Vanja-Zip, zajednički profil.Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 21:30Zip je napisao/la: ↑13 avg 2020, 21:26Suhveli si mi sa ove tri tacke "..."Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 20:51Evo da napisem jedan post i odmah da se izvinem za remecenje ovakvog sklada na temi, a i da izrazim sokiranost kolicinom gluposti koje sam procitao na temi ovih dana...
Možemo mi biti nezadovoljni odredjnim segmntima nas igre, ali morate i da shvatite da ni vi ni ulica ne smijenjujete i ne dovodite ni trenere ni igrace niti Upravu...
Svako u nasem klubu odgovara za svoj rada i UO na celu sa Namom odlucuje koliko je ko odgovoran i naravno da ce i svi ti ljudi snositi odgovornost ako se ne ispuni zacrtaano...
Ne shvatam pozivanje mnogih ovdje na Husa, dali kao "spasioca" ili kao indikatora onoga sto sam napisao u prethodnoj recenici...Pustite Hus je zavrsena prica za Fk Sarajevo i on ima mjesta u istoriji naseg kluba kojeg je zaslužio i kao igrac i kao trener...
E sad,procitah nekakvu ironiju na racun momaka koji su napustili temu u smislu "...vajni strucnjaci kolektivno napustili..."...Ok možda su to momci uradili jer su postali svjesni da su postovi @Skore, @Nobela,@Thrilera,@Rajaba,@Gisa, manje vrijedni od onih strucnih analiza velemajstora pisane rijeci u kontekstu "...oni su uvjerili Nama da imamo najbolju ekipu, pa nam pojacanja i ne trebaju..." i jednostavno se oslanjajuci na svoju svijest izmakli kako bi nas novi experti prosvijetlili...
Steta, bilo je užitak citati postove @alenaskore, koji su vise licili na enciklopedijsko podsjecanje i poneke zaboravljene utakmice nase svetinje...
Steta, bilo je užitak citati postove @AlfredaNobela koji je do ludila svojim sarkazmom dovodio @Samozdravlje, halali ahbabu...![]()
![]()
Ili postove najboljeg insajdera na forumu, legendarnog @Gis-a...![]()
![]()
Sitnog provokatora i Mortinog agenta @Rajaba...
Hajde , iskreno govoreci za mene i nije nesto bitno jer ja sam samo htio da smjenim ovog Mortu, ali ne uspijedoh...
Sve u svemu malo relaksacije i opustanja i ne razbijajte mnogo glave kako bi nesto pametno napisali jer obicno ispadne katastrofalno...
Nas klub ima i glavu i rep, ima i Upravu i naseg Nama i budite sigurni da ko god bude grijesio nece biti dio kolektiva, ali i budite sigurni da nikakve grupacije, pojedinci, kvazi navijaci nece voditi politiku kluba kao sto su nekada to cinili...
Možete vi vrijedjati svjetski priznatog kondicionog trenera, ali osim toga niti sta možete promijeniti, niti status renomiranog profesora možete poljuljati...Ono sto pisete može samo govoriti o vama, a ne o bilo kom drugom koga pokusavati oblatiti...
Kako radi Marinovic, Emir Hadžic,Sabra, može ocijeniti samo UO i sve sto bude uradjeno ispod crte bice i sankcionisano...
Smijesno je da na psovanje, pljuvanje, izmisljanje,"prisluskivanje razgovora, sta je ko koga ubijedio",postoji i opravdanje...Sta hocete, ovo je samo "konstruktivna kritika"...
Jadno pojedinci, veoma jadno...Kažem to jer vecina ne napisa ni post kako se u dvije godine osvojise tri trofeja, a sad za remi sa Mladosti uspijese sastaviti preko 30 tekstova za dva dana...
Sretno momci u srijedu i pokazite nam pravo lice najboljeg kluba u BiH...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suti ne otkrivaj nas
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ahmetović, Mustedanagić za prolaz u srijedu.
Ma mogu brate qrcu tražiti ,prošla su vremena kada se pitala ulica i kojekakvi klošari,čovjek dao milione pa se pita kome se ne sviđa može lajati u nebesabordobijeli je napisao/la: ↑13 avg 2020, 21:29Ma niko normalan i sekund ako je ozbiljan nece traziti nikakve smjene. Meni recimo sto je zanimljivo u ovom trenutku je to da smo mi totalna nepoznanica, mislim da niko ne moze reci kako cemo izgledati. Prije se moglo bar nesto predpostaviti sad stvarno ne znam sta ocekivati. Nadam se u srijedu dobrom izdanju i prolazu mislim da bi poslije toga sve bilo lakse.
De mi banuj ovaj profil Vanja8, ne zelim vise da pisem sa dva ista... slobodno banuj, bez problema...
Lakse ce mi biti sa jednim. Svakako je zabranjeno imsti vise od jednog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cijenim to.. stari Zip se vraća na scenu
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kad planiraju nabaviti robe u fan shopu? Trazim obicnu bijelu majicu, kaze dolazit ce to mjesec, mjesec ipo
Wtf?
Wtf?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
E jbg... Ode 24.000+ stranica u nepovrat. Steta.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ovo je probni period, kada budu tekme da se ne ceka po 10 minuta za jedan post.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑13 avg 2020, 22:31E jbg... Ode 24.000+ stranica u nepovrat. Steta.
Ukoliko ne bude ferceralo, ovo ce ti se sve prebaciti na prvobitnu temu...
Ovo ti je Mortem trebo objasniti, al nemam pojma sto suti i ne pomaze ljudima... Izgleda docepo se para, pa drugi sad rade njegov posao za dz.
Posto ovdje neki kude Hareta da mu je slaba zavrsnica predlazem da mu na treningu ovo nabave pa nek vjezba
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nego šta vi mislite o malom Hadžiću ? Biste li ga ponovo voljeli vidjet u našem dresu ?
Vidjelo se i protiv nas da mali nije loš, ima taj osjećaj i vidi se da je školovan a jos nije kasno za njega.
Vidjelo se i protiv nas da mali nije loš, ima taj osjećaj i vidi se da je školovan a jos nije kasno za njega.
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
johntravolta123
- Kontakt:
U naramku bi ga donio ali mislim da lik nije realan da dodje na nase livade koliko god mu ponudiliado-hz je napisao/la: ↑13 avg 2020, 20:47https://www.transfermarkt.com/ognjen-oz ... ler/144304
Evo ga free, hajde dva dobrovoljca i da odemo po njega i dovedemo ga Hadziji![]()
Hajmo ba veselooo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nekad druze ni 20 mil eura nije docoljno za grupe jer kad dodje Gladbah,Atalanta mozes se slikat samo,da nam je proci ovo prvo kolo pa onda se pobit u drugom i sta bog daHordanjezla1987 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 20:056 godina se prica ne moze preko noci ,i uvijek jovo na novo godine prolaze mi ni u pisljivoj ligi nismo se odvojili u vecini segmenata od konkurencije a ovde puna usta nekih para ,boli me **** i za Musemica i za Marinovica i ostale prolazne pojave ,nakon toliko godina hocu da gledam vise to Sarajevo u evro grupama ,ne zanimaju me dugovi ,pare i plate u klubu Partizan cijeli zivot do guse u dugovima pa opet evropa svake godine je tu ,svake godine strasni igraci se dovode ,a imamo i novije slucaje kao Osijek ili jos noviji filijala **** Dinama zagreba ce nas presisati u svim segmentima ,neki dan su prodali mladog golmana Atletiko madridu za 4 miliona eura uz bonuse dobice oko 6 miliona sto je za nas samo pusti san ...
I za 3-5 godina ce ista prica biti ne moze preko noci ,a sto se tice igara u prva tri kola ovo se meni cini da je bezobzluk opet samoproglasenih zvijezda i povratak igara preko kurca sa prevelikim primanjima ,virsla boysi su pored svih problema u to doba ginuli na terenu ,a ne kao ovi strajkaci ,Ahmetovicu koji se kao lav bori nakon zavrsetka karijere obavezno ponuditi mjesto u klubu da bira sta ce biti ...
Sto se tice Vinka ne treba nista preko noci mjenjati sacekati bar do zime ,Custovic je po meni bila bolja opcija ali gotovo je sad...
-
Historicar
- Kontakt:
Apsolutno, vratio bi ga koliko je sutra.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 22:49Nego šta vi mislite o malom Hadžiću ? Biste li ga ponovo voljeli vidjet u našem dresu ?