irfo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 22:52
Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 22:50
irfo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 22:42
Sta reci za lika koji je prvo na forumu podrzavo Zelju pa se prebacio na pitare
Dje ste citav dan moralne vertikale kad vas debil izmislja i jos slavi "pozitivne" i sprda se sa tim?
Sad kad vam se uzvrati istom mjerom, odmah ste se raskukali, ja sam znao jos prije tri dana da je Tino u izolaciji i ima temperaturu ali necu da pisem jer je osjetljiva tema i nisam dok vas debil danas nije o tome poceo pisat.
Eto sam si napisao kolika je tvoja ogranicenost...
Upravo ti tupane trebas da to sprijecavas, zato i jesi tu, a ne da to podstices...
Treba steci postovanje forumasa za moderatora, a ne valjati gluposti i trabunjati o vertikali o kojoj ti zapravo i ne znas sta znaci...
Ti i @Ustanik na ugasenoj temo Nk siroki jedini koji se javno nudili za moderatora...
Sta dalje reci...
Nadji gdje sam se nudio za moderatora i ja se brisem
Ko sto rekoh, sta drugo ocekivati od lika koji je navijo za Zelju na forumu pa se presalto
Jutros ste se svi pitari ovdje nasladjivali kad je onaj pisao, nije niko nista reko
Ako si se kao moderator teme ukljucio vec na drugi PDF, trebas bilo kome da skrenes pažnju da ne pise gluposti...
Da li cete poslusati, to je vec druga stvar, ali budi moralna vertikala na koju se pozivas i budi korektan kao sto bi moderator trebao biti, a ne da izmisljas stvari kako bi rasplamsao pisanje gluposti...
Koji je to jos moderator pisao o ovome...
I neka majke ti, mislis da meni treba da idem na tvoje postove da ti tražim kako si pisao Adminu "Nama treba moderator na temi..."
Eto sigurno si mislio na Plavca da ga postavi...
Jutros ste se svi pitari ovdje nasladjivali kad je onaj pisao, nije niko nista reko
Vidis kakve gluposti pises, koji su se svi nasladjivali i zar neko može da se nasladjuje da bi neki igrac obolio ...
Frapantan IQ ja vodju jednog PDF-a...