Bas, sram te bilo Hadzija.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je odlična stvar, nije maltane nikako pauzirao.Na proljece, prije prekida sezone, odigrao je svih šest utakmica za Radnički Niš na zadnjem veznom, sa maksimalnom minutažom od 540 minuta.Krajem maja, u Srbiji se nastavilo prvenstvo, odigrana su još četiri kola, a Pejović je imao gotovo maksimalnu minutažu, odigrao je 343 minute.Ubrzo potom, počele su im pripreme za ovu sezonu, a on je vec odigrao, kao što si napisao, 3 utakmice, uz 1 gol i 1 asistenciju.Dakle, momak nije stao, maksimalno je u pogonu, ja bi ga odmah u Kardifu stavio u prvih 11.Disperadun je napisao/la: ↑13 avg 2020, 09:46Dobrodošao Pejović!
Kod Ace mi se iskreno najviše svidja što je prošao pripreme i što je već odigrao 3 utakmice u Augustu.
A jesmo krenuli sa ovim pjevacima. Otisao Darko Lazic a dosao Aco Pejovic. Jos fali Aca Lukas pa da dernek pravimo.... Dobrodosao u pravu raju
Slazem se gotovo sve sto si napisao, ja i nisam rekao da je iz kluba neko nesto najavljivao. Oni su odma rekli da nece biti previse promjena i da nece biti neki veliki ulaganja u ekipu. Ponavljam problem je sto su ovdje "branioci uprave" prosipali pricu kako cemo sve gaziti a mi Husrefoljubci smo ljubomorni na klub i zelimo neuspjeh. Ponavljam klub i uprava su najmanji krivci za negativu i zelim nam svu srecu svijeta da osvojimo titulu i dobro prodjemo u europi. Ovdje su cisto navijacka prepucavanja ovih sto su najavljivali iskorake, dominaciju, renesansu nakon Husrefa i husrefoljubaca koji sad to traze.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 00:13Jaka pojačanja niko iz kluba nije najavljivao osim ovdje par nekih ljudi, što za mene nije neko mjerilo. I nada sve to, kontakti su postojali sa par igrača... ali ono što je najmjerodavnije je vijest iz kluba još prije početka prelaznog roka a to je da se ekipa neće puno mijenjati.bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:49Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.
Drugo je to što je nama guzica zinula za pojačanjima sto je razumljivo, iskreno i meni ovom je, ali realnost drugacija.
Iskorak u Evropi, opet nama navijačima guzica zinula, nasa ocekivanja i mastanja, ni to iz kluba niko nije najavio.
Obzirom na dvije titule zaredom logicno je bilo da ćemo nastaviti sa dominacijom, ali ce biti jako tesko, nece nam se niko sklanjati jer smo mi osvpjili dvije zaredom, nego cemo kao i u prethodne dvije godine morati dobro zapeti da bi slavili u maju.
Na kraju krajeva sve sto si naveo ovdje je prica, masta, izmisljotina, pojedinih nickova ovdje i nas navijača. Niko iz kluba nije najavio nesto takvo, tako da nema potrebe da se njima prebacuju neke stvari. A opet kažem da ih ne branim, i u slučaju neuspjeha na kraju sezone svi zajedno treba da idu jer imaju najbolje uslove.
Moze Adnan Nezirov kao zamjena za Kovu, svakako je cini mi se jednu polusezonu branio za Jedinstvo iz Bihaca.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, bhfanatic14, casual033, Google Adsense [Bot], Jadnimi, JavierBosnia, mnon46, NeSamSafetee, Rule_hz, Vanja8 i 67 gostiju.