Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Prezime sa K ? 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Po meni je Square najbolja lokacija s obzirom da smo osta generacija. Nemoj da te ko navrati da ideš preko puta u Imperiu.

[/quote]
Pozz za generaciju..
Mi smo jedno vrijeme, mislim dosta raje nasih godista 86 do 90 god. Izlazi u cuveni stari Willa park..koji je bio na vrhuncu tamo od 2004/008 ..ako se sjecas...
Gdje je Nela.? Cuvena Dobrinjka nasih godina, doduse ona je 90..znamo se iz srednjoskolskih partija u tadasnjem" internetu" " kuku" i " barki"...pozzdrav za generaciju. Nazalost jos malo i napustam za forever drzavu,ucim njemacki pa odoh ko medicinar a kasnije se dodatno edukovati za Anesteticara
--------------------------------------------------------Muameer je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:53
Pozz za Dobrinje, slabo izlazim u zadnje vrijeme..sta je doli aktuelno, gdje se moze kafa popiti a da nije Sahat kula? Pozz od generacije 89
Po meni je Square najbolja lokacija s obzirom da smo osta generacija. Nemoj da te ko navrati da ideš preko puta u Imperiu.
Pozz za generaciju..
Mi smo jedno vrijeme, mislim dosta raje nasih godista 86 do 90 god. Izlazi u cuveni stari Willa park..koji je bio na vrhuncu tamo od 2004/008 ..ako se sjecas...
Gdje je Nela.? Cuvena Dobrinjka nasih godina, doduse ona je 90..znamo se iz srednjoskolskih partija u tadasnjem" internetu" " kuku" i " barki"...pozzdrav za generaciju. Nazalost jos malo i napustam za forever drzavu,ucim njemacki pa odoh ko medicinar a kasnije se dodatno edukovati za Anesteticara
Jedno vrijeme je to bio top objekat u ponudi Sarajeva, par puta sam bio ali bas davno!
EDIT: Uhebao si nesta quote pa sam sve pod tvoj post!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Izvini,do mene je,pogresno sam kvotao..
Sve bih volio vratiti prije ovih pametnih mobitela i drustvenih mreza..nasa/e generacije 88/89/90 smo se svi znali uglavnom,puno se druzili, izlazili skupa, gotivili , bolja komunikacija i raja bila..citava moja medicinska bjelave zubotehnicka su izlazili u tadasnji Vila park, ali smo imali par drugarica pa smo znali do Dobrinje u Prego i jos jedno mjesto zaboravio sm ime, gdje su kao neki hip hop veceri bile..
Drugacije vrijeme,ambijent i stimmung bio
☘
Sve bih volio vratiti prije ovih pametnih mobitela i drustvenih mreza..nasa/e generacije 88/89/90 smo se svi znali uglavnom,puno se druzili, izlazili skupa, gotivili , bolja komunikacija i raja bila..citava moja medicinska bjelave zubotehnicka su izlazili u tadasnji Vila park, ali smo imali par drugarica pa smo znali do Dobrinje u Prego i jos jedno mjesto zaboravio sm ime, gdje su kao neki hip hop veceri bile..
Drugacije vrijeme,ambijent i stimmung bio
Seka je

Jedno vrijeme sam visio kod Fude. Odeš u WC, iza vrata gajbe cole, podigneš prvu gajbu i tu je roba, sve spremno

Jesi visio u Atriumu dok je radio ?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
kako nisam drug,kad ga zatvorise bilo mi bas krivo,ali opet najvise sam u Pregu,jer tu pored i zivim pa samo izletim

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Simptomaticno, Bejrut itd!
Govor Natanjahua 2018 u UN-u:
Odvojite par minuta!
Govor Natanjahua 2018 u UN-u:
Odvojite par minuta!
Pa minut ti samo treba, pokazuje lik tacno mjesto gdje bila ova eksplozija i oznacavao to kao neko postrojenje itd
-
- Kontakt:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovaj Viki Andja ima 6 glasova za forumasa godine od mene, ja njega nista ne kontam al krepam od smijeha na svaku objavu njegovu nepovezanu hahahah
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
nisam ja više za Viki i Anđu da znate, sad sam tamo sa onom tekvondašicom, sram mi je njeno ime da izgovorim
Budaletino kakvi botovi, navijaci NK Čelik su proglasili zvanicno na press bez ikakvih sakrivanja Fuada Kasumovica neprijateljem broj 1 NK Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Prije si stalno spominjao Elvanu. Daj nađi mi ovu pjesmu u fullu u njenoj izvedbi.jolicnikola je napisao/la: ↑13 avg 2020, 00:02nisam ja više za Viki i Anđu da znate, sad sam tamo sa onom tekvondašicom, sram mi je njeno ime da izgovorim
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
ma yebe mi se sad za nju, sad taekwondo je moj, Lana Banely i ona zlatna iz Londona, strah mi je da izgovorim njeno imeDerdiyok je napisao/la: ↑13 avg 2020, 00:08Prije si stalno spominjao Elvanu. Daj nađi mi ovu pjesmu u fullu u njenoj izvedbi.jolicnikola je napisao/la: ↑13 avg 2020, 00:02nisam ja više za Viki i Anđu da znate, sad sam tamo sa onom tekvondašicom, sram mi je njeno ime da izgovorim