Ma dobro ovi prvotimci i to, ali odmah vidis po ovoj utakmici da od ovih juniora nece biti nista. Oni bi se trebali dokazivati, ne mogu oni igrati ko da je trening.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:38Ma prijateljska je. Igrali smo ocajno sve prijateljske pa smo gosk pobijedili. To igraju ko da je trening jbs to.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro očekivano danas patnja i utakmica za hvatanje forme pojedinim igraliča. Fajic ce proraditi jbt one sezone sa Velezom u 1 federalnoj 28 utakmica - 28 golova i 8 asistencija...
-
- Kontakt:
Pa oni bi se trebali dokazivati bas u ovakvim utakmicama ali nema od njih nista. Da nama ani proradi i fajic jbs junioreharden je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:44Ma dobro ovi prvotimci i to, ali odmah vidis po ovoj utakmici da od ovih juniora nece biti nista. Oni bi se trebali dokazivati, ne mogu oni igrati ko da je trening.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:38Ma prijateljska je. Igrali smo ocajno sve prijateljske pa smo gosk pobijedili. To igraju ko da je trening jbs to.
Fajic se napatio u prvih 35 min igrajuci s njima, pozivao ih da izadju, cak i Boga opsovao da ga je cuo citav stadion hahahaharden je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:22U pocetku je i Fajic bio ocajan, nema to veze s njima, nije znao pas dati obicni niti je potrcao... Promasi sa 5 metara glavom prazan gol.LloriS je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:18Ako si gledao znas o cemu govorim, gledam Fajica i tacno mi ga zao, stoji sam trazi loptu od stopera koji je pet metara od njega i ovaj ga ne vidi vraca loptu golmanu sa nekih 30 metara, lose brate skroz, al hajde imamo opet 4-5 igraca kvalitetni na klupi ne racunajuci ove juniore.
Ojeda meni nije los, odlican tehnicar i vidi se da uvijek hoce da gurne napred loptu u prostor nekome ali niko se ne otvara ili su 2 metra u ofsajdu. Cesto ima i taj potez viska.
U Brekovici onaj 11 odlican, kako se zove? Alenov brat se slabo snalazi u ovom nogometu, a mali igra mozda i bolje od Alena.
Igrac sa brojem 11 u Brekovici je 2001 ili 2002 godiste. Prolazio je onog naseg malog kapitena kad god je hrio i kako je htio. Brz kao metak. Mozda je on nas novi Ibrisimovic
Kad sam ga spomenuo vrc nije ga bilo danas nikako, dok je Mujo zbog neke povrede presjedio, nadam se da nije nista ozbiljno.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Jel Sejad ? Al nije Mandzin brat, vec rodjak. Mada je i Mandzi drugo trebalo da savlada veliki nogomet, navikao na Betonharden je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:22U pocetku je i Fajic bio ocajan, nema to veze s njima, nije znao pas dati obicni niti je potrcao... Promasi sa 5 metara glavom prazan gol.LloriS je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:18Ako si gledao znas o cemu govorim, gledam Fajica i tacno mi ga zao, stoji sam trazi loptu od stopera koji je pet metara od njega i ovaj ga ne vidi vraca loptu golmanu sa nekih 30 metara, lose brate skroz, al hajde imamo opet 4-5 igraca kvalitetni na klupi ne racunajuci ove juniore.
Ojeda meni nije los, odlican tehnicar i vidi se da uvijek hoce da gurne napred loptu u prostor nekome ali niko se ne otvara ili su 2 metra u ofsajdu. Cesto ima i taj potez viska.
U Brekovici onaj 11 odlican, kako se zove? Alenov brat se slabo snalazi u ovom nogometu, a mali igra mozda i bolje od Alena.

- ASD
- Kontakt:
Gledao sam juniore Jedinstva u ovim završnicama i tanko je to. Od fizičke spreme do nekih osnova fudbala.
Za nas jeste,prvo kolo se gine uvijek,mi protiv Orasja napadamo cijelo vrijeme,zavranica katastrofa,sutevi na gol kao da je gol od ragbija,negdje u nebo sutaju,Orasje jednu kontru i izgubismo,nema zalaganja,nesto ne stima kod nas
-
- Kontakt:
Postoji velika sansa da se miljenik navijaca pasa cizmic prikljuci sad ekipi,ako se ne uspije rjesiti sad. Na jesen dolazi 100 posto. Sa njegovim iskistvom u odbrani bili bi jos jaci u borbi za pl. O ljubavi naseg fadila prema jedinstvu se ne treba govoriti ❤❤
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- ASD
- Kontakt:
Galešić?
Iskreno po meni ČIZMIC nije potreban ni sad ni na jesen imamo Koprivicu Kladara Devedzica na stoperu sto je sasvim dovoljno za ovu ligu bolje te pare sto bi dali Čizmicu dati kao premiju deckima naravno ako budu rezultati kakve svi očekujemo...
-
- Kontakt:
Cizmic bolji stoper od sve i jednog sto imamo. I voli vose klub nego sva 4 zajedno!
PASA JE JEDAN OD NAS!
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Volim Pashu i jako cijenim zbog svega sto je uradio ali stopera imamo dovoljno... Kazu na stranici Prva liga Goran Galesic blizu potpisa.
I nije Cizma bolji stoper od ovih sto imamo, ne treba biti subjektivan iako ga svi cijenimo.
I nije Cizma bolji stoper od ovih sto imamo, ne treba biti subjektivan iako ga svi cijenimo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čizmić jeste prekucao ligu jos prosle godine sa Olimpikom, ali fakat to bi bio četvrti štoper plus nije uigran sa ekipom. Bolje po meni da se je našao jos jedan kreativac pored Ojede jer je manja šteta kad se pogriješi u napadu nego na štoperskoj poziciji.dacco je napisao/la: Iskreno po meni ČIZMIC nije potreban ni sad ni na jesen imamo Koprivicu Kladara Devedzica na stoperu sto je sasvim dovoljno za ovu ligu bolje te pare sto bi dali Čizmicu dati kao premiju deckima naravno ako budu rezultati kakve svi očekujemo...
Ali fino zvuči to Koprivica, Čizmić, Devedzić, Kladar da ne znas kojeg bi stavio u igru

-
- Kontakt:
Treba realan biti samo !! Cizmic je duplo bolju stoper od ovih sto imamo. Ima iskustvo igranja u ovoj ligi oko 10 godina sto puno znaci.
S njegovim iskustvom ovi bi drugi samo bili sigurniji i bolje bi igrali.
I pasa ce karijeru zavrsiti u bihacu,zaigrati s klubom u pl i preuzeti aBd kapitensku.
Svako ko poznaje pasu zna koja je ljudina i koliko voli ovaj klub i grad.
Pozz
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ja znam kakva je on ljudina i koliko voli grad i klub ali trenutno ako ce se dovoditi vec igraci ima prioritetnijih pozicija od stopera, Koprivica i Devedzic igraju fino u tandemu, Kladar je odlican isto plus cetvrti Hadrovic po potrebi... znaci stoper nam nikako ne treba.
I ja volim Cizmu ali gledam ovdje dobrobit kluba, stoper uopce nije potreban.
Duga je sezona, bit će žutih kartona, povreda,..
-
- Kontakt:
Vidim da nisi skuzio od kako je berberovic dosao da ne racuna na kladara. Od pripremnih prije korone ni jednu nije odigrao u prvom sastavu. I poznato je vec da ga berberovic ne simpatise.harden je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:01Ja znam kakva je on ljudina i koliko voli grad i klub ali trenutno ako ce se dovoditi vec igraci ima prioritetnijih pozicija od stopera, Koprivica i Devedzic igraju fino u tandemu, Kladar je odlican isto plus cetvrti Hadrovic po potrebi... znaci stoper nam nikako ne treba.
Druga stvar on bio bio sa koprivicom stub odbrane jedab dr bi nadopunjavali,obadvojica borbeni.
A sramota je devedzicu ili hadrovicu dati mjesto prije cizmicu.
Znas li ti sta znaci 10 god iskustva igranja u ovoj ligi?
A na nraju krajeva sezona je duga,bice povreda,kartona,korone i svakako da ti treba stopera. Nemoj biti smijesan
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Duga je sezona, bit će žutih kartona, povreda,..
Goran Galesic bi bio odlično pojačanje, srednji vezni a imao je i dobru karijeru, nije ni star 31 godina
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.