Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Starigrad1977
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Starigrad1977 » 09 dec 2010, 09:03

malta071 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
Uprava je kaznila reprezentativca BiH sa 5.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja.
Ubise ga sa ovim kaznama.Od cega ce covjek da zivi ako ovako nastave?

Samo tako nastavi care.Pokazi pizdama da ti nisi njihovo vlasnistvo i da ne mogu kako oni hoce.

EDIN DZEKO
Poslala mu stara maslanice iz Sarajeva i par tegli dzema i kiselog kupusa, moze se nekako prometnut do zimske pauze pa ce onda doci u Sa i bit ce lakse....Hajd da mu i mi sakupimo po koju markicu i posaljemo preko Western Uniona. sevap je.....:-))))

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 09 dec 2010, 13:02

Starigrad1977 je napisao/la:
malta071 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
Uprava je kaznila reprezentativca BiH sa 5.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja.
Ubise ga sa ovim kaznama.Od cega ce covjek da zivi ako ovako nastave?

Samo tako nastavi care.Pokazi pizdama da ti nisi njihovo vlasnistvo i da ne mogu kako oni hoce.

EDIN DZEKO
Poslala mu stara maslanice iz Sarajeva i par tegli dzema i kiselog kupusa, moze se nekako prometnut do zimske pauze pa ce onda doci u Sa i bit ce lakse....Hajd da mu i mi sakupimo po koju markicu i posaljemo preko Western Uniona. sevap je.....:-))))
Samo se zaje....jite, a k.... bi Dzeko bio onoliki i to sto jeste da nije bilo mamine maslenice i kiselog kupus. :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2010, 23:40

Znal' taj .ebeni WikLeaks đe i kad ide Džeko?
Najjači komentar koji sam pročitao na sa-x.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 dec 2010, 23:41

Virtu4l je napisao/la:
Znal' taj .ebeni WikLeaks đe i kad ide Džeko?
Najjači komentar koji sam pročitao na sa-x.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 dec 2010, 15:27

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 dec 2010, 16:18

Nikakva igra Wolfsburga prema naprijed, kao i obično. Ne pomaže ni Ziani. Novost je možda da dominiraju u jalovom posjedu lopte u gostima kod Kaiserslauterna, koji im ne stvara šanse.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 dec 2010, 16:19

Željovac je napisao/la:slika
jeste ruzan :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 11 dec 2010, 16:21

Željovac je napisao/la:Nikakva igra Wolfsburga prema naprijed, kao i obično. Ne pomaže ni Ziani. Novost je možda da dominiraju u jalovom posjedu lopte u gostima kod Kaiserslauterna, koji im ne stvara šanse.
Kako igra Dzeko? je li imao sansi?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 dec 2010, 16:24

k_c je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Nikakva igra Wolfsburga prema naprijed, kao i obično. Ne pomaže ni Ziani. Novost je možda da dominiraju u jalovom posjedu lopte u gostima kod Kaiserslauterna, koji im ne stvara šanse.
Kako igra Dzeko? je li imao sansi?
Wolfsburg nije imao šansi. Ako gledaš Wolfsburg ove sezone, onda znaš kako to izgleda. Nisu ni zaprijetili. Iako mi je štopalo par minuta, pa ko zna, možda sam šta i propustio. Ali po onome što sam vidio, teško da se to desilo. Pretvrda utakmica.

Visca el Višća!

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 11 dec 2010, 17:06

Utakmica puna prekida , a i sudija je na strani Wolfsburga.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 11 dec 2010, 17:10

Trebaju oni ispasti :) Usran je to klub pa mozda ode Dzeko napokon pa bar u Leverkusen :P Samo da nije u Vukojebini
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 dec 2010, 17:12

Madlung ulazi za Ziani, dakle hoce da drze ovaj sjajni rezultat. Ili se nadaju prekidu.
Nevjerovatno, da su navijaci FCK uspjeli citavu utakmicu da izvizde igrace Wolfsburga. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 13 dec 2010, 09:38

Dzeko presusio ko ona cesma iz Halidove pjesme...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 dec 2010, 11:23

Bolje Džeki da se vrati u Želju nego da ostane u onoj vukojebini :D . Valjda će ga pustit onaj Hoennes da negdje ode :evil: . Ovako samo može propadati, jer Wolfsburg igra katastrofalno i pored dosta dobrog tima.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 13 dec 2010, 16:18

Omar500 je napisao/la:Bolje Džeki da se vrati u Želju nego da ostane u onoj vukojebini :D . Valjda će ga pustit onaj Hoennes da negdje ode :evil: . Ovako samo može propadati, jer Wolfsburg igra katastrofalno i pored dosta dobrog tima.
OMG šta reče i osta živ :o :o :o
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 dec 2010, 19:49

Sexmachineboy je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Bolje Džeki da se vrati u Želju nego da ostane u onoj vukojebini :D . Valjda će ga pustit onaj Hoennes da negdje ode :evil: . Ovako samo može propadati, jer Wolfsburg igra katastrofalno i pored dosta dobrog tima.
Hajde reci da Wolfsburg na papiru nema dobar tim,poprilicno dobar tim sa Friedrichom,Schaferom,Dzekom,Josueom,Hasebeom,Barzagliem,Benagliom,Kjaerom...
Sve su to odlicni igraci ali kojima fali ono nesta da bi uspeli,nekima cak i ne odgovara Nemacka(Barzagli,Kjaer),ali u sustini to je veoma dobra ekipa ali nedovoljno timski nastrojena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 dec 2010, 20:10

Ma nemaju čovjeka koji će sve to posložiti, jer imena ovih igrača nešto govore, da nisu levati. Nisam baš upućen toliko u probleme kluba, ali ja mislim da je do loše atmosfere u klubu i promjene dosta trenera. Treba neki trener koji će ostati dvije-tri godine, jer ne možeš ništa ti uraditi za pola godine ili godinu dana.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 13 dec 2010, 23:41

Devil je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:
Hajde reci da Wolfsburg na papiru nema dobar tim,poprilicno dobar tim sa Friedrichom,Schaferom,Dzekom,Josueom,Hasebeom,Barzagliem,Benagliom,Kjaerom...
Sve su to odlicni igraci ali kojima fali ono nesta da bi uspeli,nekima cak i ne odgovara Nemacka(Barzagli,Kjaer),ali u sustini to je veoma dobra ekipa ali nedovoljno timski nastrojena.
Budimo realni ali ovdje jedini igrači koji nešto valjaju su Džekson, Benaglio i po meni Schafer.. ovo ostalo nije uopšte na nivou jednog tima koji želi da igra EL.. pogledao sam par utakmica ove sezone ali je bilo dovoljno da vidim da je Kjaer totalni promašaj, Barzagli isto tako, Hasebe prosječan(na nivou Bundeslige sigurno nije)... da ne nabrajam, dalje, sve dok se ne dovedu prava pojačanja i solidan trener ne može se ništa uraditi.. ako ih toliko več hvale da su bogati zašto sada ne bi mogli dovesti npr.Spahića, Pjanića, Lakića, Rakitića ili nešto tako(samo navoim primjere)..trebaju im igrači koji će napraviti razliku a ne oni koji će samo popuniti ekipu. :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 dec 2010, 00:17

Sexmachineboy je napisao/la: Budimo realni ali ovdje jedini igrači koji nešto valjaju su Džekson, Benaglio i po meni Schafer.. ovo ostalo nije uopšte na nivou jednog tima koji želi da igra EL.. pogledao sam par utakmica ove sezone ali je bilo dovoljno da vidim da je Kjaer totalni promašaj, Barzagli isto tako, Hasebe prosječan(na nivou Bundeslige sigurno nije)... da ne nabrajam, dalje, sve dok se ne dovedu prava pojačanja i solidan trener ne može se ništa uraditi.. ako ih toliko več hvale da su bogati zašto sada ne bi mogli dovesti npr.Spahića, Pjanića, Lakića, Rakitića ili nešto tako(samo navoim primjere)..trebaju im igrači koji će napraviti razliku a ne oni koji će samo popuniti ekipu. :?
Budi realan pa malo realnije sve to sagledaj. Dzeko spada u top 15 napadaca svijeta. Diego je (bio) brazilski reprezentativac, za Josue-a glasi isto. Kjaer reprezentativac i velika nada Danske, Barzagli ex talijanski reprezentativac, Friedrich njemacki reprezenatativac, Grafite povremeni brazilski reprezentativac. Treba li dalje? Mandzukic hrvatski reprezentativac, Ziani alzirski ponajbolji igrac, Hasebe reprezentativac Japana, Schäfer povremeni njemacki reprezentativac, Prekarik reprezentativac Slovacke, Benaglio prvi golman Svicarske.
Eto, naveo sam ti de facto citavu prvu postavu, a svi ti momci su uglavnom odlicni, neki i vrhunski igraci. Ako pogledamo koje se ekipe na tablici ispred Wolfsburga nalaze, te njihov igracki kadar, onda cemo shvatiti da je ponajmanji razlog nedostatak kvaliteta u igracima. Ne znam, sve je to cudno. Ocigledno ovi igraci trebaju trenera "celicne" ruke, nekoga ko ce prije svega staviti akcent na fizicku spremu, a ne na ljepotu igranja. Dok ih je vodio Magath, pa i Köstner, odlicno su igrali... A to su treneri koji upravo tome najvise paznje posvecuju...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 dec 2010, 00:19

Nemaju trenera koji će Diegu reći: "Brže se rješavaj lopte, debilu!" Misterija riješena.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], Napapijri i 31 gost.