u buducnosti izgubiti i vladavinu u Bundesligi, ali i u Europi nece moci biti konkurentan u borbi za titulu ukoliko ne pocnu izdvajati novce za talentovane igrace tipa Messi, Aguero itd. Mislim da moraju sebi napraviti bolju skolu sto se tice mladih igraca, odnosno dovesti ljude koji imaju nos za te talente. Moje misljenje je da Henes samo mjenja trenere, a prave porbleme kluba vjesto krije.
Vec si nekoliko puta pisao "fc troljavi", medjutim nisam htio reagovati da ne bi bilo ispalo da to radim zato sto sam moderator i sto navijam za Bayern. Ipak, zamolit cu te da prestanes, jer pretjerujes. Zalosno je radovati se tudjoj nevolji.bh hrvat je napisao/la:da fc troljavi nije vrhunska evropska momcad to je jos jednom dokazao, mada se oni kunu u to da jesu, pet kola prije kraja prvenstva otpustitit trenera prave momcadi ne rade. zimus sam vec napisao da ovi iz minhena drze glavu u pijesku, cini mi se da je jos nisu izvadili. fc troljavi funkcionira poput nase drzave , vode ga tročlano predsjednistvo rumenige, henes, bekenbauer. ne zna se ni tko kosi ni tko vodu nosi. a imaju bas pravu situaciju nakon odlaska henesa dovesti trenera menadzera koji ce obavljati obe funkcije, kako se to vec u engleskoj radi. ali do toga je izgleda jos daleko i vjerovatno cemo se jos radovati neuspjesima fc troljavoga

Ma samo moras shvatit da je bh hrvat neki pacenik koji uziva u provociranju i nasladjivanju ,ja jos nisam vidio neki post od njega gdje on pise o nekom klubu kojeg on voli i da pise nesto o njima ,nego ide teme do tebe od kluba do kluba i kad gube on se nadje da bude najveci strucnjak ...samo ga treba ignore i dobar 

- rob do bagro
- Kontakt:
pa znaju li ovi rukovodioci Bayerna koga normalnog dovesti cuj Jupp Haynckes pa bolje da su Ciru doveli
ja predlazem Roberta Mancinija ili Franka Rijkarda za trenera
ja predlazem Roberta Mancinija ili Franka Rijkarda za trenera
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Otjerali Klinsmana, i?
Zasto si nisu medjusobno dali otkaze?
Da, uprava je ta koja nosi najvecu krivicu.
Znam da je Klinsman molio za pojacanja, i sta je dobio? -nista! Cak su mu i onoga jadu Donovana odbili.
Neka ih, neka se sada kupaju u svojim **** ili neka ih vodi Bekenbauer-tip je imao "zapazenih" rezultata sa Bayernom, a posebno je poznat kao spasilac kada je ekipa u **** do guse
Nema potrebe da izdvajaju desetine miliona za jednog igraca-dovoljna im je jedna shoping tura po BL pa da sastave odlican tim.
Zasto si nisu medjusobno dali otkaze?
Da, uprava je ta koja nosi najvecu krivicu.
Znam da je Klinsman molio za pojacanja, i sta je dobio? -nista! Cak su mu i onoga jadu Donovana odbili.
Neka ih, neka se sada kupaju u svojim **** ili neka ih vodi Bekenbauer-tip je imao "zapazenih" rezultata sa Bayernom, a posebno je poznat kao spasilac kada je ekipa u **** do guse

Nema potrebe da izdvajaju desetine miliona za jednog igraca-dovoljna im je jedna shoping tura po BL pa da sastave odlican tim.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Eh evo moje analize sto se tice buduceg trenera FC Bayerna. Ja bih tu grupu podijelio na Nizozemce, Italijane i Njemce. Pa cemo krenuti redom.
Nizozemci
Martin Jol - U HSV je pokazao da je kvalitetan trener jer je na pocetku sezone ostao bez kostura ekipe i opet se do skora borio na tri fronta za titulu. Problem kod njega je posljednja izjava da zeli produziti ugovor sa HSV-om i da u klubu zeli postati nesta slicno kao Arsen Wenger u Arsenalu ili Alex Ferguson u Man. UTD. Mislim da bi za njegove usluge Bayern morao puno kesirati jer ga HSV nece olahko pustiti.
Guus Hidink - Licno je za mene najbolji trener na svijtu. Covijek koji je god posao uzeo u ruke pretvorio je u zlato. Ipak i on ostaje samo zelja navijaca njemackog fudbala i navijaca Bayerna. Ima angazman u Ruskoj reprezentaciji, i ako bi sa te funkcije ostupio (ima klauzulu da moze napustiti reprezentaciju kad zeli) prihvatio se posla u Chelseau (dobar je prijatelj sa vlasnikom kluba).
Luis van Gaal - U Ajaxu, Barceloni i AZ-u je pokazao da je vrhunski trener. Nedavno je sm sebe predlozio kao trenera Bayerna, ali je kod njega pitanje moze li raditi sa ovakvom ekipom kao sto je Bayern i da ima autoritet, jer je u predhodna tri kluba radio sa klincima, za statisticare prosijek godina tih ekipa je bio 23, a Bayernov trenutno 26,9.
Frank Rijkaard - U Barceloni je pokazao da ima kvalitet i bio bi odlicno rijesenja za Bayern. Covijek umije ukomponovati mladost i iskustvo sto je bio slucaj dok je tri sezone uspjesno vodio Barcelonu (ako ne gledamo njegovu posljednu sezonu u tom klubu). Ali kod njega ima jedan veliki problem, covijek je nepozeljan u Njemackoj iz razloga sto je pljunuo Rudi Voellera u 1/4 finalu SP-a 1990. godine kada su igrali Nizozemska i Njemacka, i veliko je pitanje hoce li klub koji predstavlja ponos Njemacke na mjesto postaviti trenera koji je nepozeljan u toj drzavi.
Italijani
Roberto Mancini - Pokazao je u Interu i prethodno u Laziu koliko vrijedi i nije ga strah velikih imena. Kod njega je problem hoce li Henes pristati na to da ne poznaje Njemacki jezik, svi znamo za slucaj Trappatoni.
Carlo Ancelotti - prije par dana sam je sebe predlagao preko medija, ali ima vazeci ugovor sa Milanom i ne vijerujem da ce ga pustiti, jer od sljedece sezone zele srusiti Inter i sigurno ne zele mijenjati tu poziciju.
Njecmi
Bernd Schuster - pokazao je u Getafeu i Real Madridu koliko vrijedi, i za mene pored Mancinija glavni kandidat za klupu Bayerna. Mozda bi njegov problem jedino bio velika tvrdoglavost sto Uli Henes samo dopustio "generalu".
Matthias Sammer - za mene licno trenutno najbolji Njemacki trener, i kandidat broj jedan za klupu Bayerna. Pokazao je sa Dortmundom svoje znanje, i znamo svi gdje je Dortmund bio za vrije njegove vladavine, a znamo gdje je sada. Ima nos za mlade talentovane igrace koje je doveo u BVB, takodjer je veliki ljubitelj discipline, sto je potrebno igracima Bayerna. Problem je hoce li ga pustiti Njemacki savez.
Mozda bi se ovdje mogao dodati i Luiz Felipe Scolari, ali je pitanje hoce li Bayern pristati na barijeru zvana Njemacki jezik.
Nerealne opcije koje se po medijima spominju za mene su Wenger, Mourinho, Veh, Slomka, Magath itd.
Po mom misljenju top 3 su:
1. Matthias Sammer
2. Bernd Schuster
3. Roberto Mancini
PS: Jos bi dodao da su pored Klinsmanna otpusteni i njegovi pomocnici, a takodjer je otpusten kondicioni trener, sto dovljno govori o spremnosti igraca Bayerna.
Nizozemci
Martin Jol - U HSV je pokazao da je kvalitetan trener jer je na pocetku sezone ostao bez kostura ekipe i opet se do skora borio na tri fronta za titulu. Problem kod njega je posljednja izjava da zeli produziti ugovor sa HSV-om i da u klubu zeli postati nesta slicno kao Arsen Wenger u Arsenalu ili Alex Ferguson u Man. UTD. Mislim da bi za njegove usluge Bayern morao puno kesirati jer ga HSV nece olahko pustiti.
Guus Hidink - Licno je za mene najbolji trener na svijtu. Covijek koji je god posao uzeo u ruke pretvorio je u zlato. Ipak i on ostaje samo zelja navijaca njemackog fudbala i navijaca Bayerna. Ima angazman u Ruskoj reprezentaciji, i ako bi sa te funkcije ostupio (ima klauzulu da moze napustiti reprezentaciju kad zeli) prihvatio se posla u Chelseau (dobar je prijatelj sa vlasnikom kluba).
Luis van Gaal - U Ajaxu, Barceloni i AZ-u je pokazao da je vrhunski trener. Nedavno je sm sebe predlozio kao trenera Bayerna, ali je kod njega pitanje moze li raditi sa ovakvom ekipom kao sto je Bayern i da ima autoritet, jer je u predhodna tri kluba radio sa klincima, za statisticare prosijek godina tih ekipa je bio 23, a Bayernov trenutno 26,9.
Frank Rijkaard - U Barceloni je pokazao da ima kvalitet i bio bi odlicno rijesenja za Bayern. Covijek umije ukomponovati mladost i iskustvo sto je bio slucaj dok je tri sezone uspjesno vodio Barcelonu (ako ne gledamo njegovu posljednu sezonu u tom klubu). Ali kod njega ima jedan veliki problem, covijek je nepozeljan u Njemackoj iz razloga sto je pljunuo Rudi Voellera u 1/4 finalu SP-a 1990. godine kada su igrali Nizozemska i Njemacka, i veliko je pitanje hoce li klub koji predstavlja ponos Njemacke na mjesto postaviti trenera koji je nepozeljan u toj drzavi.
Italijani
Roberto Mancini - Pokazao je u Interu i prethodno u Laziu koliko vrijedi i nije ga strah velikih imena. Kod njega je problem hoce li Henes pristati na to da ne poznaje Njemacki jezik, svi znamo za slucaj Trappatoni.
Carlo Ancelotti - prije par dana sam je sebe predlagao preko medija, ali ima vazeci ugovor sa Milanom i ne vijerujem da ce ga pustiti, jer od sljedece sezone zele srusiti Inter i sigurno ne zele mijenjati tu poziciju.
Njecmi
Bernd Schuster - pokazao je u Getafeu i Real Madridu koliko vrijedi, i za mene pored Mancinija glavni kandidat za klupu Bayerna. Mozda bi njegov problem jedino bio velika tvrdoglavost sto Uli Henes samo dopustio "generalu".
Matthias Sammer - za mene licno trenutno najbolji Njemacki trener, i kandidat broj jedan za klupu Bayerna. Pokazao je sa Dortmundom svoje znanje, i znamo svi gdje je Dortmund bio za vrije njegove vladavine, a znamo gdje je sada. Ima nos za mlade talentovane igrace koje je doveo u BVB, takodjer je veliki ljubitelj discipline, sto je potrebno igracima Bayerna. Problem je hoce li ga pustiti Njemacki savez.
Mozda bi se ovdje mogao dodati i Luiz Felipe Scolari, ali je pitanje hoce li Bayern pristati na barijeru zvana Njemacki jezik.
Nerealne opcije koje se po medijima spominju za mene su Wenger, Mourinho, Veh, Slomka, Magath itd.
Po mom misljenju top 3 su:
1. Matthias Sammer
2. Bernd Schuster
3. Roberto Mancini
PS: Jos bi dodao da su pored Klinsmanna otpusteni i njegovi pomocnici, a takodjer je otpusten kondicioni trener, sto dovljno govori o spremnosti igraca Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- el-fighter
- Kontakt:
Za mene je ovaj otkaz bezveze. Svaki trener objasni svojim igračima šta trebaju raditi na terenu. Ako oni to nemogu izvesti zašto se svi obruse na trenera. Klinsman je sada dobio otkaz, a Toni koji bezveze skače i simulira prekršaje, te nezna dati gol, neće imati nikakvih primjedbi na svoju igru. BRUKA.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
dobro necu vise pisati fc troljavi, neka odsada bude fc gubitnik. nekako su mi prepotentni bili ove godine a moje stare kosti govore da takvo ponasanje ekipa nikada nije zavrsavalo titulamaribery je napisao/la:Upravo zbog toga ne bih zelio da osvojimo titulu, jer kao sto rece Hrvat, drze glave u pijesku i bojim se da ce tako nastaviti ako osvoje titulu. Ako bi sezonu zavrsili bez ijednog trofeja, e onda bi mogli ocekivati "ciscenje" u ekipi, kao prije 2 godine.amerosm je napisao/la:Uprava Bayerna se ugledala na nas Nogomoetni savez. Hajmo mi samo mjenjati trenere, a nek nam igraju igraci koji nemaju volje. Sigurno ce smjena Klinsmanna dati pozitivan sok ekipi i sada ce se svi boriti za svoje mjesto i bice velika konkurencija. Ali ako stavimo na stranu ovih posljednih pet kola ove sezone, onda se vidi veliki problem Bayerna. Jednostavno igraju igraci koji su na zalasku karijere, koji ne mogu ono dati sto su u Bayernu navikli, a to je uspjeh. Bayern ce u buducnosti izgubiti i vladavinu u Bundesligi, ali i u Europi nece moci biti konkurentan u borbi za titulu ukoliko ne pocnu izdvajati novce za talentovane igrace tipa Messi, Aguero itd. Mislim da moraju sebi napraviti bolju skolu sto se tice mladih igraca, odnosno dovesti ljude koji imaju nos za te talente. Moje misljenje je da Henes samo mjenja trenere, a prave porbleme kluba vjesto krije.Vec si nekoliko puta pisao "fc troljavi", medjutim nisam htio reagovati da ne bi bilo ispalo da to radim zato sto sam moderator i sto navijam za Bayern. Ipak, zamolit cu te da prestanes, jer pretjerujes. Zalosno je radovati se tudjoj nevolji.bh hrvat je napisao/la:da fc troljavi nije vrhunska evropska momcad to je jos jednom dokazao, mada se oni kunu u to da jesu, pet kola prije kraja prvenstva otpustitit trenera prave momcadi ne rade. zimus sam vec napisao da ovi iz minhena drze glavu u pijesku, cini mi se da je jos nisu izvadili. fc troljavi funkcionira poput nase drzave , vode ga tročlano predsjednistvo rumenige, henes, bekenbauer. ne zna se ni tko kosi ni tko vodu nosi. a imaju bas pravu situaciju nakon odlaska henesa dovesti trenera menadzera koji ce obavljati obe funkcije, kako se to vec u engleskoj radi. ali do toga je izgleda jos daleko i vjerovatno cemo se jos radovati neuspjesima fc troljavoga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.