Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlPrincipino » 14 avg 2020, 09:38

Radiš na pomlađivanju ekipe i Džeko ti među kandidatima za pojačanje :facepalm:

Vratimo Vidala. Dovedimo D.Silvu. I nek nam Pirlo bude trener igrač još. A Dybalu prodamo i na njegovo mjesto preotmemo Wiliana od Arsenala. I T.Silvu dovedemo taman je free agent. Da ne zaboravim Marcela iz Reala.

I 'bring on' LP i Serie A i Coppu i SuperKup!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 14 avg 2020, 09:58

Sportitalia- Gosens i Dzeko glavni ciljevi

Tuttosport- Peeters bi mogao biti dio tima, a ozbiljno se razmatra Partey iz Atletica.

Dybala zeli ostanak, radi se na ugovoru, ali mogao bi i otici u neku od ostalih liga, ako ne bude islo sve po planu.

Paratici razmatra, posmatra ali nikako da djeluje..

Ali evo, vrati Vidala , vrati Moratu koji se opet spominje nakon sto su demantovali, naravno i Milik je tu jos uvijek kao opcija

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 14 avg 2020, 10:03

IlPrincipino je napisao/la:
14 avg 2020, 09:38
Radiš na pomlađivanju ekipe i Džeko ti među kandidatima za pojačanje :facepalm:

Vratimo Vidala. Dovedimo D.Silvu. I nek nam Pirlo bude trener igrač još. A Dybalu prodamo i na njegovo mjesto preotmemo Wiliana od Arsenala. I T.Silvu dovedemo taman je free agent. Da ne zaboravim Marcela iz Reala.

I 'bring on' LP i Serie A i Coppu i SuperKup!
Pa mora neko misliti i na penzionere :kafa:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 avg 2020, 10:08

Dobar je Gonses, ja bi vratio Vidala itekako bi bio od koristi u ovom veznom redu
1946

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 14 avg 2020, 10:13

Trebaju nove snage u sportskoj upravi. Paratici je dao sto je imao.

Bojim se da ce ovo biti bolan experiment.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 avg 2020, 10:13

Naravno da je samo nagadjanje, ali ne bi me iznenadilo s obzirom na to kako se Bonucci snalazio u odbrani sa 2 u posljednjih par godina. Sve mi se cini da je Leo nedodirljiv u ovom Juventusu, iako zaista ne znam zasto. Siguno ce sad jos vise dobiti na znacaju jer je jedan od igraca koji su igrali s trenerom. Isto tako se pise da bi u formaciji s 3 nazad, Sandro i Danilo zapravo igrali vise stopere, a da bi bekovi bili neki sposobni ofanzivci, da ne kazem krila.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 avg 2020, 10:55

Stranac je napisao/la:
14 avg 2020, 10:13
Trebaju nove snage u sportskoj upravi. Paratici je dao sto je imao.
Mislim da rastanak ide na kraju ove sezone i da bi Paratici mogao put Rome. Mi smo trenutno u nezahvalnoj situaciji i njegova riješenja za gubitke plus nagađanja za rekonstrukciju ekipe nisu baš dobra. Mislim i nadam se da će to Agnelli i uvidjeti.

Glavni problem i jest bio menadžment i morala se desiti neka promjena i tu. Izgubio je kompas. Ponovo ćemo prolaziti kroz dio kratkog i kraćeg ljeta nego inače kroz prodaju i žrtvovanje Dybale da bi se nadoknadili gubici.

A da ne pričam o produžavanju ugovora i davanju velikih plata igračima koje se sada problem riješiti. Dovoljno će biti pogledati gdje će igrači završiti kada odu od nas. Dobar dio tih igrača nećemo moći ni prodati jer nema zainteresovanih nego ćemo morati raskidati ugovor sa njima.

I sa tim smo mi ulazili u borbu za LP. I njemu hvala na svemu ali polahko je došlo do zasićenja i treba neko novi sa novim idejama i maštom. Snalažljiviji. Jer mi ipak ne ulažemo male pare. A sa Agnelliem kao predsjednikom ćemo i ulagati i žuditi ka najvišim ciljevima.
BuffonGigi je napisao/la:
14 avg 2020, 10:13
Naravno da je samo nagadjanje, ali ne bi me iznenadilo s obzirom na to kako se Bonucci snalazio u odbrani sa 2 u posljednjih par godina. Sve mi se cini da je Leo nedodirljiv u ovom Juventusu, iako zaista ne znam zasto. Siguno ce sad jos vise dobiti na znacaju jer je jedan od igraca koji su igrali s trenerom. Isto tako se pise da bi u formaciji s 3 nazad, Sandro i Danilo zapravo igrali vise stopere, a da bi bekovi bili neki sposobni ofanzivci, da ne kazem krila.
To bi značilo onda Sandro, Bonucci, Danilo odbrana. I iskreno to već zamišljam u glavi i nije mi već dobro i od same pomisli.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 14 avg 2020, 12:22

ManUtd zainteresovan za Alex Sandra , a Juventus u zamjenu za Parteya nudi Bernardeskog ili Costu

Costa u svim mogucim zamjenama i kombinacijama

Na tw zanimljive rasprave oko toga koga bi stavili na spisak zelja za dolazak u klub.

Da mozete, koga bi vi doveli?

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 avg 2020, 12:41

Sade7P je napisao/la:
14 avg 2020, 12:22
ManUtd zainteresovan za Alex Sandra
40 miliona funti i nek ide. Kad Maguirre može biti preko 80 može i Sandro 40. A i lošije plaćaju više.
Sade7P je napisao/la:
a Juventus u zamjenu za Parteya nudi Bernardeskog ili Costu
Nešto što nam treba. Ovo bi trebali forsirati maksimalno. A riješili bi se krpelja. S tim što mislim da će se riješiti Bernadescog biti problem.
Sade7P je napisao/la:
Costa u svim mogucim zamjenama i kombinacijama
Normalno. Čovjek visi na bolovanju a plata normalno svaki mjesec ide na račun. A ima momačku platu.

Treba revidirati zakon o plaćanju igrača na bolovanju kao što to žele poslodavci u BiH da se revidira :kafa:
Sade7P je napisao/la:
Da mozete, koga bi vi doveli?
Desnog i lijevog beka. Dva veznjaka. Ali top dva veznjaka. Napadača.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 avg 2020, 12:45

Ja ne vidim koga mozemo od bekova dovesti a da je vec formirano ime, jedino nekog mladog i perspektivnog poput ovog iz Ajaxa. Veznjak moze i jedan ako ce biti kako treba, a ne kamariti kako bi se popunio broj. Doduse, nama fali 1 jako kreativan, i 1 jako agresivan veznjak, ali da su vrhunski igraci. Ako Arthur bude pogodak, onda bi nam lego jedan poput Vidala. Napadac je potreba, ali opet mislim da necemo dovoditi na to mjesto neku super zvijezdu, nego igraca koji ce ucestvovati u rotaciji.

Na kraju krajeva trebalo bi prvo definisati formaciju za narednu sezonu, pa onda pricati. Na kraju ako cemo igrati s 3 stopera, onda je i 1 stoper potreba, a sva krila koja imamo osim Ronalda su visak.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 avg 2020, 13:13

Pirlo will have less than 3 weeks to prepare the new season:
- 24/25 Aug: first training
- from 29 Aug to 9 Sept international break
- from 1 Sept to 4 Oct: transfer market
- 13 Sept (tbc): friendly game
- 19 Sept: Serie A starts

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 14 avg 2020, 16:08

Di Marzio : Juve nije jos ponudio Dybali nista novo u vezi njegovog ugovora, ukoliko bi on htio da pređe u neki novi klub, morao bi da smanji svoje zahtjeve jer ce tesko neko da mu ih ispuni u ovom trenutku.

Navodno se i Mandzukic ponudio nazad, spreman i da smanji svoja primanja (Momblano) a za to vrijeme Bernardski razmislja da mu novi menadzer bude Raiola :rol:

Svi razmisljaju, nude se a vremena malo..

Imam "filing za osjecaj" da ce Gosens u Inter
Zadnja izmjena: Sade7P, dana/u 14 avg 2020, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 avg 2020, 16:12

....samo jos dodajte tome da je pola od tog svega laz, izmisljanje itd.

Bez prodaje nema se sta pricati/citati o kupovinama.
Za sad jadni matuidi ispostio i to za dz. Kad se skine pet,sest ljudi sa platne liste i mjesta u timu onda se i mozemo nadati nekim imenima. Do tad su to samo nagadjanja i gluposti.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 avg 2020, 17:40

Ne bi ja imao nista protiv Mandze na 1+1 ugovor, jos dolazi dzaba, bitno da se premosti ovaj period dok ne bude vise love za top napadaca.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 avg 2020, 17:55

Rugani Juventusov, Adnan Salihovic.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 avg 2020, 17:56

Mandzukic nam nije trebo ni prije 2 godine a kamoli za naredne dvije.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 avg 2020, 18:04

dinoo je napisao/la:
14 avg 2020, 17:56
Manzdukic je bio jedan od bitnija igraca, jeste da ga je Alegri i prefise forsirao, ali covjek je igrao od beka do krila. Covjek je borac i steta sto je otisao, a umjesto njega ostao Higuain. I najbitnije kada je vidio da nema mjesta sam je otisao, covjek nije hijena to se cijeni.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 avg 2020, 18:10

Ja sam htio da ostane, ali kao backup napadač isključivo. Izraubovan igrač, ne znam je li gola dao tamo u Emiratima. Dajte, vrijeme je da se gleda naprijed, čovječe, povezujemo se s imenima koja su starija od trenera Leipziga. :(
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 14 avg 2020, 20:21

dinoo je napisao/la:
14 avg 2020, 17:56
Boga mi jest. Mario je igrac koji znaci puno, na terenu i van terena. Izgubili smo puno kada je otis‘o, dala se sansa Inguanu. Jako losa procjena Sarrija.

Mandzukic ili Dzeko bi ovoj ekipi legli k‘o budali samar. Volio bi SMS vidjeti kod nas ali to je fantazija.
Aljegri, out!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 avg 2020, 20:37

Vise bi backup da bude Mario nego da dajemo 15 miliona za Dzeku i ugovor na tri godine. Mariu dati ugovor 1+1. Da se ne zayebemo sa nekim long term contractom pa da imamo problem kao sa sada pojedinim igracima. Ionako nam treba alternativa jer Dybala ce biti u napadu sa Ronaldom.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.