FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 12 avg 2020, 20:54

Zip je napisao/la:
12 avg 2020, 20:50
hordasDoboj je napisao/la:
12 avg 2020, 20:45
Ma i Husref je imao rezultate, ali nije bilo te igre i zato je dobio otkaz. Nije izvlacio ni 70% iz ekipe, ja sam bar bio misljenja da ce to bolje izgledat nakon njega.

Ne treba tjerati Vinka nit Emira, ali treba sjest skontat sta je problem, sto se mi moramo braniti na Kosevu od 30. min..

Ne mogu ni zamislit sta bi bilo da je bio kiks danas, ovako malo opustenije sa 3bb ali mora puno puno bolje :!:
Greska prijatelju, Husref je dobio otkaz jer nas je komsija silovao.
4 od 5 derbija pod njim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2020, 20:55

bodi123 je napisao/la:
12 avg 2020, 20:53
MortemHz je napisao/la:
12 avg 2020, 20:43
Bordo tim je uspio da dođe do tri boda majstorskim golom Mersudina Ahmetovića, dok gosti itekako imaju za čime da žale zbog nekoliko sjajnih šansi koje su propustili.

Trener domaćih, Vinko Marinović, nakon meča nije bio pretjerano zadovoljan, ali je znao da njegovu ekipu očekuje težak meč.

"Očekivali smo tešku utakmicu i to se na kraju pokazalo. Mislim da smo mi možda nekih 30-tak minuta imali igru do tog vodstva, a nakon toga Mladost je imala dvije šanse u prvom dijelu, dok su u drugom poluvremenu bili dominantniji i imali su 2-3 dobre šanse da dođu do izjednačenja, ali nisu ih iskoristili. Isto tako bez obzira na sve moram da pohvalim svoju ekipu koja je jednostavno imala jedan zavidan karakter danas i pokazalo se to na kraju", rekao je Marinović i nastavio:

"U drugom dijelu nije bilo svježine i moramo analizirati u čemu je bio problem. Pali smo, ima tu i nekih objektivnih razloga jer smo imali Ahmetovića koji je skoro tri sedmice bio u 'outu', Hodžić je falio, no sve u svemu nismo imali tu svježinu koju smo trebali za utakmicu".

Sarajevo sada čeka i nastup u prvom pretkolu Lige prvaka.

"Slijedi meč u Velsu i moramo prikupiti podatke oko tog meča. biće sigurno i tu poteškoća s obzirom da oni nisu igrali od 16. marta i nemamo nekih podataka, ali pokušat ćemo doći do nekog skautinga. Biće dosta teško jer imaju dosta novih igrača tako da ćemo pokušati ovih dana naći informacije i na najbolji način napraviti skauting.

Osvrnuo se i na stanje Tine-Svena Sušića.

"Sušić? Nadamo se da će početi raditi s loptom u nedjelju. ali prije toga moramo čekati dozvolu doktora da sve ide kako treba".
:rol: :rol:

Ovaj je danas na nekim drogama, nema drugog objašnjenja
I najboljim se desi.. sjeti se Denčija od neki dan :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2020, 20:56

Ma i vi lapsus ne oprastate, jeste zaj.ebani. A ako ti padne napadac i ako u sredi nemas igraca koji najvise trci ni presing ti nije opcija

Mada ne vidim da treba alibi za pobjedu..oke nije to bilo najbolje al to nek rijese medju sobom..CUj za pobjedu neki alibi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 avg 2020, 20:57

Doći će ovo na svoje! :bih: :ljepota:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 avg 2020, 20:57

mirzatele je napisao/la:
Ništa ovaj Pejovic ne može biti bolji od Gavrića, ne znam što smo se rješavali Gavre ako mu je trebao još jedan dm
Nikakav ovo nije napredak, otišao Gavrić došao Pejović, niđe veze. Ali u kakvoj smo situaciji sa zadnjim veznim, Jamak bi nam dobro došao :D
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 12 avg 2020, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 12 avg 2020, 20:57

feniksptica je napisao/la:
12 avg 2020, 20:49
Ma i Husref je imao rezultate, ali nije bilo te igre i zato je dobio otkaz. Nije izvlacio ni 70% iz ekipe, ja sam bar bio misljenja da ce to bolje izgledat nakon njega.

Ne treba tjerati Vinka nit Emira, ali treba sjest skontat sta je problem, sto se mi moramo braniti na Kosevu od 30. min..

Ne mogu ni zamislit sta bi bilo da je bio kiks danas, ovako malo opustenije sa 3bb ali mora puno puno bolje :!:
Ma kod Husrefa je to bilo na kraju tako toksicno to je bilo tesko geldat. Al ovo me muci sto nema nikakve rekacije sve nesto blijedo, nije da nesto en stima u klubu al nije ni neka najveca pozitiva izgleda .
Meni izgleda kao da nema neki plan B uopste, joj dobro je samo odrzite 1:0. Ne znam fakat, ocekivao sam i na pressu malo življe pa bar 'Neki igraci nisu ispostovali dogovor iz svlacionice' nesto nesto a ne 'Nije bilo svjezine..'

Na hajr i na dobro, okrenuti se Nomadima i zgadit im zelju da im fudbal bude hobi u zivotu :kafa:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2020, 20:57

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
Al kad su ga pitali što smo pali fizički.
Kaže pa eto, muca nešto, Ahmetovic nije igrao, pa opet zbunjen. Imalo smo problema zato štoooo. .. Pa opet ne zna sta reci. Neko dobaci Hodzic, ja kaže Hodzic nije igrao. 😂😂😂
:lol: :tokralju:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2020, 20:58

mirzatele je napisao/la:
Ništa ovaj Pejovic ne može biti bolji od Gavrića, ne znam što smo se rješavali Gavre ako mu je trebao još jedan dm
Nema veze sad gotovo,kad si se rijesio Gavrica morao si dovesti veznog koji zna lopte igrat.Vjerovatno su imali drugih zamisli za nekog drugog,ali sad je bolje i ovo nego nista. U svakom slucaju sve je bolje od dva teskasa na sredini kako igramo u zadnje vrijeme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 avg 2020, 20:58

Al čuj objektivnog razloga što nas je Tuzla silovala: "falio je Hodžić" :tokralju:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 avg 2020, 20:59

LegendKiller je napisao/la:
12 avg 2020, 20:41
Posjed lopte 41-59 na Koševu, pa ni Seltik nas nije ovako ubio. U ozbiljnom klubu se zbog ovakvih stvari alarmi pale. Nije đaba Mamić mijenjao trenere kao na traci, imaš budžet imaš pare imaš igrače a ti se kreveljis na domaćem terenu.
Ove priče o umoru i svjezini mi je puna kapa, tri tekme odigrali u pola godine.
Vinko pogubljen, da je publika bila na stadionu bilo bi zvižduka. Dalje, lik ne zna prostu rečenicu sastaviti, kako on može bilo šta igračima objasniti, nije ni čudo što ovako igramo. Tino Susic izgleda novi Said, bačene pare.
Heleqm biti će ovo turbulentna sezona i izgleda jedan reality chek!
Sad ce neki uletiti da ti kazu kako nisi u pravu kako je ovo dobro,samo opet jos jedan los dan,,sacekaj kaze slijedecu tekmu pa ces vidjeti,,nazalost ovo nije vidjelo igre..i jedino dobro je samo rezultat.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 avg 2020, 21:00

12 avg 2020, 20:54
Zip je napisao/la:
12 avg 2020, 20:50

Greska prijatelju, Husref je dobio otkaz jer nas je komsija silovao.
Pa dobro to je ono kao kap koja je prelila casu, qrac bi dobio otkaz da je imao +15 i tu izgubio.

Od Vinka sam to najvise i ocekivao, da ga nece Morz pojest takticki i to je fino pokazao protiv Borca u 3. mjesecu, vidjet cemo kako ce izgledat u derbiju.
On je itekako zasluzio otkaz.
Ovo sto se pokusava Vinku staviti na teret je jadno bas.

Sad je problem sto se zbunio, sto je zamucao, sto je pogresio u izgovaranju nekih rjeci :rol: :rol:

Sto bi rekli, trazi se dlak u jajetu... A lik hladno u 6 tekmi, 5 pobjeda ima.... Gol razlika 15:5.

@denchi zar je taj omjer ?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2020, 21:02

Ono sto je sigurno, gore ne moze..znqci sad moze bit il napredak il stagnacija
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2020, 21:03

mirzatele je napisao/la:
12 avg 2020, 20:58
Al čuj objektivnog razloga što nas je Tuzla silovala: "falio je Hodžić" :tokralju:
Ma i ja bi se pogubio nakon ovoga, budimo realni :urnebes:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 avg 2020, 21:03

Ovo danas nekima bilo dobro :bow: :bow:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 avg 2020, 21:04

miky_hz je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Nema veze sad gotovo,kad si se rijesio Gavrica morao si dovesti veznog koji zna lopte igrat.Vjerovatno su imali drugih zamisli za nekog drugog,ali sad je bolje i ovo nego nista. U svakom slucaju sve je bolje od dva teskasa na sredini kako igramo u zadnje vrijeme.

Cisto da se zna prava istina.... Da se opetne prebacuje na Upravi, kako se tale, varaju, lazu....

https://sportsport.ba/fudbal/gavric-sar ... onu/367373

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 avg 2020, 21:05

Historicar je napisao/la:
12 avg 2020, 20:57
mirzatele je napisao/la:
Nikakav ovo nije napredak, otišao Gavrić došao Pejović, niđe veze. Ali u kakvoj smo situaciji sa zadnjim veznim, Jamak bi nam dobro došao :D
Otkrio sam zasto dolazi

Moze igrat lijevo krilo

:D

Ne zajebajem se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 avg 2020, 21:07

Volim samo sto sam sve znao sta ce biti...
Jasno je pored uzasa u derbiju husref je otisao zbog jako lose igre i utakmica od 1-0 ili 2-1.
I ok to je trebalo. Cekam ja da vidim ko je trener ocekujem neki drugi spektar trenera koji voli formacije mijenjati, prilagoditi terenu, igracima, momentu.
Objavise dolazi marinovic.. Ja paf. Ista skola potpuno. Izmisljanje pozicija igracima, tjeranje svoga i kad ne ide.
Ne kazem da su hus i vinko losi treneri ali ni jedan ni drugi niau apsolutno nikakav napredak.

Danas je stavio lijevo fabima i desno tatara. I 45 min to ne ide. Nit se fanimo snalazi tamo nit tatar vamo (igdje) qli dzaba. Ne mjenja im strane. I drzi i ne mjenja. I ne ide. Ali i dalje stoje tako.

Dalje. Balkanski igraci rade na najboljoj temperaturi kada imaju nekoga ko ce ih "loziti" i uci u glavu.
Emir je morao dobro sjesti i razmisliti o onome sto ima u ekipi, sto je imao sa husom, sto je zelio da dobije jer ako je ovo krajnji proizvod 5 prelaznih rkova i dva trenera onda....

Pojacanja kod nas moraju dlaziti svaki prelazni bar 2 ili 3 igtaca jer se igraco brzo zasite ove lige... I to treba biti jasno. Jbg tako je.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 12 avg 2020, 21:09

Danas je presudio individualni kvalitet Rahmanovića i Ahmetovića kod gola, te Kovačevića i Dupovca
Naše najveće pojačanje pred Evropu je zasigurno ubica sa brojem 9
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 avg 2020, 21:11

MortemHz je napisao/la:
12 avg 2020, 21:03
mirzatele je napisao/la:
Ma i ja bi se pogubio nakon ovoga, budimo realni :urnebes:
Pa sta ce rec? Nece ukopat Jeleskovica, nije Kesoljub

Ima do spreme, a ima i do prevelikog oslanjanja godinama na Mersudina, te automatizme pogresne smo ustelili pod Kesoljubom, sad se pokusava to ispravit malo da i ostali vise rade, krecu se pametnije, sa zadatcima i pojedinacnim i timskim...

Treba covjek ekipu prema njegovim zamislima uigrat...

Prosli trener ne bi ni dao izjavu duzu od recenice tipa "ja sam upozoravao" i jedno epsko sleganje ramenima....

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 avg 2020, 21:13

Hajde šta pjenite, smijali smo se Husrefu i onim njegovim legendarnim šta je tu je (s pravom), a sad kad Vinko izjavi da je Ahmetovićeva povreda kriva što 10 ostalih igrača potrčat ne može trebamo opravdati i braniti? Glupost, lik se pogubio i nije znao 2 smislene rečenice sastavit i tu sva priča završava.

Na kraju krajeva, ovo je forum, nit smo mi šta bitni nit koji djavo, oni znaju najbolje kako stvari stoje, a mi smo tu da šupljiramo, navijamo, i sekiramo se...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, mosarajvosa83, NeSamSafetee, zagorski i 16 gostiju.