Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 13 avg 2020, 12:50

kerimatomic1921 je napisao/la:
13 avg 2020, 12:46
TarpiTarpi je napisao/la:
13 avg 2020, 12:37
13 avg 2020, 12:12

Nemoj da lažeš. Nije vise ni smiješno ovo sto pišeš, već žalosno.
Kako ti sad ovom frajeru da objasniš da si u ruci držao pozitivni nalaz Juričića al evo da ti bude lakše skontati
- svi pričaju o povratku Zeca i odjednom nema ga ni na mapi a ni na treninzima sa ostalom ekipom
- pa poslije par dana objave da Erić ima temperaturu i isto tako ide u izolaciju i nema ga nigdje sa timom
- Juričić dobija temperaturu i vidjet ćeš da ga neće biti 15 do 20 dana pa da je ne znam koja temperatura nece toliko trajati a ja sam lično mu nalaz vidio
U ovakvim situacijama ne bi trebalo biti izmišljanja i laži i iskreno se nadam i volio bih da vam se više niko ne zarazi :wave:
A ja se iskreno nadam da ces, prije nego sto pocnes blatiti Zelju, pocistiti ispred svoje avlije. Prvenstveno vezano za sakrivanje pozitivnih slucajeva u tvom klubu.

Ti kao povez'o sto nema ovog sto nema onog.' Samo te stid i sram može biti zato sto svjesno ovdje podižeš prašinu i lažes.
Vrlo brzo ces saznati da li je ovo istina ili nije.. u subotu vec igrate, a u petak ces znati kad vam ekipa krene na put... Tako, ako se bude ispostavilo tacnim, ako budes covjek doci ces i izvinuti se za ovo...

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 13 avg 2020, 12:51

Zip je napisao/la:
13 avg 2020, 12:50
13 avg 2020, 12:46
TarpiTarpi je napisao/la:
13 avg 2020, 12:37

Kako ti sad ovom frajeru da objasniš da si u ruci držao pozitivni nalaz Juričića al evo da ti bude lakše skontati
- svi pričaju o povratku Zeca i odjednom nema ga ni na mapi a ni na treninzima sa ostalom ekipom
- pa poslije par dana objave da Erić ima temperaturu i isto tako ide u izolaciju i nema ga nigdje sa timom
- Juričić dobija temperaturu i vidjet ćeš da ga neće biti 15 do 20 dana pa da je ne znam koja temperatura nece toliko trajati a ja sam lično mu nalaz vidio
U ovakvim situacijama ne bi trebalo biti izmišljanja i laži i iskreno se nadam i volio bih da vam se više niko ne zarazi :wave:
A ja se iskreno nadam da ces, prije nego sto pocnes blatiti Zelju, pocistiti ispred svoje avlije. Prvenstveno vezano za sakrivanje pozitivnih slucajeva u tvom klubu.

Ti kao povez'o sto nema ovog sto nema onog.' Samo te stid i sram može biti zato sto svjesno ovdje podižeš prašinu i lažes.
Vrlo brzo ces saznati da li je ovo istina ili nije.. u subotu vec igrate, a u petak ces znati kad vam ekipa krene na put... Tako, ako se bude ispostavilo tacnim, ako budes covjek doci ces i izvinuti se za ovo...
Ikić je recimo imao 15 dana temperaturu, 5 puta covjek testiran i 5 puta negativan.

Ja cu se izvinuti samo kad ovaj @tarpitarpi dodje ovdje i kaze kako su mu iz kluba sakrili pozitivne slucajeve. Je li posteno?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 avg 2020, 12:55

I da jeste i da nije tacno ne vidim poentu da se o tome raspravlja na forumu i nesto se prepire oko toga. Ne moraju klubovi sve javno objavljivati nit javno moraju komunicirati izmedju sebe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2020, 12:59

Ma ko smo mi, osim sto volimo klub realno, da znamo sta se desava u klubu?

Previse mi navijaci dajemo za pravo da moramo sve znati... Ti si navijac, tvoje je da dodjes na tekmu, gledas i navijas...

Gledam ove iz Mladosti, onaj Musija sam napravio ekipu, ulozio svoje pare, i sad radi sta zeli... prodaje igrace i dodju navijaci mladosti nesta kao oni protiv Musije komentarisu kako je vrijeme za promjene :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Suti sunce ti, sta se javljas....

Ovo sto mi radimo je prcanje na osnovu nekih informacija, malo vi nas malo mi vas... oke mi je to... Al da mi nesta zahtjevamo, trazimo, ucjenjujemo klub... ma to je zaqzrac u evropi i toga nema, samo kod nas je to...
Dinamo se digao iz toga, odj.ebali BBB i gledaj ih.. da su ih slusali, bili bi ko hajduk

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 avg 2020, 13:06

Nešto ovaj Sabrija mnogo prati želješčara. :oops:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 avg 2020, 13:10

Ako je neko pozitivan, to se ne treba kriti. To je protiv zakona.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 avg 2020, 13:13

Zip je napisao/la:
13 avg 2020, 12:59
Ovo sto mi radimo je prcanje na osnovu nekih informacija, malo vi nas malo mi vas... oke mi je to... Al da mi nesta zahtjevamo, trazimo, ucjenjujemo klub... ma to je zaqzrac u evropi i toga nema, samo kod nas je to...
Dinamo se digao iz toga, odj.ebali BBB i gledaj ih.. da su ih slusali, bili bi ko hajduk
Takav mentalitet. Meni je okej da ja znam tacno ko je na kojoj poziciji u klubu da znas sta je cija odgovornost, ali generalno raspravljanje, iznosenje necega i prezentovanje toga 10x gore nego sto jeste na javnom forumu mi je preglupo. I to obicno rade neki ljudi koji imaju interes ili su imali. Imamo mi u svojim redovima takvih. Meni je dovoljno sto neko ne pise evo konkretno nakon pobjeda i dobrih igara, a cim bude iole nesto lose ili kiks prvi ce se nabit na forum. Kad je neko tu i kad je dobro i kad je lose postujem i uvazavam misljenje takvih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 13 avg 2020, 13:16

fks74 je napisao/la:
13 avg 2020, 13:10
Zakonom je zabranjeno pisati ime i prezime zarazenih bez dozvole zarazenog lica. Toliko o tebi i samom poznavanju zakona, prestani se blamirati iz dana u dan.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 avg 2020, 13:17

Harika je napisao/la:
13 avg 2020, 13:16
fks74 je napisao/la:
Zakonom je zabranjeno pisati ime i prezime zarazenih bez dozvole zarazenog lica. Toliko o tebi i samom poznavanju zakona, prestani se blamirati iz dana u dan.
:rol:
kakvo zakucavanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2020, 13:21

LjoZee je napisao/la:
13 avg 2020, 13:13
Zip je napisao/la:
13 avg 2020, 12:59
Takav mentalitet. Meni je okej da ja znam tacno ko je na kojoj poziciji u klubu da znas sta je cija odgovornost, ali generalno raspravljanje, iznosenje necega i prezentovanje toga 10x gore nego sto jeste na javnom forumu mi je preglupo. I to obicno rade neki ljudi koji imaju interes ili su imali. Imamo mi u svojim redovima takvih. Meni je dovoljno sto neko ne pise evo konkretno nakon pobjeda i dobrih igara, a cim bude iole nesto lose ili kiks prvi ce se nabit na forum. Kad je neko tu i kad je dobro i kad je lose postujem i uvazavam misljenje takvih.
Pa kod nas je sad takva situacija, bahnuli novi nikovi ko djeca u porodilistu... Ne znas ni odakle dolaze, da popuju i zahtjevaju oni nesta... Stas ti zahtjevat yebem te usta... Dodju samo kad je lose, da svoju frustracju izbace... I onda imas dosta neinteligentnih ljudi, koji kad procita, onako poslije loseg rezultata i igre, logicno da sve sto ocrnis je bas tako i samo jedna jedina istina :rol:

I vama ce biti ista situacija ako bude losih rezultata...
Takvi smo ljudi, volimo ocrniti vise nego se hljeba najesti.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 avg 2020, 13:21

A gdje Tino? I zasto ne dolazi na treninge?

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 13 avg 2020, 13:23

irfo je napisao/la:
13 avg 2020, 13:17
Harika je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
kakvo zakucavanje
Bravo @harika.

A ovaj @tarpitarpi, tvrdi da je imao necije nalaze u rukama. To aludira na to da je uposlenik neke medicinske ustanove. Zasto bolan, zarad provociranja na nekom nebitnom forumu, rizikujes svoje zdravlje, svoj posao?
Stvarno te ne razumijem. Ovo je za svaku osudu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 avg 2020, 13:31

Tini zelim sto brze ozdravljenje, nije se za igrati s ovim virusom

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 13 avg 2020, 13:32

13 avg 2020, 13:23
irfo je napisao/la:
13 avg 2020, 13:17
Harika je napisao/la:

kakvo zakucavanje
Bravo @harika.

A ovaj @tarpitarpi, tvrdi da je imao necije nalaze u rukama. To aludira na to da je uposlenik neke medicinske ustanove. Zasto bolan, zarad provociranja na nekom nebitnom forumu, rizikujes svoje zdravlje, svoj posao?
Stvarno te ne razumijem. Ovo je za svaku osudu.
samo da znaš da ću podnijeti prijavu policiji protiv ovog portala jer je imenom i prezeimenom objavljeno da igrač Želje je pozitivan a što je u protivno zakonu a onda neka ovaj portal odgovara zašto dopušta da likovi kako ovaj paćenik piše ovake stvari.
Zadnja izmjena: DobojskiManijak, dana/u 13 avg 2020, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 13 avg 2020, 13:35

Izdrži, Tino!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 13 avg 2020, 13:45

Sta je to sa njime ?
Mjau !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 avg 2020, 13:50

Omark je napisao/la:
13 avg 2020, 13:35
Izdrži, Tino!
I Svenu i Sušiću, možda nije COVID možda je neka druga bolest, možda bolikuracitis

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2020, 13:55

lisander je napisao/la:
13 avg 2020, 13:50
Omark je napisao/la:
13 avg 2020, 13:35
Izdrži, Tino!
I Svenu i Sušiću, možda nije COVID možda je neka druga bolest, možda bolikuracitis
I ti Tino i ti Svene...

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 13 avg 2020, 14:04

fks74 je napisao/la:
Mani se zakona, ruke peri redovnije.
💩💩

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 avg 2020, 14:10

Nemoj to bolan otkrivati, trebo si se obratit rukovodstvu stranke da se to preispita, ne ovako javno....

Stranka ima mehanizme da to preispita

:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10 i 15 gostiju.