FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 12 avg 2020, 22:27

@ajdohordas da nije nas koji haucemo ovo Sarajevo bi bilo u rangu Slobode iz Tuzle.. vi ko slijepci sve vam pase, dobar rezultat danas, ali sta sutra?? doci ce bolja ekipa.. onda ce biti kasno...

nisam da se mijenja nego da se razbudi i mijenja yebenu filozofiju fudbala koja vise nigdje u svijetu ne pali
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 avg 2020, 22:29

Po meni u Welsu kljucna utakmica ovog dijela sezone, milion razloga.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2020, 22:29

Trener ne mijenja filozofiju. Ako ti ne pase mijenjas trenera i to je to.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 avg 2020, 22:30

Kad se dala noga bivsem, znalo se vec tada da ce se gledati dlaka u jajetu buducem.
To se sada desava.

6 utakmica, 5 pobjeda :kafa: bez poraza :kafa:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 avg 2020, 22:35

ledesma je napisao/la:
12 avg 2020, 22:23
ovaj ce nesto biti poput Gavrica, eno lik igra mali fudbal a u nas do neki dan bio prvi izbor
Jedino što je pozitivno, Pejoviću je primarna pozicija zadnji vezni, tu se najbolje snalazi i tu je prilično dobro igrao u kontinuitetu godinama, u jačoj ligi od naše.Gavrić kao zadnji vezni, suludo je komentarisati.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 avg 2020, 22:36

ledesma je napisao/la:
12 avg 2020, 22:27
@ajdohordas da nije nas koji haucemo ovo Sarajevo bi bilo u rangu Slobode iz Tuzle.. vi ko slijepci sve vam pase, dobar rezultat danas, ali sta sutra?? doci ce bolja ekipa.. onda ce biti kasno...

nisam da se mijenja nego da se razbudi i mijenja yebenu filozofiju fudbala koja vise nigdje u svijetu ne pali
Koga vas ? Koji ste to vi ? Zar nas ne spaja sve ista ljubav i ovdje na forumu i na tribinama, koje su to različitosti izmedju nekih vas i nekih nas, pošto vidim da pravis neke podjele ?

Ja ih ne branim, ovo danas od igre je odron klub kao sto smo mi ovakvu igru sebi ne smije dopustit, treba sjesti za stol i vidjeti sta je problem.

Ne trebas biti neki fudbalski analitičar da skontas ovo što ja govorim. Ovdje je neki problem druge prirode, a ne do Vinka, ili možda i jest neka njegova zamisao ali pod pritiskom drugih problema. Nemoguće da čovjek onako iz čista mira postavi ovako defanzivno ekipu odjednom, a prvih pet utakmica ima četiri pobjede i neriješeno i gol razliku 15:5.
Znači treba sjest za stol i vidjeti što smo odigrali tako defanzivno i branili se a prije toga imali extra partije. A ne tjerati odmah i pisati kojekakve nebuloze i praviti se pametan po forumu. Evo ja ću ih prvi tjerati na kraju sezone ako bude neuspješna.

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 12 avg 2020, 22:36

Zip je napisao/la:
12 avg 2020, 22:30
Kad se dala noga bivsem, znalo se vec tada da ce se gledati dlaka u jajetu buducem.
To se sada desava.

Ma necu da serem za Vinka odmah, dobro je zapoceo, poštovanje od mene kad je na proslavu u Titovu (ili ti ga dzenaza proslava) dosao sa Hadzijom i Velkoskim na pice s navijacima. Al' ruku na srce nijedna tekma ove sezone me nije zadovoljila da kazem e ovo je Sarajevo, pogotovo ova zadnja. Ovo danas je bilo previše, 45 minuta nismo akcije napravili.. Nije ovo dlaka u jajetu, ovo je ocaj od igre danas bio. Al' idemo dalje, provukli smo se danas i vise nadam se da se necemo provlačiti, nego dominirati ligom.
Zadnja izmjena: stb, dana/u 12 avg 2020, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
7 1 2 1 0

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2020, 22:38

Ako psujes i vrijedjas clanove kluba i nemoj pomisljat da je to zdrava kritika koja moze pomoc klubu. Krkansko ponasanje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 avg 2020, 22:41

stb je napisao/la:
12 avg 2020, 22:36
Zip je napisao/la:
To se sada desava.

Ma necu da serem za Vinka odmah, dobro je zapoceo, poštovanje od mene kad je na proslavu u Titovu (ili ti ga dzenaza proslava) dosao sa Hadzijom i Velkoskim na pice s navijacima. Al' ruku na srce nijedna tekma ove sezone me nije zadovoljila da kazem e ovo je Sarajevo, pogotovo ova zadnja. Ovo danas je bilo previše, 45 minuta nismo akcije napravili.. Nije ovo dlaka u jajetu, ovo je ocaj od igre danas bio. Al' idemo dalje, provukli smo se danas i vise nadam se da se necemo provlačiti, nego dominirati ligom.
Ne postoji klub na svijetu koji ne upadne u neku vrstu krize, da li rezultatsku ili evo na terenu....
Jako je bitno, kad je ta kriza prisutna da se uzme sto vise bodova, jer onda kada udjes u formu ocekujes pobjede a konkurent upada u krizu... Oni gube bodove, mi osvajamo...
Razlika kod kvalitetnih ekipa.

Mozda smo mi upali u neku krizu, i iz iste osvajamo bodove kako tako, al osvajamo....
Sta ce biti sa konkurentima kad njih zapadne, to cemo da vidimo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 avg 2020, 22:43

Zip je napisao/la:
To se sada desava.

Ja sam to odma rekao da ce to biti problem i evo 8 mjeseci poslje i dalje imamo lošu atmosferu i mnogo negativnosti. Nikako da se otrgnemo od toga, stalno se provlaci prica o smjeni Husrefa sto direktno loše utice na Vinkovu poziciju. Treba nam dobra igra i rezultati da na pozitivu okrenemo ne do Bog u Welsu poraza ja mislim da bi Vinka razapeli. Ne svidja mi se atmosfera oko kluba i ekipe.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 avg 2020, 22:44

Ovaj ‚pjevac‘ je nesto kao razigravac ala Crepulja, nizi, lopta kod njega, krece se puno i asistira i zabija. Prava zamjena za Susica.

Ovo danas...nije bilo humano gledati drugo poluvrijeme (tacnije od kad smo ga dali). Ja bih bio sretniji da smo danas igrali remi a da smo mladost napunili do vrha (kako smo i trebali) a sve to prema prikazanoj igri. Ovako nekako knedla u grlu zastala.. :D

Da odgovorim vezano za pitanje kako sad ovako igramo a zimus Vinko prekuco? Pa zato sto nije mijenjao ono sto su vec igraci igrali, sto je Hus igrao. Samo je to malo zategao i jednostavno nije stigao da ih prepremi kako je on htio. Mada i ovo danas mi se ne cini kao neki njegov rukopis; odbrana u zraku, nema kontri, igraci na pogresnim pozicijama... :hmmmmm:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 avg 2020, 22:46

Šteta što se odustalo od dovođenja napadača.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 12 avg 2020, 22:47

muhamedhulk je napisao/la:
12 avg 2020, 22:44
Ovaj ‚pjevac‘ je nesto kao razigravac ala Crepulja, nizi, lopta kod njega, krece se puno i asistira i zabija. Prava zamjena za Susica.

Ovo danas...nije bilo humano gledati drugo poluvrijeme (tacnije od kad smo ga dali). Ja bih bio sretniji da smo danas igrali remi a da smo mladost napunili do vrha (kako smo i trebali) a sve to prema prikazanoj igri. Ovako nekako knedla u grlu zastala.. :D

Da odgovorim vezano za pitanje kako sad ovako igramo a zimus Vinko prekuco? Pa zato sto nije mijenjao ono sto su vec igraci igrali, sto je Hus igrao. Samo je to malo zategao i jednostavno nije stigao da ih prepremi kako je on htio. Mada i ovo danas mi se ne cini kao neki njegov rukopis; odbrana u zraku, nema kontri, igraci na pogresnim pozicijama... :hmmmmm:
Treba vidjeti da ga posaljemo na godisnji i dovedemo nekog trenera da spremi ekipu kako treba, a onda neka Vinko opet doteze.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 avg 2020, 22:47

Dobar. :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 avg 2020, 22:48

yebo majku mi ovoj Atalanti utrpali dva za 15 min, ovaj PSG ne moze u sat ipo jedan 😂

ipak su bolji u dvije minute dva 😂
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 12 avg 2020, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 avg 2020, 22:48

Surreal je napisao/la:
12 avg 2020, 22:46
Šteta što se odustalo od dovođenja napadača.
Onda su oni odustali od dosta toga ako je istina.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 12 avg 2020, 22:52

Ja se sjecam, podrske koju je imao husref nakon neigre protiv mladosti, nakon patnje s rudarom u kupu, nakon pobjede na jedvite jade protiv borca, nakon iha haa utakmica. Desavace se ovo ljudi ne budite slijepi. Barsa odere psg 6 1 pa izgubi na skejdecoj tekmi. A vidjelo se u prosloj sezoni, protiv borca i protiv tuzle posebno da vinko zna i da igraci znaju i mogu. Podrska i motiv do kraja. Ove domace tekme mozda bolje gurati juniore, oni sigurno imaju motiva. Garantujem da bi hodzic mali grizao kao i andrej cijelu tekmu, da bi salcin igrao bolje na sredini nego milicevic, a pokazat ovim starijim time da nema minuta ako ne pisas krv nakon 90 minute samim tim nema transfera itd... Poraditi na motivu i tjt
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 avg 2020, 22:56

E ovo im je za onih 0:8, kao nožem u srce :rol: :rol: :rol: Vjerujem da je i največoj legendi PSG - a, Safetu Sušiću, ovo palo na pamet :rol: :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2020, 22:58

Kad skontaš da smo mi igrali 2-2 u gostima kod jedne od najjačih ekipa svijeta jeebo te :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 avg 2020, 22:59

Miličević odigrao bez greske danas. Od svih igrača što su došli pokazao se kao najbolje pojačanje.

Jest da je spor za veznog reda ali jbg odigrao je školski bez greške. Čak je i u defanzivi bio perfektan.

Jukić totalno beskoristan, od kako je došao apsolutno ništa, Fanimo i nespreman kvalitetniji je od njega

PS. Baš mi je žao Atalante, duša me boli... Ozbiljno, nije sarkazam.
Zadnja izmjena: ajdohordas, dana/u 12 avg 2020, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 18 gostiju.