Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Icardi ima srecu da je otisao iz Intera , inace bi Wandica male Lukakice radjala.
- CROtorious
- Kontakt:
A naprijed Sarabia, Neymar i Icardi. Realno od ovih 11 igraca top klase su samo Neymar i Navas. Ostalo za Valenciju mozda.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Polusezona=jači uzorak > cijela karijera=manji uzorakRomagnoli13 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 22:05Vedad je za polusezonu u Bundesligi dao više golova nego Icardi u bilo kojoj polusezoni u karijeri.

Tko je uopće ovaj treći lik u napadu PSG-a.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Favelaš mora na finishingu poraditi.
⚜️~⚜️~⚜️
Smiješni klub iz Pariza je najbolje ugasiti da se više ne brukaju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja Ibiševića strašno poštujem, uvažavam i cijenim njegov kvalitet. Čovjek je jedan od rijetkih reprezentativaca koji je bez mrlje i seljačkog mentaliteta u reprezentaciji, teška vrsta profesionalnosti. Gospodin.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 22:05Vedad je za polusezonu u Bundesligi dao više golova nego Icardi u bilo kojoj polusezoni u karijeri.
Ibišević i Icardi se mogu u samo jednoj stvari poredit. A to je da su sličan tip igrača, football manager žargonom poacheri. Kao takvi, obojica su majstori za iskoristit nepažnju između defanzivnih linija, znaju se snalaziti u 16 metara i znaju zabit gol što je najbitnije. Sama organizacija igre im je problem, ali znaju sigurno i otvarati rupe u prostoru i tako saigračima osloboditi put do gola.
Porediti kvalitet Icardija i Ibiševića je smiješna stvar. Dovoljno je vidjeti statistiku da se vidi koliko je Icardi bolji. Argument ovaj vezan za polusezonu je smiješan, kontinutet igranja na visokom nivou je baš stvar koja razlikuje WC igrača i ostatak fudbalera. A Icardi sigurno pruža sjajne partije u svakoj sezoni u kojoj učestvuje. Za Ibiševića nisam siguran da je u stanju svake godine isporučiti broj golova koje Icardi isporučuje.
I pustite priču povreda, sreća, ekipe u kojoj igra..
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 12 avg 2020, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
Neymar igra strasnu utakmicu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Prije engo sam procitao ovaj post upravo sam to htio da napisem. Znaci ulupali doslovno milijarde i dosli na to da nakon nekoliko godina intenzivnog i astronomskog investiranja u ekipu dobijes to da ti u cetvrtfinalu lige prvaka istrci nekoliko polovnjaka koje ni u ekipu koja napada Evropa ligu ne bi doveo.
Kakav CV ima Juan fakin Bernat sve sa 27 godina. Bolje se rodit bez qurca, nego bez srece. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Atalantina zadnja linija visoko izašla.
⚜️~⚜️~⚜️
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da je Neymar pogodio jednu od one dvije šanse, ovo bi bila jedna od najboljih individualnih predstava nekog igrača ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Što? Pa ja sam rekao da su slični tipovi napadača i da je Lewa bolji, dijelom što je to tako nekim prirodnim tokom dijelom što igra u boljem sistemu nego je Icardi ikada igrao i možda što će ikada igrati.
A baš bih volio vidjeti Lewu u Interu i PSG-u, a Icardija u Bayi. Pa bolan u Bayernu je Mandžo bio igrač od 20+ golova po sezoni, a kamo li Icardi šta bi bio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Potcjenjivanje Atalante je njihova velika prilika, svi cekaju sta ce uraditi Neymar i misle da je PSG nekakva vanzemaljska ekipa a zapravo je Atalanta momcad sa glavom i repom, igraju najljepsi nogomet u LP, imaju strasno fizicki spremne pojedince i nemaju respekta ni prema kome.
Sa druge strane PSG sve nesto na silu, na imena, a i nemaju neka imena da padnes na guzicu plus fale im dva bitna igraca.
Sa druge strane PSG sve nesto na silu, na imena, a i nemaju neka imena da padnes na guzicu plus fale im dva bitna igraca.
Dobra konstatacija. Iduce godine mu istice ugovor. Ocekujem Juve ili Real M
4-IN-A-ROW
Icardi u Bayernu bi bio čisti seks.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.