farinelli123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 13:59Vrata: Neuer
Obrana: Pavard - Kimmich - Alaba;
Vezni red: Gnabry - Thiago - Frenkie - Davies;
Navala: Muller - Messi - Lewandowski
Ovo je jače od 2008/2011 Barse.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
"We need to suffer. And we need to fight."
farinelli123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 13:59Vrata: Neuer

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- farinelli123
- Kontakt:
Ne mora sutrasnja utakmica nista znaciti. Nije odbrana samo stoperi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
U predvečerje četvrtfinalnog duela u Lisabonu:
Thiago's move to Liverpool is getting closer. The Premier League champions have made the first official contact with Hasan Salihamidžić. Thiago and LFC already have an agreement in principle. Bayern want a fee between €30m and €40m [Bild]
Thiago's move to Liverpool is getting closer. The Premier League champions have made the first official contact with Hasan Salihamidžić. Thiago and LFC already have an agreement in principle. Bayern want a fee between €30m and €40m [Bild]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:25farinelli123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 13:59Vrata: Neuer
![]()
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Znaci to bi bilo to.Thiago's move to Liverpool is getting closer. The Premier League champions have made the first official contact with Hasan Salihamidžić. Thiago and LFC already have an agreement in principle. Bayern want a fee between €30m and €40m [Bild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šteta što Osim nije tu, baš bi ga obradovalo...harden je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:35Znaci to bi bilo to.Thiago's move to Liverpool is getting closer. The Premier League champions have made the first official contact with Hasan Salihamidžić. Thiago and LFC already have an agreement in principle. Bayern want a fee between €30m and €40m [Bild]
Više će se naš @schickeria obradovatidirkules je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:38Šteta što Osim nije tu, baš bi ga obradovalo...harden je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:35Znaci to bi bilo to.Thiago's move to Liverpool is getting closer. The Premier League champions have made the first official contact with Hasan Salihamidžić. Thiago and LFC already have an agreement in principle. Bayern want a fee between €30m and €40m [Bild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Učinićemo jednu dobru stvar gdje će nam katalonci biti zahvalni. Poslaćemo konačno ovu njihovu ekipu u historiju tako da se mogu okrenuti nekakvom remontu i u budućnosti ponovno pokušati doći k nama u vrh Evropskog fudbala.
Mogli smo. Ko pobjedi dobije Saurmana u svoj tabor
Sutra očekujem povratak na forum nekih starih navijača poput don_burza
Valjda su "naši" gledai RB-a koji je pokazao kako se igra sa Eier.
Ako ispadnemo, možemo se proglasiti luzerskim timom od osvajanja LP pa do danas. Kada je najpotrebnije zakažemo, na stranu povrede i sl.
Ako ispadnemo, možemo se proglasiti luzerskim timom od osvajanja LP pa do danas. Kada je najpotrebnije zakažemo, na stranu povrede i sl.
S obzirom na formu Barce potpisujem.
Jedna je utakmica i sve je moguce, da nemaju Messija ja bih smio staviti kucu na prolaz Bayerna.
Bojim se da će Messi sutra šamarat Daviesa sa Barcine desne strane. O tom po tom ni to ne mora značiti ništa, jer sve što Messi predribla i proturi kroz noge, ovaj može stići.
Sjećam se 2013. godine Dortmund je igrao dan prije uzvratnu utakmicu protiv Reala i dobili su i onda sam bio malo u strahu da li će uspjeti Bayern za njima isto tako, jer nismo u Njemačkoj navikli da iko ide dalje od Bayerna.
Sjećam se 2013. godine Dortmund je igrao dan prije uzvratnu utakmicu protiv Reala i dobili su i onda sam bio malo u strahu da li će uspjeti Bayern za njima isto tako, jer nismo u Njemačkoj navikli da iko ide dalje od Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.