Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Cholo igra apsolutno isto i protiv Reala i protiv Barce i protiv Liverpula i protiv Juveta i sad protiv Leipziga
nema tu ni trunke rizika u igri, strogo ziheraštvo i na kraju mu se to odbije od glavu, po pravilu.
I ono što sam pisao o ulozi Griezmanna u Barci , isto važi i za Felixa u Atleticu - koja je uopšte njegova uloga u timu ? hajd penal je fino zabio, al šta on igra tamo

I ono što sam pisao o ulozi Griezmanna u Barci , isto važi i za Felixa u Atleticu - koja je uopšte njegova uloga u timu ? hajd penal je fino zabio, al šta on igra tamo

Ali kako uvijek Sarma

To nisam upratio vidiš.
Makar znam da je Demiral jedan od najvećih potencijala na stoperskoj poziciji. Šteta povrede.
Za Upamecana mi je bilo jasno da je talentovan. Nisam bio siguran kakav je kao izlazni stoper - s loptom u nogama.
Večeras je izgledao veoma sigurno i u tom segmentu.
Pa ako su 4 tim Engleske lige i prošlogodišnji finalista CL raspali, šta je onda 7 plasirani Napoli ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:08
Ne svršava se ni na jedan od tih timova koliko se svršava na Bayern zadnjih dana. Mislim hajde da su imali nekog jačeg protivnika na putu do 1/4 finala pa da čovjek kaže ok jesu glavni favoriti, dokazali su. Međutim izbacili su Lampardovu dječurliju i prije toga u grupi igrali protiv raspalog Tottenham, Olympiacosa i yebene Zvezde.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I veceras po ko zna koji put se dokazuje sta Partey znaci za ovaj sistem Atletica,bez njega kao da nema pola vezne linije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Vidjet ćemo s Parizom, sve mi se čini da bi mogli dobro najebat kad ih ovi stisnu s vratolomijama Neymara i Mbappea. Al sve u svemu, odlična ekipica minus napadač, crnjo je strašno kvalitetan štoper, Pep da je pametan njega bi kaparisao umjesto Koulibalija, mlađi je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bio je osvjezenje za fudbal, stvorio je ekipu koja je par godina bila defanzivni goat. Medjutim vec par godina se gubi,ne napreduje kao trener i razlaz s atletikom je jedini izbor sto je ostao.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:11Cholo igra apsolutno isto i protiv Reala i protiv Barce i protiv Liverpula i protiv Juveta i sad protiv Leipziga![]()
nema tu ni trunke rizika u igri, strogo ziheraštvo i na kraju mu se to odbije od glavu, po pravilu.
I ono što sam pisao o ulozi Griezmanna u Barci , isto važi i za Felixa u Atleticu - koja je uopšte njegova uloga u timu ? hajd penal je fino zabio, al šta on igra tamo![]()
Odmor od godinu mu je potreban da promjeni nacin shvatanja fudbala

Ovo ljeto je produžio ugovor do '23 sa otkupnom klauzulom a nagađanja Kickera su 42mil. Teško je povjerovati da je ta cifra.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:14Vidjet ćemo s Parizom, sve mi se čini da bi mogli dobro najebat kad ih ovi stisnu s vratolomijama Neymara i Mbappea. Al sve u svemu, odlična ekipica minus napadač, crnjo je strašno kvalitetan štoper, Pep da je pametan njega bi kaparisao umjesto Koulibalija, mlađi je.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nigdje nisam spomenuo da je Barcelona imala jače protivnike. Ono što hoću da kažem je da je neosnovana tolika euforija na bavarskog dijelu foruma. Već se uveliko vidite u finalu što mi je smiješno. Kao da vas, u slučaju da prođete sutra, u polufinalu ne čeka City nego Wolverhampton.Saurman je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:12Pa ako su 4 tim Engleske lige i prošlogodišnji finalista CL raspali, šta je onda 7 plasirani Napoli ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:08
Ne svršava se ni na jedan od tih timova koliko se svršava na Bayern zadnjih dana. Mislim hajde da su imali nekog jačeg protivnika na putu do 1/4 finala pa da čovjek kaže ok jesu glavni favoriti, dokazali su. Međutim izbacili su Lampardovu dječurliju i prije toga u grupi igrali protiv raspalog Tottenham, Olympiacosa i yebene Zvezde.
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 13 avg 2020, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
RedBull Leipzig - Atletico Madrid 2-1
(Sebastian Vettel, Max Verstappen) - (Joao Felix[p])
(Sebastian Vettel, Max Verstappen) - (Joao Felix[p])
griezmann je strano tijelo u organizmu barcelone, isto ko i dejong, felix nije loš ali još nije ono što se očekivalo, o njemu ćemo moći mjerodavno tek za koju godinulet3 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:11Cholo igra apsolutno isto i protiv Reala i protiv Barce i protiv Liverpula i protiv Juveta i sad protiv Leipziga![]()
I ono što sam pisao o ulozi Griezmanna u Barci , isto važi i za Felixa u Atleticu - koja je uopšte njegova uloga u timu ? hajd penal je fino zabio, al šta on igra tamo![]()
Kako se brzo zaboravilo losih 80mil Angelina, bio medju gorim igracima al poslije ove asistencije pisete kako ne igra u Cityu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mene čudi da ga Guardiola već nije kaparisao, što ne znači da neće, ali mogao je kad mu je cijena bila niža. Godinama muči muku s stoperima, provaljuje se s nekim imenima umjesto da uzme stopera da valja.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:14Vidjet ćemo s Parizom, sve mi se čini da bi mogli dobro najebat kad ih ovi stisnu s vratolomijama Neymara i Mbappea. Al sve u svemu, odlična ekipica minus napadač, crnjo je strašno kvalitetan štoper, Pep da je pametan njega bi kaparisao umjesto Koulibalija, mlađi je.
Griezmannu ne odgovara sistem, već prepričana priča. Felix će ovdje naebati ako ostane u ovom sistemu, ne znam kako ovi igrači mogu izdržati ovoliko dugo u Atletiku, smor teški. Čudi me i ovaj Simeone da ne presječe i ne ode negdje drugo, istrošeni maksimalno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Klasični @Saurman. U stilu djeteta, moj otac je jači od tvoga.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:19Nigdje nisam spomenuo da je Barcelona imala jače protivnike. Ono što hoću da kažem je da je neosnovana tolika euforija na bavarskog dijelu foruma. Već se uveliko vidite u finalu što mi je smiješno. Kao da vas, u slučaju da prođete sutra, u polufinalu ne čeka City nego Wolverhampton.Saurman je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:12Pa ako su 4 tim Engleske lige i prošlogodišnji finalista CL raspali, šta je onda 7 plasirani Napoli ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:08
Najjače mi je što on kao nekog proziva zbog progonza, a tokom utakmice piše prevara Felix, a ovaj minutu poslije iznudi i realizira penal. Naravno, to je samo večeras

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- tutankamon1905
- Kontakt:
Angelino je uzasan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.