Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
joj navale sda botova na temu čelika, " fudo vakav" " fudo nakav" 
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Braco, pa pogotovo ovaj dedo poslije njega
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Joj dede, sta je on radio u mornarici.

To je vec gore uzbrdo. Ne pripadas u gradsku raju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Hahahh..veze ti nemas s Sarajevom, ove kuce i mahala prije onog rata..
Eto sta je bilo na mjestu Bosmala u 2 sv
Ratu haj da vidim sta znas??
Mi smo tu od prije onog rata, kad nije ni 6 kuca bilo, a mozes li ti svoje dokazati?
Gdje je bio zenski zatvor za pripadnice ustaskog pokreta i djevojacke mladezi do 1954, haj da vidimo da li znas?
Ulica do moje je poginuo dzudista cuveni specijalac Vinko Samarlic.
Eh sad sto se od 1996 napravilo pa jedno 80% vise kuca nego prije rata, to je druga stvar
Eto sta je bilo na mjestu Bosmala u 2 sv
Ratu haj da vidim sta znas??
Mi smo tu od prije onog rata, kad nije ni 6 kuca bilo, a mozes li ti svoje dokazati?
Gdje je bio zenski zatvor za pripadnice ustaskog pokreta i djevojacke mladezi do 1954, haj da vidimo da li znas?
Ulica do moje je poginuo dzudista cuveni specijalac Vinko Samarlic.
Eh sad sto se od 1996 napravilo pa jedno 80% vise kuca nego prije rata, to je druga stvar
Samo Square I Sahat kula
U Pregu zadnji put bio prije 4g. Ako si visio tamo i prije onda bi trebao da znaš jednu Anisu
Po meni je Square najbolja lokacija s obzirom da smo osta generacija. Nemoj da te ko navrati da ideš preko puta u Imperiu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prezime sa K ? 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Po meni je Square najbolja lokacija s obzirom da smo osta generacija. Nemoj da te ko navrati da ideš preko puta u Imperiu.
[/quote]
Pozz za generaciju..
Mi smo jedno vrijeme, mislim dosta raje nasih godista 86 do 90 god. Izlazi u cuveni stari Willa park..koji je bio na vrhuncu tamo od 2004/008 ..ako se sjecas...
Gdje je Nela.? Cuvena Dobrinjka nasih godina, doduse ona je 90..znamo se iz srednjoskolskih partija u tadasnjem" internetu" " kuku" i " barki"...pozzdrav za generaciju. Nazalost jos malo i napustam za forever drzavu,ucim njemacki pa odoh ko medicinar a kasnije se dodatno edukovati za Anesteticara
--------------------------------------------------------Muameer je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:53
Pozz za Dobrinje, slabo izlazim u zadnje vrijeme..sta je doli aktuelno, gdje se moze kafa popiti a da nije Sahat kula? Pozz od generacije 89
Pozz za generaciju..
Mi smo jedno vrijeme, mislim dosta raje nasih godista 86 do 90 god. Izlazi u cuveni stari Willa park..koji je bio na vrhuncu tamo od 2004/008 ..ako se sjecas...
Gdje je Nela.? Cuvena Dobrinjka nasih godina, doduse ona je 90..znamo se iz srednjoskolskih partija u tadasnjem" internetu" " kuku" i " barki"...pozzdrav za generaciju. Nazalost jos malo i napustam za forever drzavu,ucim njemacki pa odoh ko medicinar a kasnije se dodatno edukovati za Anesteticara
Jedno vrijeme je to bio top objekat u ponudi Sarajeva, par puta sam bio ali bas davno!
EDIT: Uhebao si nesta quote pa sam sve pod tvoj post!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Izvini,do mene je,pogresno sam kvotao..
Sve bih volio vratiti prije ovih pametnih mobitela i drustvenih mreza..nasa/e generacije 88/89/90 smo se svi znali uglavnom,puno se druzili, izlazili skupa, gotivili , bolja komunikacija i raja bila..citava moja medicinska bjelave zubotehnicka su izlazili u tadasnji Vila park, ali smo imali par drugarica pa smo znali do Dobrinje u Prego i jos jedno mjesto zaboravio sm ime, gdje su kao neki hip hop veceri bile..
Drugacije vrijeme,ambijent i stimmung bio
☘
Sve bih volio vratiti prije ovih pametnih mobitela i drustvenih mreza..nasa/e generacije 88/89/90 smo se svi znali uglavnom,puno se druzili, izlazili skupa, gotivili , bolja komunikacija i raja bila..citava moja medicinska bjelave zubotehnicka su izlazili u tadasnji Vila park, ali smo imali par drugarica pa smo znali do Dobrinje u Prego i jos jedno mjesto zaboravio sm ime, gdje su kao neki hip hop veceri bile..
Drugacije vrijeme,ambijent i stimmung bio
Seka je
Jedno vrijeme sam visio kod Fude. Odeš u WC, iza vrata gajbe cole, podigneš prvu gajbu i tu je roba, sve spremno
Jesi visio u Atriumu dok je radio ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
kako nisam drug,kad ga zatvorise bilo mi bas krivo,ali opet najvise sam u Pregu,jer tu pored i zivim pa samo izletim
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Simptomaticno, Bejrut itd!
Govor Natanjahua 2018 u UN-u:
Odvojite par minuta!
Govor Natanjahua 2018 u UN-u:
Odvojite par minuta!
Pa minut ti samo treba, pokazuje lik tacno mjesto gdje bila ova eksplozija i oznacavao to kao neko postrojenje itd
-
jolicnikola
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.