Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
fina je atalanta ekipa, ali bolje je za sport da je psg prošao
kao objektivni navijač nadam se finalu psg manchester city to je najbolje za fudbal
kao objektivni navijač nadam se finalu psg manchester city to je najbolje za fudbal
Auuu, sad ce te moralisti i puritanci napasti što preferiraš plastikuDonnie Darko je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:42

Kad sam ja govorio da je Neymar bolji od Penalda ljudi mi se smijali.
-
- Kontakt:
City i Psg najbolji za fudbal
Jel to onaj Psg sto su mu na tribinama Arapi i turisti koji jedne pjesme ne znaju otpjevat, ili City koji godinama nije stadion napunio?

Jel to onaj Psg sto su mu na tribinama Arapi i turisti koji jedne pjesme ne znaju otpjevat, ili City koji godinama nije stadion napunio?
PSG ima medju odanijim i boljim navijacima u Europi.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:49City i Psg najbolji za fudbal![]()
A MC je imao pun stadion i u drugoj ligi kad su igrali. Generalno, u gradu Manchesteru imaju vise navijaca nego Unted.
P.S. Neymar je u ovom trenutku bez premca najbolji fudbaler na svijetu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 13 avg 2020, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Otisao je da uzme ZL ne da lovi druga i treca mjesta i otisao da ljudi pocnu kao veceras cijeniti njegove igre na terenu a ne da zasluge uzima neko drugi(Messi)
Pa nije valjda ni sve u tom Ballon d'oru
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Otišao je u PSG zbog para, kakva crni Balon.
Glavna stvar su pare i ti to vrlo dobro znaš

Otici ce i on i u Kinu ili na Mars ako mu tamo plate više

Nisam ga volio ni dok je igrao u Barci. Ima post iz 2016.te kad je neko pitao na temi da li ste za prodaju Neymara, jedini sam odgovorio potvrdo. Nikog on nije zafrkao, osim sebe. Barca je sama sebi kriva što je dovela flopove kakve je dovela. S njim ili bez njega, iste rezultate bi ostvarivala.Justin je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:33Razumljivo da ga ne volis. Zajebao vas je dobro. Ne samo sto je otisao, nego ste zbog toga jos najveceg flopa u historiji fudbala doveli.Mokes je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:29Ukinuta je ove godine.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:27Ney posjeduje više dimenzija u igri, kada ne ide kroz sredinu, onda ide na krilo, probija kao krilni igrač.
A posjeduje i tehnički i IQ nivo da igra kao ofanzivni vezni, monstum igrač.
Ove godine zlatna lopta ako dogura do kraja?
Svakako je džongler ne bi ni osvojio.
Večeras glavni krivac što se PSG uopšte doveo u situaciju da se čupaju u sudijskoj nadoknadi. O pokušaju šuta, koji je zapravo asistencija ne bih trošio riječi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
@mokes nekad je i Messi po krilima išao u solo prodor, sad je ostario i igra lutajuću desetku. Messi je zbog starosti postao jednodimenzionalan, Ney nije još broj 1 ali uskoro preuzima prijestolnicu svidjelo se to nama ili ne.
Uostalom ne mogu oni sada zajedno ni igrati obojica sada igraju slobodnu rolu u svojim ekipama.
Uostalom ne mogu oni sada zajedno ni igrati obojica sada igraju slobodnu rolu u svojim ekipama.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 13 avg 2020, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Evo već par godina slušam te priče o Neymaru kao broju 1 i nikad da se ostvare. Messi i kao jednodimenzionalan igrač je za 2 klase bolji od Neymara u bilo kakvoj dimenzijiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 00:16@mokes nekad je i Messi po krilima išao u solo prodor, sad je ostario i igra lutajuću desetku. Messi je zbog starosti postao jednodimenzionalan, Ney nije još broj 1 ali uskoro preuzima prijestolnicu svidjelo se to nama ili ne.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Da najmanje 2 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Za ovakvo sto napisati moras biti bas hejtercina.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma kakav Neymar to isto radi i Zaha u CP.
Uzima i troši 50 lopti da bi na kraju asistirao.
Uzima i troši 50 lopti da bi na kraju asistirao.
Ney je vec 5 godina igrac koji je poslije Messija individualno najveca prevaga na terenu.Njegov problem nastaje u predjelu lakta jer igra u kukuruz ligi
Nezz meni je nekako veca prevaga u periodu 2015-2018 onaj sto je trpao u LP ko lud i uzeo 3 LP u nizu. Danas je dilema izmedju Neya i KdBa za tog drugog igraca svijeta iza Messija koji je jos uvijek nedodirljiv.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Roni se zeznuo što je prešao u Bljuventus, ne možeš ga objektivno ni ocijeniti sada..
Da li je još top 3 igrača ili nije, niko ne može sa sigurnošću reći.
Da li je još top 3 igrača ili nije, niko ne može sa sigurnošću reći.
⚜️~⚜️~⚜️
Neymar nikada nece zabijati golove kao Ronaldo ali generalno gledano vise nudi u igri i mnogo je svestraniji.Ultra prodoran i inteligentan.
Da je ozbiljniji sigurno bi napravio karijeru malo
Ispod nivoa Messi jer je imao sve predispozicije.
Moje licno misljenje.Naravno Ronaldov finishing je extreman sto je nesto sto je nemoguce osporiti.Generalno volim igrace koji su produktivni na vise djelova terena te mislim da je u zadnjih 4-5 godina Neymar pokazao da je u tom segmentu kompletnosti i fledibilnosti odmah iza Messija .
Ma Ronaldo je najbolji ikad što se tiče prevage na terenu u najbitnijim momentima. Ne najbolji igrač, ali kvota je 1.10 da će frajer zabiti kad zagusti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.