Teško. Tih 70% je opet blizu 20M ako nije laž da čovjek ima platu blizu 30M po sezoni.Captain4 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 21:38Može Suning, bez problema.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 21:37Ko može da mu dadne u Italiji makar 70% onoga što zarađuje u Madridu? Možda da Milan i Inter zajedno ga plaćaju.![]()
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Blago onima koji misle da bi Simeone neke posebne uvjete oko plaće postavljao da trenira Inter.Plaća je apsolutno najmanji problem.
Nek uzme prvo tu LP sa Atleticom.
Možda nakon Contea,ne bi me čudilo.
Nek uzme prvo tu LP sa Atleticom.
Vala ni pare nisu problem ako klub nastavi ovakav brutalan rast kakav je do sada bio. Možda sad malo COVID poremeti financijski bilten za ovu sezonu, ali rast je siguran u godinama ispred nas.
"We need to suffer. And we need to fight."
Atleticu je teze protiv ovakvih timova, a da recimo igraju sa Cityem, Barcelonom, Bayernom, hladno bi prosli opet.
27.10.2020
Moram priznat da za sada izgleda da Julian Nagelsmann itekako zna šta radi, bolje nego što je Klopp to radio prije tri mjeseca, posebno kad su u pitanju odbici u odbrani Atletika nakon ubačaja ili kornera, pokušava se napraviti neki haos u odbrani, jer ako ih napadaš organizovano nemaš neke šanse.
@Siamo jednom ces pogodit definitivno 

Kako crnac iznosi loptu
Ubio se za Citya.

Ubio se za Citya.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Upamecano nije normalan
Trippier je stvarno ocajan
Ma nemam šta pogađat.Simeone će doć trenirat Inter kao što je i 100 puta vec naveo da želi.Top trener,a oluja je krenula.Nema tu pogađanja,samo zdravorazumsko zaključivanje.Na vremenu je da odradi svoje.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 13 avg 2020, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dva igrača koja su obilježila ovu sezonu Bundeslige

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zanimljiv meč ekipa kvalitete šesnaestine finala evropske lige.
Edit: Opet isti interisti privatiziraju temu pričama o icardiu, virtuelnom simeoneu i tako
Edit: Opet isti interisti privatiziraju temu pričama o icardiu, virtuelnom simeoneu i tako

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Atletico je bezveze ekipa..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Već dobrih 6-7 godina, a stalno su u završnici. Čudno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bolje njega dovest nego Kulibalija
Ovaj čupo Paulsen veze s loptom nema, najgori igrač Leipziga
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako igraju ljudi, prelijepo. Nevjerovatno koliko su sinergični, u svakoj sekundi i situaciji se zna gdje, ko i kad treba stajati. Ovakav sitni vez i staloženost dugo nisam vidio.
Jedina kritika je što previše komplikuju u završnici, nekoliko puta odlično izbaciše protivnika i onda kurko. Uz to, Angelino i Laimer se preeseravaju s centaršutima, loše to izgleda. Sve u svemu, odlična ekipa s magom Naigelsmannom, volio bih da prođu Atletica, koji se ne može uvezati ni pola minute.
Samo kakva štoperčina je ovaj Upamecano, zvijer žešća. Od snage do tehnike i smirenosti. Osim njega, tu su još i Kampl, Sabitzer i Klosterman.
Jedina kritika je što previše komplikuju u završnici, nekoliko puta odlično izbaciše protivnika i onda kurko. Uz to, Angelino i Laimer se preeseravaju s centaršutima, loše to izgleda. Sve u svemu, odlična ekipa s magom Naigelsmannom, volio bih da prođu Atletica, koji se ne može uvezati ni pola minute.
Samo kakva štoperčina je ovaj Upamecano, zvijer žešća. Od snage do tehnike i smirenosti. Osim njega, tu su još i Kampl, Sabitzer i Klosterman.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Atletico je bio simpatican klub sa ovakvom igrom nekada kao autsajder. Medjutim, sa dosta ulaganja zadnjih godina bi morali da izgledaju bolje na terenu. Ocigledno da je Simeone limitiran trener. Protiv Liverpoola su bili mnogo losiji i uz dosta srece prosli.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Smijesna utakmica,Svabe previse prepadnuti,toliko prostora imaju i ne mogu prilike napraviti,Atletiko je suvisno komentarisati ,da se hoce ugasiti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
coelho41 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 21:45Moram priznat da za sada izgleda da Julian Nagelsmann itekako zna šta radi, bolje nego što je Klopp to radio prije tri mjeseca, posebno kad su u pitanju odbici u odbrani Atletika nakon ubačaja ili kornera, pokušava se napraviti neki haos u odbrani, jer ako ih napadaš organizovano nemaš neke šanse.

O čemu pričaš? Liverpool je u uzvratu imao 71% loptu u svom posjedu, 500+ više dodavanja, 34 šuta na gol, 62 ubačaja itd, niko nikad nije tako razmontirao Atletico kao Liverpool u drugoj utakmici. To što su imali Oblaka, što se Liverpool nafulao i Adrian odlučio da časti Simeonea pri rezultatu koji je vodio Liverpool dalje je sasvim posebna priča. Leipzig nije ništa bolji a ovakav tok utakmice je za čolomajmune prirodna sredina.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.