Stranac je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:13
Trebaju nove snage u sportskoj upravi. Paratici je dao sto je imao.
Mislim da rastanak ide na kraju ove sezone i da bi Paratici mogao put Rome. Mi smo trenutno u nezahvalnoj situaciji i njegova riješenja za gubitke plus nagađanja za rekonstrukciju ekipe nisu baš dobra. Mislim i nadam se da će to Agnelli i uvidjeti.
Glavni problem i jest bio menadžment i morala se desiti neka promjena i tu. Izgubio je kompas. Ponovo ćemo prolaziti kroz dio kratkog i kraćeg ljeta nego inače kroz prodaju i žrtvovanje Dybale da bi se nadoknadili gubici.
A da ne pričam o produžavanju ugovora i davanju velikih plata igračima koje se sada problem riješiti. Dovoljno će biti pogledati gdje će igrači završiti kada odu od nas. Dobar dio tih igrača nećemo moći ni prodati jer nema zainteresovanih nego ćemo morati raskidati ugovor sa njima.
I sa tim smo mi ulazili u borbu za LP. I njemu hvala na svemu ali polahko je došlo do zasićenja i treba neko novi sa novim idejama i maštom. Snalažljiviji. Jer mi ipak ne ulažemo male pare. A sa Agnelliem kao predsjednikom ćemo i ulagati i žuditi ka najvišim ciljevima.
BuffonGigi je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:13
Naravno da je samo nagadjanje, ali ne bi me iznenadilo s obzirom na to kako se Bonucci snalazio u odbrani sa 2 u posljednjih par godina. Sve mi se cini da je Leo nedodirljiv u ovom Juventusu, iako zaista ne znam zasto. Siguno ce sad jos vise dobiti na znacaju jer je jedan od igraca koji su igrali s trenerom. Isto tako se pise da bi u formaciji s 3 nazad, Sandro i Danilo zapravo igrali vise stopere, a da bi bekovi bili neki sposobni ofanzivci, da ne kazem krila.
To bi značilo onda Sandro, Bonucci, Danilo odbrana. I iskreno to već zamišljam u glavi i nije mi već dobro i od same pomisli.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot