Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Da, atalanta snagom pala, još nedostojne zamjene i jbg.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ne znam kako mozes navijati protiv igracina kakve su Neymar i Mbappe. Bolje i za nastavak takmicenja da su prosli. Uz City najjaca ekipa trenutno.
Neymar potvrdio da je drugi najbolji na svijetu. Strasno kako odudara kvalitetom od ostalih, a nije da su amateri pored njega na terenu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne znam šta je gadnije bilo, prolaz šugavog Pariza ili onanisanje par interista na ovog kloca Icardia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
AlanSmith14 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:00Neymar je definitivno broj jedan. Da covjek promasi 3 zicera a ovako izdominira je nevidjeno.
Da je zabijao kao inace, ovo bi bila jedna od najboljih individualnih utakmica ikad odigranih. Covjek je imao 15+ driblinga u jednoj utakmici ... strasno. I to su sve driblinzi gdje ide okomito na gol ...
Pa to Messi radi svaku utakmicu,
zadnjih 15 godina.
I još stigne zabiti par komada

Ma atalanta je premorena,igranje serije a u ritmu svaka 3 dana je ostavilo danak.
Meni kao neutralnom je svakako draze da je psg prosao jer vjerujem da ce se i di maria i verati vratiti sto samim tim podize kvalitet igre,a samim tim ljepse gledati tekme.
Ja bi volio gledati psg vs city finale
Meni kao neutralnom je svakako draze da je psg prosao jer vjerujem da ce se i di maria i verati vratiti sto samim tim podize kvalitet igre,a samim tim ljepse gledati tekme.
Ja bi volio gledati psg vs city finale
Ne bih se slozio ovo je bitna utakmica a Messi se ne istice na terenu u takvim okolnostima za razliku od Neya
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Atalanta je fizički pala zadnjih 20 min pa je zato firaun iz favele imao višak prostora a i Mbappe.Svoju dozu sreće su večeras ispucali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
PSG V Barsa finale
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da, nesumnjivo je Neymar izdominirao veceras, ali ulazak Mbappea je promijenio tok utakmice.
On jednom akcijom slomi kompletnu defanzivu protivnika.
Drago mi je da se oporavio i da povreda nije ozbiljnija.
Atalanta vrhunsku sezonu umalo krunisala velicanstvenim uspjehom, mada i samo 1/4 finale je nevjerovatan uspjeh. Ali znao sam u podsvijesti da ce ih neiskustvo kostati.
Mislim da ce PSG osvojiti, jer ovo je nacin kako se osvaja.
Atalanta vrhunsku sezonu umalo krunisala velicanstvenim uspjehom, mada i samo 1/4 finale je nevjerovatan uspjeh. Ali znao sam u podsvijesti da ce ih neiskustvo kostati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Isto kao da se Gasperini ista pitao od 50e minute kad je kompletna ekipa fizicki potonula, nema Ilicica a Gomez i Zapata ne mogu hodati dok ovamo Tuchel ubacuje Mbappea i Draxlera
o kartonima da ne govorim.
Jedan specijalni Portugalac je veceras posebno uzivao u utakmici iz njegovih mokrih snova ali mu nazalost prekidose bas pred vrhunac, ostaju samo snovi

Jedan specijalni Portugalac je veceras posebno uzivao u utakmici iz njegovih mokrih snova ali mu nazalost prekidose bas pred vrhunac, ostaju samo snovi

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nisam protiv, navijao za produžetke pa nek se udaraju još jer su nabili strašan tempo, baš dobra tekmaJustin je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:02Ne znam kako mozes navijati protiv igracina kakve su Neymar i Mbappe. Bolje i za nastavak takmicenja da su prosli. Uz City najjaca ekipa trenutno.
Neymar potvrdio da je drugi najbolji na svijetu. Strasno kako odudara kvalitetom od ostalih, a nije da su amateri pored njega na terenu.![]()
Bolje za LP što je PSG prošao u svakom slučaju. A protiv Cholovih majmuna ću navijat za Pariz svim srcem.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ispušiše prolaz ko United titulu 2012-te
Chupo Moting više uradi za par min nego Wandin playboy za sezonu.Btw PSG max domet je 1/2.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Puma je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:05Da, nesumnjivo je Neymar izdominirao veceras, ali ulazak Mbappea je promijenio tok utakmice.
PSG protiv Beyrna ili Man.City nemam nikakve ama baš nikakve šanse
Mbappe i rovit samo da je odvlacio protivnike koristan je. S druge strane, Icardia ne moras ni cuvati. Lik postavio nove standarde kad je staticnost u fudbalu u pitanju.
-
- Kontakt:
Steta stvarno, Atalanta je na kraju ostala bez snage i eto.
Samo ne znam kako neko moze podrzavat ovaj milijarderski Psg
Samo ne znam kako neko moze podrzavat ovaj milijarderski Psg
Psg-Atletico jel to Pool-Atletico repriza u najavi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Samo da sutra Atletico ne napusti takmičenje.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.