FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ste se prepali Slobode ne kontam, pa isto ko da Amar ide u Tuzlu s mislju "mozda bod izvucemo"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jebote zivot atmosfera u kurcu pred svaku utakmicu, nevjerovatno
Ko god bude igrao, mora biti spreman 100%. U Tuzli nikad nema lakih utakmica pa tako nece ni ova sutrasnja biti. Gledam ovaj sazetak protiv mdk, cini se da je Sloboda htjela igrati cak i poslije 1:0, bar po ovim prilikama. Teren solidan, tako da i to je veliki plus u odnosu na vecinu utakmica koje se odigraju u Tuzli. Nek udju maksimalno u utakmicu, pobiju se sa njima i rezultat ne bi trebao izostati. Jedino sa nam se desi los dan ko Tuzli na kosevu

Ko god bude igrao, mora biti spreman 100%. U Tuzli nikad nema lakih utakmica pa tako nece ni ova sutrasnja biti. Gledam ovaj sazetak protiv mdk, cini se da je Sloboda htjela igrati cak i poslije 1:0, bar po ovim prilikama. Teren solidan, tako da i to je veliki plus u odnosu na vecinu utakmica koje se odigraju u Tuzli. Nek udju maksimalno u utakmicu, pobiju se sa njima i rezultat ne bi trebao izostati. Jedino sa nam se desi los dan ko Tuzli na kosevu
I “onaj stari” je za ovog sad Messi

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja sam čuo na ulici da je Amar i sa bodom zadovoljan. Realno, nije ni to loše.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rutinski sutra. Stilic, Lendric 0:2.
I treba da postoji strah od svake utakmice u ovoj, a ne bahatost neka.Zeljovac95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:41Ma i prosle godine Sloboda bila nikakva pa smo na Grbavici jedva bod izvukli,zato i postoji strah.
Svaku utakmicu i svakog protivnika treba shvatiti ozbiljno. Nisu oni bas toliko slabi, imaju mladu ekipu i Husejnovica koji svakoj odbrani moze napraviti probleme. S druge strane, mi smo najvise pokazali u ova tri kola. Imamo najboljeg trenera. Sve osim dvice bilo bi veliko iznenadjenje. Ako odigramo kako znamo, ne bi trebalo biti vecih problema. Mislim da ce utakmica biti slicna onoj u Bijeljini. Ocekujem i slican ishod.
-
- Kontakt:
Historija nam je pokazala da su obično utakmice, pred koje govorimo "satrat' cemo ih, pregazit' cemo ih" i slično, uvijek bile one na kojima smo lomili zube.
3 boda isto vrijede i protiv kurava i protiv Olimpika. Bar smo se u to uvjerili više puta. Samo pravi pristup nam može sutra donijeti željena 3 boda, bez obzira što je kvalitet stručnog štaba i igrača na našoj strani. Svaki nonšalantni pristup nas može koštati.
3 boda isto vrijede i protiv kurava i protiv Olimpika. Bar smo se u to uvjerili više puta. Samo pravi pristup nam može sutra donijeti željena 3 boda, bez obzira što je kvalitet stručnog štaba i igrača na našoj strani. Svaki nonšalantni pristup nas može koštati.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 14 avg 2020, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Treba spomenuti Krpu majstora, on je jedini mogao bez rezerve igrat, znaš da si sam, spremiš se maksimalno i unovčiš to na kraju, Suljo je bio neponovljiv, ta njegova energija je bila nešto što dugo neki igrač neće ponijeti sa sobom.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Samo sto ga oni vec par dana ne zaljevaju, tako da ce teren biti spor sto im je i jedina sansa, nadam se barem kisi ko u bijeljini da nas pogura..
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Sutra kisa citav dan u Tuzli, taman ko prosli put

Jako bitna utakmica, naravno prvenstveno zbog bodova ali i iz zbog drugih stvari kao što su kontinuitet, samopouzdanje, atmosfera, momentum. Ono što raduje jeste trenutni stav ekipe i stručnog štaba da vjerujemo u našu snagu i svim nevjernicima to demonstriramo na terenu. Tako i sutra, svo poštovanje i respect Slobodi ali mi dolazimo po bodove. Neka pobijedi bolji.
P.S. A i zbog kmečanja. Jednostavno gušt čitati pitarke i lobotomce kako cvile, jedu mu.da.
P.S. A i zbog kmečanja. Jednostavno gušt čitati pitarke i lobotomce kako cvile, jedu mu.da.

Zadnja izmjena: Bbake, dana/u 14 avg 2020, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da je bilo nešto ranije, zato i pitam. Nisam primjetio u zadnje vrijeme da nose na sebi tu opremu.
Btw, zna li neko kad će prva garnitura dresova?
Nema potrebe, znamo koliko ekipa može. U Izraelu će nositi, da vidimo gdje smo kad se sudarimo sa jačom ekipom.
Nose to nasi, samo mi nismo debili ko pitari da objavljujemo kolko ko pretrci i tako napravimo skauting drugim ekipamaZvaka85 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:13Znam da je bilo nešto ranije, zato i pitam. Nisam primjetio u zadnje vrijeme da nose na sebi tu opremu.
Btw, zna li neko kad će prva garnitura dresova?

-
- Kontakt:
Yebo majku, postavih ovo na temu PL, jos serem sto se prepiru misleci da je nasa tema

A sto se tice dresova, strpite se. Duga je sezona 

Javi im se na mail, Mrki. Saspi sve u lice ostro i direktno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], SamoDaKazeem i 67 gostiju.