Ja ne zelim da budem pozitivan u ovakvom vaktu, hvala ti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znači @ljoZee junfer 

Procitaj opet sta sam napisao.
Danas je bolje biti negativan nego pozitivan. Zato sam ja odlucio do daljnjeg da budem negativan. Bar do neke petobe, neceg slicnog.

Šalim se bolan, skonto sam šta si napisao

Malo da dignem atmosferu

Evo jedan za raspoloženje

Želim dobrodošlicu svim novim forumašima, drago mi je da je naša porodica svakim danom sve veća, pa i na ovom forumu. Širimo pozitivu!
Čitam da Juričić nije otputovao, pa odmah neke rasprave. Nek odmori jednu utakmicu, prvenstvo je dugo, imali smo 3 teške utakmice u 10 dana, a imamo širok roster i izbora na napadačkoj poziciji nakon dugo vremena. Ne sikiram se dok je Amar na čelu plave lokomotive.
Čitam da Juričić nije otputovao, pa odmah neke rasprave. Nek odmori jednu utakmicu, prvenstvo je dugo, imali smo 3 teške utakmice u 10 dana, a imamo širok roster i izbora na napadačkoj poziciji nakon dugo vremena. Ne sikiram se dok je Amar na čelu plave lokomotive.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Haj se ti izoluj

Braconi, hoce li im opet igrat taj stoper?
Stvarno treba ukinuti ove forume.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Railway players on the way to hell
Allahu Dragi hhahahhahaha
Allahu Dragi hhahahhahaha
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Gledaj mog pulena sto je biceps izbacio
Eto, to vam je 11 dostupnih igraca za sutra. Slucajno nam sastav izasao prije vremena, ali jbg.
Eto, to vam je 11 dostupnih igraca za sutra. Slucajno nam sastav izasao prije vremena, ali jbg.
Ti siris negativu,ne sirim ja

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- dubioza144
- Kontakt:
Skino Lendric masku da se vidi da nije ljut
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Nemoj da se koljemo pred narodom
@Husika, jeste.
Ma štoperski tandem im je Jusić - Uzelac ali ovog drugog neće biti zbog povrede. Mjenjat će ga Mujkić koji je haman čitavu karijeru u federalnoj igrao. Inače pretprošle sezone su Jusić - Uzelac bili štoperski tandem Olimpika u federalnoj. Lijevi bek im je Tomašević koji nije prošao probu kod nas prije nekoliko mjeseci, čini mi se na zimu. Prirodna pozicija mu je krilo inače ali su ga prekomandovali na beka. Možda i tu možemo šansu tražiti.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Gledo sam sazetak slobode protiv mladosti,nisu ih bas razbili kao sto rezultat govori,jos je mladost citavo poluvrijeme imala igraca manje.Realno je da nabijemo gol razliku,al red je biti negativan pred utakmicu,pa cemo reci da ce biti gusto i da nije ni bod los,usput da napisem pregovara se sa Zecom oko raskida.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, pintol_TM87, zeljooo13 i 35 gostiju.