?Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temu

?Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temu
Odakle da nas uklone, iz Premijer lige???Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temu
Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.sampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:36Odakle da nas uklone, iz Premijer lige???Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temu
Džaba, opet bi vi bili 2., 3., 4...
4 godine molicu lijeposvrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 10:57Igrat 5 godina u jednoj te istoj opremi
I onda nekom moralisat o covid-19 pandemiji
Svasta
Hahaha cuj Mladost ok po tvojoj logici jesil brojao nase sanse kad vec kazes da smo trebali zijaniti od njih strucnjace? Vidjecemo sredinu tabele polako samo. Sto se tice favorita za osvajanje zeljkan je uvijek apsolutni favorit evo vec 8 godinafarrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.sampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:36Odakle da nas uklone, iz Premijer lige???Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temu
U Tuzli nema boDeva, slobodno me citiraj...farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.sampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:36Odakle da nas uklone, iz Premijer lige???Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temu
Obrazli bi bilo da se sada izvine onaj plavi zbog jucerasnjeg vokabulara
Ne kazem da niste bolji bili, ali ljudima nije sviran penal kod 0:0, ne znam o cemu pricamo onda. I mi smo prosle sezone bili bolji od Veleza pa su nas uzeli. Ko to broji prilike kad se sagledava posten rezultat?zagor1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:49Hahaha cuj Mladost ok po tvojoj logici jesil brojao nase sanse kad vec kazes da smo trebali zijaniti od njih strucnjace? Vidjecemo sredinu tabele polako samo. Sto se tice favorita za osvajanje zeljkan je uvijek apsolutni favorit evo vec 8 godinafarrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.
DogovorenoSviuodbranu je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:55U Tuzli nema boDeva, slobodno me citiraj...farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.
Ne, ja se potpuno slažem s tobom.farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.sampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:36Odakle da nas uklone, iz Premijer lige???Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temu
Da nisu igraci zelje sami trcali u kladaru i igrali 2 mozda bi i dobili Veleza.farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:00Ne kazem da niste bolji bili, ali ljudima nije sviran penal kod 0:0, ne znam o cemu pricamo onda. I mi smo prosle sezone bili bolji od Veleza pa su nas uzeli 0-2. Ko to broji prilike kad se sagledava posten rezultat?zagor1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:49Hahaha cuj Mladost ok po tvojoj logici jesil brojao nase sanse kad vec kazes da smo trebali zijaniti od njih strucnjace? Vidjecemo sredinu tabele polako samo. Sto se tice favorita za osvajanje zeljkan je uvijek apsolutni favorit evo vec 8 godinafarrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45
Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.
Najsmjesnije je sto vi mislite da ste zasluzili sve tri da uzmete, ali niste imali srecesampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:02Ne, ja se potpuno slažem s tobom.farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.
Mi smo slabi, nadam se da ćemo izboriti opstanak jer su Krupa i Olimpik dosta loše ušli u sezonu, nadam se da uskoro neće ući u formu.
Vi ste apsolutni favoriti, uostalom kao i svake sezone, sve ispod duple krune i ove godine bilo bi ispod nivoa željezničara.
Kakve su to teorije zavjere hahahahahahforza_juve je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:03Da nisu igraci zelje sami trcali u kladaru i igrali 2 mozda bi i dobili Veleza.![]()
Gdje sam to napisao dijete drago???farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:04Najsmjesnije je sto vi mislite da ste zasluzili sve tri da uzmete, ali niste imali srecesampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:02Ne, ja se potpuno slažem s tobom.farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:45
Vase realno stanje je sredina tabele trenutno i vi ste toga svjesni ali se nadate da ce Vinko tek uigrati ekipu, a ekipe se uigravaju na pripremama a ne pocetkom sezone. "Po jutru se dan poznaje" definitivno vazi za nasu ligu. Zeljo izgleda prebrutalno u prva 3 kola, a imamo priliku za laganih 6 bodova u sljedece 2 tekme i sa 5 pobjeda na startu dobili bi ogromna krila za dalje, dok vi ste zasluzili samo 3 boda od ovih 7 sto imate (nesviran penal za Mladost, dominacija tuzle i opsada gola nekih 65-70 minuta) i za sada se mozete tjesiti da je to "sampionski mentalitet" ali tog mentaliteta nece biti na derbiju, Pecari, Ligi sampiona, Banja Luci. Tu cete dobiti po usima sa onakvom igrom, ali eto.... Misli ti i dalje da je Sarajevo fsvorit za titulu.
Mi smo slabi, nadam se da ćemo izboriti opstanak jer su Krupa i Olimpik dosta loše ušli u sezonu, nadam se da uskoro neće ući u formu.
Vi ste apsolutni favoriti, uostalom kao i svake sezone, sve ispod duple krune i ove godine bilo bi ispod nivoa željezničara.![]()
sampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:10Gdje sam to napisao dijete drago???farrys je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:04Najsmjesnije je sto vi mislite da ste zasluzili sve tri da uzmete, ali niste imali srecesampras je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:02
Ne, ja se potpuno slažem s tobom.
Vi ste apsolutni favoriti, uostalom kao i svake sezone, sve ispod duple krune i ove godine bilo bi ispod nivoa željezničara.![]()
Ja sam svjestan da smo mi loši i da smo jedva osvojili 7 od mogućih 9 bodova, a odigralo se već oko 9% prvenstva i već zaostajemo 2 boda za brutalnim željezničarom.
Svjestan sam da je u igri još samo 90 bodova ili nešto manje (ako to bude odgovaralo nama i gospodinu Vici)...
Svega sam ja svjestan i apsolutno sam pesimističan, ova godina je vaša!
Moguće da vam je i zadnja, zato sad ili nikad.
Ma prenijelo me da je nasa tema, jer ulazim inace prvo na to, zanio se citajuci, izvinjavam seMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:29?Blueforce21 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:10Uklonite ove pitare, neki dan su nekog naseg uklonili kad je napisao cak objektivan i normalan komentar vezano za FKS-TC, a kamoli ovo, hajmo noga imate opstu temujesi li uredan
Nisam uposlenik klinike i to je apsolutno kontra od mog zanimanjaSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2020, 12:11Javio se doticni @tarpitarpi i rekao da je u rukama drzao Lukin pozitivan test. Imenom i prezimenom. Uposlenik klinike. A kaze ne boji se zakona...