FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
KOREKTIVNI FAKTOR "ISTOK"
- feniksptica
- Kontakt:
Nasi cini mi se jedva docekali bez navijaca haha. Mislim da nikad opustenije nisu igrali i grijesili..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zamišljam reakcije istoka u drugom poluvremenu

To svakako. Piso sam to prošli put da je previše letargičan. To ne prolazi ovdje. Izgleda da Vinko nije uopšte još svjestan gdje došo i kolika su očekivanja kod nas.Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:30Kako ce trener dati motivaciju igracima,kad je hladan ko spricer,,on se cak ni nasim golovima ne raduje kako smo mogli vidjeti,,ne treba ni psovati ko husref,,al recimo jedan klop skace ko.majmun kad liverpul da go,,i konstanto dobacuje igracima cijelu tekmu,,,i grli ih ljubi kad izlaze i slicno tako se stvara prava klapa,,,ovaj nas ko mrtav i hoce progovorit i nece...Stroj1946 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:25Ovo kod igrača je manjak motivacije. Ništa više. Osvojili su sve u ovoj ligi. Možda je bilo bolje da su Kovačevića, Rahmanovića i Tatara prodali, Ahmetović se oprostio i razišli se sa Hodžićem, Velkoskim i Handžićem. Napravili novu ekipu, ovako postoji mogućnost da i oni svoje nezadovoljstvo iskažu lošim igrama, a to znači odmah raspad igre. Jednostavno je to samo motivacija, koje nemaju. Treba imati razumijevanja da i oni hoće više, ima i od nas više. Ovo je Bh premijer liga.
Ovako će možda njih otići poslije Evrope ili na polusezoni svakako.
Maloprije sam to pisao....nista drugo nego to..zasičenje ove jadne lige!!!Stroj1946 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:25Ovo kod igrača je manjak motivacije. Ništa više. Osvojili su sve u ovoj ligi. Možda je bilo bolje da su Kovačevića, Rahmanovića i Tatara prodali, Ahmetović se oprostio i razišli se sa Hodžićem, Velkoskim i Handžićem. Napravili novu ekipu, ovako postoji mogućnost da i oni svoje nezadovoljstvo iskažu lošim igrama, a to znači odmah raspad igre. Jednostavno je to samo motivacija, koje nemaju. Treba imati razumijevanja da i oni hoće više, ima i od nas više. Ovo je Bh premijer liga.
Ovako će možda njih otići poslije Evrope ili na polusezoni svakako.
Dinamo npr 10god za redom osvaja ligu i pobjegne drugoplasiranom po 20 bodova pa svake godine prodaju 2-3-4 igraca koja su tu vec 2-3 godine i na vrijeme dovedu njihove zamjene.
Opet kazem nisam ni za kakvo tjeranje sad na pocetku ali neko ce morati nama navijacima da odgovori na pitanja zasto se nisu na vrijeme dovela pojacanja. Od 1000 igraca na trzistu vala se mogla dva dovesti. Kako to sa sve ozbiljne ekipe dovedu igrace na vrijeme samo mi cekamo jer hajd ima vremena do 2.oktobra.
E pa nema vremena drugovi, po meni je ovo neozbiljnost prema klubu i napretku kluba.
Ne igramo Kup šljiva u Gradačcu pa da nam ne trebaju pojacanja i da mozemo cekati nego igramo Ligu prvaka gdje nas je zdrijeb pogledao u prvom kolu, i da se na vrijeme dovela 3 top pojacanja mogli smo se potuci i sa Astanom ili Brestom.
Ovako nam nema sna i bojimo se amatera sa Velsa.
Te price cekamo...pratimo...nece niko u ovu ligu mogu macku o rep. Sve se moze kad se ponude pare, al bojim se da je mozda bilo cjenkanja. Ma ustvari sta god da je bilo najvise ispasta klub i mi navijaci jer smo se nadali nekom iskoraku i nemoj top ekipi. Ova ekipa vise nije top ni za nasu ligu iz 1001 razloga.
-
- Kontakt:
Jaka ova mladost
Treba skupit sve pare na hrpu i ponuditi musiji za napadaca
Treba skupit sve pare na hrpu i ponuditi musiji za napadaca
sad svi pametni pa zasićenje, novu riječ otkrili
a prije mjesec-dva svršavali na produženja ugovora
trenutno stanje je na vinku, i eventualno na emiru, ako su mu obezbjedjene pare, a nije jos nikoga doveo
nisam jos za nikakvo tjeranje, ali ne izgleda dobro, i ako ispadnemo od nomada, neko od njih ce morati letiti

trenutno stanje je na vinku, i eventualno na emiru, ako su mu obezbjedjene pare, a nije jos nikoga doveo
nisam jos za nikakvo tjeranje, ali ne izgleda dobro, i ako ispadnemo od nomada, neko od njih ce morati letiti
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako se nepromjeni nesto drastično u igri do tekme sa Velsanima mi ispadamo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako ne iskoristimo ovaj dobar koeficijent i relativno lakog protivnika da makar jedno pretkolo prođemo biće svašta.
ISTINA ZA VEDRANA!
Kad bi klop dosao, nakon nerjesenog prvog rezz ovde bi komentari bili "gle ga ko Majmun skace pored klube, a igre nema "
Samo da se ponovim, zaganjati Baku Sliskovica dok to Zrinjski nije uradio, kad vec ne mozemo dovesti kvalitetne i ambiciozne trenere kao npr Lalatovic.
Ovo danas je najgora poslijeratna utakmica Sarajeva, i nece sigurno preko noci stanje se popravit, a dok se popravi mogli bi u debelom minusu na tabeli biti
Ovo danas je najgora poslijeratna utakmica Sarajeva, i nece sigurno preko noci stanje se popravit, a dok se popravi mogli bi u debelom minusu na tabeli biti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Sanchez je najgori od sve djece.
Ne branim ih i ovo danas je bilo lose, za ovo danas treba neko dati objasnjenje..
Ali njegovi komentari su tragikomedija
Sad su svi pametni i svi sve znaju. Uvjeren sam da ovo danas nije prava slika i da ćemo nadoći.
Ne branim ih i ovo danas je bilo lose, za ovo danas treba neko dati objasnjenje..
Ali njegovi komentari su tragikomedija

Sad su svi pametni i svi sve znaju. Uvjeren sam da ovo danas nije prava slika i da ćemo nadoći.
Hvala ti Allahu na ovome.
Upravo sam sreo jednu osobu iz strucnog staba ko da ga je Bog poslao jer me glava boli od utamice.
Zaustavio ga....popricao...sve mi je jasno...uzivajte braco...gasim se sa foruma!!!!
Upravo sam sreo jednu osobu iz strucnog staba ko da ga je Bog poslao jer me glava boli od utamice.
Zaustavio ga....popricao...sve mi je jasno...uzivajte braco...gasim se sa foruma!!!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
2015/16 se otjerala sampionska ekipa jer smo ih mi navijaci proglasili alkosima, saboterima i sl. a bili su sampioni drzave. Ovi momci su nam donijeli mnogo radosti, dvostruki uzastopni sampioni, bilo je i losih momenata ali ne treba odmah drvlje i kamenje.
Pisali su neki dan momci na forumu, kako to da mi toliko novca dajemo na plate, a da se to ne osjeti na pravi nacin na terenu... Prosto ne izlacimo iz postojecih igraca njihov maksimum vec je to u vecini slucajeva periodicni bljesak koji brzo prodje. Dugorocno ne mozemo postici mnogo, nemamo pravi kontiuitet u dobrim igrama. Samo ovo ljeto se dao fin novac na dva nova igraca Fanimo + Mustedanagic, dajemo novac za igrace o doba ovakve krize za cijeli fudbalski i privredni svijet, to je jasan znak da novca ima.
Napravljeni su ocigledni propusti tokom ovog prelaznog roka, ekipa izgleda umorno, nemotivisano, bezvoljno u vecem dijelu ove danasnje utakmice pa dijelom i protiv Mladosti.
Imali smo odlican raspored i po bodovima opet nismo lose prosli. Upitno je da li se ovako losa igra i stanje mogu ispraviti dovoljno brzo, jer katastrofa epskih razmjera bi bila da ne prodjemo u 2. pretkolo Lige prvaka.
To prosto moramo proci, i nadati se da ce se nakon toga situacija popravljati.
Vinko popravljaj ovo kako znas i umijes...
Pisali su neki dan momci na forumu, kako to da mi toliko novca dajemo na plate, a da se to ne osjeti na pravi nacin na terenu... Prosto ne izlacimo iz postojecih igraca njihov maksimum vec je to u vecini slucajeva periodicni bljesak koji brzo prodje. Dugorocno ne mozemo postici mnogo, nemamo pravi kontiuitet u dobrim igrama. Samo ovo ljeto se dao fin novac na dva nova igraca Fanimo + Mustedanagic, dajemo novac za igrace o doba ovakve krize za cijeli fudbalski i privredni svijet, to je jasan znak da novca ima.
Napravljeni su ocigledni propusti tokom ovog prelaznog roka, ekipa izgleda umorno, nemotivisano, bezvoljno u vecem dijelu ove danasnje utakmice pa dijelom i protiv Mladosti.
Imali smo odlican raspored i po bodovima opet nismo lose prosli. Upitno je da li se ovako losa igra i stanje mogu ispraviti dovoljno brzo, jer katastrofa epskih razmjera bi bila da ne prodjemo u 2. pretkolo Lige prvaka.
To prosto moramo proci, i nadati se da ce se nakon toga situacija popravljati.
Vinko popravljaj ovo kako znas i umijes...
Aco Pejović će bit pojačanje. Djeluje mi kao fin igrač.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ako bi krste igrao krilo,i handza spica,onda bi moglo biti svega i kod klopa,,,ili po mogucnosti DESNO krilo Fanimo da igra LIJEVO ,,samo sto bi klop to uvidio poslije dva treninga da ne ide,,a ovom treba 5 pripremnih krupa i mladost i opet pocne drugo poluvrijeme protiv mladosti
Znam da je dosadno opet trljati pišu na Hatalantu, ali ovo što igraju je za nas neutralce milina za gledati. Kakav presing, volja, zalaganje, kretanje linija.
Ima li neki Papu Gomez za sirotinju, to nama treba, malo ovog mangupluka. Fakin s loptom, koji iz ničeg stvori priliku, pas... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo piše ss.ba da sutra potpisuje Pejović, ne može bit lošiji od trenutnih veznjaka, vjerujem da će pomoći. Velika prednost je ta što je igrao konstantno u ekipi koja je kvalitetom kao i mi a igrao je i po inostranstvu. Stanojevića smo doveli mensečini iz Niša i prije dolaska je bio standardan i pokazo se. Vjerujem da će i ovaj.
Uz ovog, treba nam BEK i NAPADAČ.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Slozio bi se s tobom, ova ekipa hitno treba osvjezenje, ja bi i krilo doveo al kvalitetno a ne ove ublehe Jukice milanovice i slicneBordoSarajevo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:55Evo piše ss.ba da sutra potpisuje Pejović, ne može bit lošiji od trenutnih veznjaka, vjerujem da će pomoći. Velika prednost je ta što je igrao konstantno u ekipi koja je kvalitetom kao i mi a igrao je i po inostranstvu. Stanojevića smo doveli mensečini iz Niša i prije dolaska je bio standardan i pokazo se. Vjerujem da će i ovaj.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, zagorski i 21 gost.