FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najavljujte vi sta hocete ja i kad (ako) vidim da je krilo sarnulo necu vjerovati. Mislit cu neka skrivena kamera u pitanju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sutra sam na treningu plavih aBd, sve što budem vidio, prenijet ću vam ovde.
Nemoj bas sve npr. sastav koji sa uigravaManijakdolopate je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:50Sutra sam na treningu plavih aBd, sve što budem vidio, prenijet ću vam ovde.

-
- Kontakt:
Nemoj živ bio.Manijakdolopate je napisao/la: ↑13 avg 2020, 23:50Sutra sam na treningu plavih aBd, sve što budem vidio, prenijet ću vam ovde.
Željezničar za život cijeli!
Što naši ne nabave ovu catapult opremu za mjerenje brzine i pretrčanih metara igrača? Vidim haman svi to imaju, čak i Velež, il je kod Osima odokativna metoda na snazi?
Trebalo bi da imaju i nasi to nesto sto mjeri. Znam prosle sezone kad su bile one prijateljske na Grbavici da se vidjelo da nose to kad su oblacili dresove samo sto ne objavljuju te rezultate. Iskreno i ne zanima me koliko je ko pretrcao. Imaju Hidic i Nedim pa nek se bakcu oko toga. To je njihov dio posla.
-
- Kontakt:
Vozdra raja, ista stvar kao sa @zilezile dugo citam, a Isto tako dugo se nisam mogao registrovati.. Skontao Sam da je fazon da ti oni uopste ne posalju mail za reg. vec moras procitati na forumu pod “clanstvom” da ti je ime proslo I Onda sve normala fercera. Halalite Ako odmah perem malo, Ž! 

Željo je religija i život.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Veseli će proigrat protiv Makabija.
Standardno dobro igra protiv jakih imena, ali u biti slabih protivnika tipa sarajvo..
Standardno dobro igra protiv jakih imena, ali u biti slabih protivnika tipa sarajvo..
Šta će nam kad imamo bolju opremu za mjerenje,ima sigurno godinu i po kako sam postavljao,kilometražu,izdržljivost,brzinu sprinta,očito ne čitaš dugo forum...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Tugo moja kad se sjetim koliko smo se ti i ja raspravljali, ko je bolji Zajmovic ili A. Zec.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Zaim da je znao zabiti gol prodali bi ga za šestocifrenu brojku glat 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.