Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Klasa, trpaj levate
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
To je taj strašni bedem Patetika Madrida.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zašto da ne.Da se lupi šamar svima koji pričaju o nekakvoj plastici (iako Leipzig je tu neka druga priča) što je valjda najgluplja rasprava ikad otkad je nogometa jer svaki klub je nekad u svojoj povijesti masno uložio da bi bio ovo što je danas.Tada su vjerojatno i oni bili plastika za fanove Nottinghama,Sheffielda ili ne znam ni ja koga.Danas više nitko to ne spominje nego se Real i slični smatraju velikanima nogometa i klubovima sa ogromnom tradicijom.Isto će biti za 50 godina sa PSG-om i Cityem ako će dobro raditi.
Valja sad fudbal igrat
ovo nije regularno, olmo je igrao već LŠ za dinamo 

Kakva je zivotinja Laimer
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sta kazu ovdje Atletiko ima autoput do finala 

Vrijeme je da se Cholomajmun vrati u Cataniu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Takmicenje u kojem 1/2 igraju Atalanta- Leips je obicna ****. Makar City osvojio.
4-IN-A-ROW
Rano moraju pocet aktivno igrat utakmicu, mogli su brat bratu jos 30 min kulirati pa onda...
Nur der FCB
Nije vam Leipzig ni P od plastike. Njihov način na koji su sastavili ekipu i način Citya i PSG-a je nebo i zemlja. U Njemačkoj su svi stručnjaci pozdravili projekat Leipziga od Ulia Hoenesa do Rudija Vollera. Uostalom gledaj ovog ispišavanja na Wernera, pošalješ ga da gleda svoj novi klub dok ispada u osmini finala sa 6 razlike, dok ti se boriš i imaš šansu za polufinale LP. Rijetkoviđeno u fudbalu, za kraći period od Citya i PSG-a su dostigli dobre domete u LP.
Juliane sine bavarski 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
može li mi neko objasniti šta vam znači “kulirati”
Jest lijepo gledat kako cholomajmun plače pored linije jer Lajpcig udara onako kako bi njegovi trebali
- akisarajevo92
- Kontakt:
ali odluka Wernera da ne igra na ovom zavrsnom turniru 

Don't believe the hype.
sa puno manje para da, i igraju super fudbal, tu nema dileme. nažalost sa druge strane opstruiraju pojam “fudbalski klub” u korjenucoelho41 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 22:15Nije vam Leipzig ni P od plastike. Njihov način na koji su sastavili ekipu i način Citya i PSG-a je nebo i zemlja. U Njemačkoj su svi stručnjaci pozdravili projekat Leipziga od Ulia Hoenesa do Rudija Vollera. Uostalom gledaj ovog ispišavanja na Wernera, pošalješ ga da gleda svoj novi klub dok ispada u osmini finala sa 6 razlike, dok ti se boriš i imaš šansu za polufinale LP. Rijetkoviđeno u fudbalu, za kraći period od Citya i PSG-a su dostigli dobre domete u LP.
city i psg su bahati, ko i svi arapi
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 13 avg 2020, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.