Ja se ibretim, konta raja se zayebava..

Lik smiješan igrač, večeras mu je svaki drugi pas bio pogrešan. Ova asistencija nije ništa posebno, pas kao pas, ali eto sreća nije zabio glavu u zemlju i centrirao bezveze na Poulsena.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ja se ibretim, konta raja se zayebava..
Ono što me najviše nervira kod Chola, što on ima igrace za napadati, ima ekipu.Torres_9 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:16Bio je osvjezenje za fudbal, stvorio je ekipu koja je par godina bila defanzivni goat. Medjutim vec par godina se gubi,ne napreduje kao trener i razlaz s atletikom je jedini izbor sto je ostao.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:11Cholo igra apsolutno isto i protiv Reala i protiv Barce i protiv Liverpula i protiv Juveta i sad protiv Leipziga![]()
nema tu ni trunke rizika u igri, strogo ziheraštvo i na kraju mu se to odbije od glavu, po pravilu.
I ono što sam pisao o ulozi Griezmanna u Barci , isto važi i za Felixa u Atleticu - koja je uopšte njegova uloga u timu ? hajd penal je fino zabio, al šta on igra tamo![]()
Odmor od godinu mu je potreban da promjeni nacin shvatanja fudbala![]()
Bio je Cholo simpatičan tamo prije 4-5 godina dok je izvlačio maksimum iz tada relativno jeftine ekipe poredeći s ovim gigantima i igrao ona finala. I ja kao i većina sam ih gotivio i navijao protiv Reala tada... Al ovo što radi zadnje dvije godine je budalaština teška. Ekipa je drastično narasla(zahvaljujući njemu doduše najviše), počeli su zaradjivat i trošit isto kao i ovi najskuplji, kupuju igrače od preko 100 miliona a on ni da pomisli na promjenu filozofije, koja je neophodna jer ne treniraš više nedokazane mladiće koji će ginuti na svaku tvoju riječ, nego igračine s kojima moraš igrat lopte. Došo Alaves il Barselona i dalje sve isto... ne mogu da vjerujem kako je ograničen po tom pitanju. Fleksibilnosti nigdje.
Doveo je Pep vec odlicnog stopera.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:14Vidjet ćemo s Parizom, sve mi se čini da bi mogli dobro najebat kad ih ovi stisnu s vratolomijama Neymara i Mbappea. Al sve u svemu, odlična ekipica minus napadač, crnjo je strašno kvalitetan štoper, Pep da je pametan njega bi kaparisao umjesto Koulibalija, mlađi je.
Uzimaš previše za ozbiljno zayebanciju, igra se jedna utakmica i može otići na jedan ili drugi mlin.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:19
Nigdje nisam spomenuo da je Barcelona imala jače protivnike. Ono što hoću da kažem je da je neosnovana tolika euforija na bavarskog dijelu foruma. Već se uveliko vidite u finalu što mi je smiješno. Kao da vas, u slučaju da prođete sutra, u polufinalu ne čeka City nego Wolverhampton.
Nije jedan od najplacenijih, nego je ubjedljivo najplaceniji trener na svijetu.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:24Ono što me najviše nervira kod Chola, što on ima igrace za napadati, ima ekipu.Torres_9 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:16Bio je osvjezenje za fudbal, stvorio je ekipu koja je par godina bila defanzivni goat. Medjutim vec par godina se gubi,ne napreduje kao trener i razlaz s atletikom je jedini izbor sto je ostao.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:11Cholo igra apsolutno isto i protiv Reala i protiv Barce i protiv Liverpula i protiv Juveta i sad protiv Leipziga![]()
nema tu ni trunke rizika u igri, strogo ziheraštvo i na kraju mu se to odbije od glavu, po pravilu.
I ono što sam pisao o ulozi Griezmanna u Barci , isto važi i za Felixa u Atleticu - koja je uopšte njegova uloga u timu ? hajd penal je fino zabio, al šta on igra tamo![]()
Odmor od godinu mu je potreban da promjeni nacin shvatanja fudbala![]()
Ne kažem da su to sad neki ultra ofanzivni talenti, ali ima igrace koji se mogu nadigravati u otvorenoj igri, pa i u serijama napadati... ali džaba , šta to vrijedi kad on voli čekati kontru više nego se hljeba najesti.
Pravi od Felixa nekog trkača i šljakera sistema, a momak traži loptu da igra, skroz drugaciji profil igraca.
Cholo je jedan od najplačenijih trenera na svijetu, ima veliko taktičko znanje, ali ne ide više ovako.. a on ne može pobjeći od sebe. Pat pozicija.
Dobro večer, ja sam koeljo, da li imate par minuta da razgovaramo o našem spasiocu, najboljoj ligi svijeta? Bundesligi
Bravo
Premlad je za vas
Jeftinija, ali i kvalitetnija. Nije se proslavio transferima u zadnje vrijeme. Recimo, 2014 je doveo Griezmanna i Oblaka. Takva 2 igrača u jednom roku (naravno, tada nisu bili na sadašnjem nivou). Danas nema pojedinaca u odbrani poput Godina i Luisa, a njih je za siću doveo. Od odlaska Coste 2014, luta se s klasičnim napadačem. Bilo je tu dosta promašaja poput Mandžukića, Martineza, Morate. Sadašnji Costa nije ni sjenka tog igrača.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:25Bio je Cholo simpatičan tamo prije 4-5 godina dok je izvlačio maksimum iz tada relativno jeftine ekipe poredeći s ovim gigantima i igrao ona finala. I ja kao i većina sam ih gotivio i navijao protiv Reala tada... Al ovo što radi zadnje dvije godine je budalaština teška. Ekipa je drastično narasla(zahvaljujući njemu doduše najviše), počeli su zaradjivat i trošit isto kao i ovi najskuplji, kupuju igrače od preko 100 miliona a on ni da pomisli na promjenu filozofije, koja je neophodna jer ne treniraš više nedokazane mladiće koji će ginuti na svaku tvoju riječ, nego igračine s kojima moraš igrat lopte. Došo Alaves il Barselona i dalje sve isto... ne mogu da vjerujem kako je ograničen po tom pitanju. Fleksibilnosti nigdje.
Poprilično daleko od fudbalske kreme u ovom trenutku, tako i od Guardiole.
To je smiješna cifra. City je toliko Akea platio, koji će bit u najboljem slučaju za rotacije, a Laporteov partner tek treba da dodje.dirkules je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:18Ovo ljeto je produžio ugovor do '23 sa otkupnom klauzulom a nagađanja Kickera su 42mil. Teško je povjerovati da je ta cifra.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:14Vidjet ćemo s Parizom, sve mi se čini da bi mogli dobro najebat kad ih ovi stisnu s vratolomijama Neymara i Mbappea. Al sve u svemu, odlična ekipica minus napadač, crnjo je strašno kvalitetan štoper, Pep da je pametan njega bi kaparisao umjesto Koulibalija, mlađi je.
A znaš Pepa, ko zna šta se njemu mota po glavi. Njegove ideje ni svevišnji ne može pročitat.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:22Mene čudi da ga Guardiola već nije kaparisao, što ne znači da neće, ali mogao je kad mu je cijena bila niža. Godinama muči muku s stoperima, provaljuje se s nekim imenima umjesto da uzme stopera da valja.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:14Vidjet ćemo s Parizom, sve mi se čini da bi mogli dobro najebat kad ih ovi stisnu s vratolomijama Neymara i Mbappea. Al sve u svemu, odlična ekipica minus napadač, crnjo je strašno kvalitetan štoper, Pep da je pametan njega bi kaparisao umjesto Koulibalija, mlađi je.
Griezmannu ne odgovara sistem, već prepričana priča. Felix će ovdje naebati ako ostane u ovom sistemu, ne znam kako ovi igrači mogu izdržati ovoliko dugo u Atletiku, smor teški. Čudi me i ovaj Simeone da ne presječe i ne ode negdje drugo, istrošeni maksimalno.
Čitam danas da je Koulibali blizu gotovog. Natezaju se izgleda oko cijene, oko 60 miliona.Justin je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:26Doveo je Pep vec odlicnog stopera.bodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:14Vidjet ćemo s Parizom, sve mi se čini da bi mogli dobro najebat kad ih ovi stisnu s vratolomijama Neymara i Mbappea. Al sve u svemu, odlična ekipica minus napadač, crnjo je strašno kvalitetan štoper, Pep da je pametan njega bi kaparisao umjesto Koulibalija, mlađi je.![]()
Mah, te priče o, kako kolega @Torres kažebodi123 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:25Bio je Cholo simpatičan tamo prije 4-5 godina dok je izvlačio maksimum iz tada relativno jeftine ekipe poredeći s ovim gigantima i igrao ona finala. I ja kao i većina sam ih gotivio i navijao protiv Reala tada... Al ovo što radi zadnje dvije godine je budalaština teška. Ekipa je drastično narasla(zahvaljujući njemu doduše najviše), počeli su zaradjivat i trošit isto kao i ovi najskuplji, kupuju igrače od preko 100 miliona a on ni da pomisli na promjenu filozofije, koja je neophodna jer ne treniraš više nedokazane mladiće koji će ginuti na svaku tvoju riječ, nego igračine s kojima moraš igrat lopte. Došo Alaves il Barselona i dalje sve isto... ne mogu da vjerujem kako je ograničen po tom pitanju. Fleksibilnosti nigdje.
Poprilično daleko od fudbalske kreme u ovom trenutku, tako i od Guardiole.
ne stoje.
Tako je kolega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.