Ma mislio sam na Ikica. Frane Ikic. Na mobitelu sam, pa nisam vidio da sam pogrijesio i napisao Franic

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brat
Brkooo moj dragi, dobili su amaterske ugovore jer maloljetnici ne mogu potpisivati profesionalne....Brkooo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:50Kakvi smo mi amateri,![]()
Lafo mastamo o nekom iskoraku a Gasalu i Durakovicu dali amaterske ugovore![]()
![]()
Zamislite da sad dodje neko sa strane, uzme ti npr. Gasala i sta bi klub dobio? Sicu neku..
I onda sam ja kao neki strucnjak, negativac sam, zato sto zelim da klub bude profesionalan. Sehicu ugovor istice narednog ljeta, Boji, Sadikovicu, Alispahicu, Franicu, Hajdarevicu itd, isto. Cekaj kraj sezone pa onda sve 5 do 12, i onda zavisi iskljucivo od dobre volje igraca, hoce li potpisati ili ne. Nikad pameti necemo doci..
Beca ima 18 godina, Muftic isto. Durakovic puni 18 za manje od mjesec dana. Gasal u decembru puni 18..irfo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:00Brkooo moj dragi, dobili su amaterske ugovore jer maloljetnici ne mogu potpisivati profesionalne....Brkooo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:50Kakvi smo mi amateri,![]()
![]()
Zamislite da sad dodje neko sa strane, uzme ti npr. Gasala i sta bi klub dobio? Sicu neku..
I onda sam ja kao neki strucnjak, negativac sam, zato sto zelim da klub bude profesionalan. Sehicu ugovor istice narednog ljeta, Boji, Sadikovicu, Alispahicu, Franicu, Hajdarevicu itd, isto. Cekaj kraj sezone pa onda sve 5 do 12, i onda zavisi iskljucivo od dobre volje igraca, hoce li potpisati ili ne. Nikad pameti necemo doci..
Sta sad kazu? Koja informacija je bitna za nas ugled?KANA je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:07Opet lobotomci udaraju po klubuvide karinasi da ce jos dugo morati cekati na poraz pa nemaju strpljenja
nego objasnite ljudima kako su ovakvi smecari kao petrovic ,kajkut i ostala kompanija uopste mogli prici klubu jel to taj dnk Zeljin
sad tek ima smisla ono stormovo e moj Zeljo. Bijedo nemamo ni za autobus ali igramo futbool a necete vjerovati zato i postoji FK Zeljeznicar
![]()
![]()
Samo se ne treba previse razocarati ako ne budu 3 boda.Imali smo ubjedljivo najtezi raspored u prva cetri kola.
Zao im centrotransaMrkiMedo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:19Sta sad kazu? Koja informacija je bitna za nas ugled?KANA je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:07Opet lobotomci udaraju po klubuvide karinasi da ce jos dugo morati cekati na poraz pa nemaju strpljenja
nego objasnite ljudima kako su ovakvi smecari kao petrovic ,kajkut i ostala kompanija uopste mogli prici klubu jel to taj dnk Zeljin
sad tek ima smisla ono stormovo e moj Zeljo. Bijedo nemamo ni za autobus ali igramo futbool a necete vjerovati zato i postoji FK Zeljeznicar
![]()
![]()
![]()
bod je veliki neuspjeh poraz još veći pogotovo pogledaš ko igra za Slobodu i Mladost 3 boda su IMPERATIV u ovakvim utakmicama
Ako je u Tuzli bod neuspjeh,koliko ti bodova ocekujes ove godine.90?
Za Becu i Muftica se mora platit oko 50k ukupno pitarima i cini mi se bubamari, kad pokazu da su dovoljno dobri da zaigraju potpisat ce. A ova dvojica ce potpisati cim napune 18Brkooo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:12Beca ima 18 godina, Muftic isto. Durakovic puni 18 za manje od mjesec dana. Gasal u decembru puni 18..irfo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:00Brkooo moj dragi, dobili su amaterske ugovore jer maloljetnici ne mogu potpisivati profesionalne....Brkooo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:50Kakvi smo mi amateri,![]()
![]()