Kako nabijemo gol-razliku, a Lendric nam igra u napadu?Zeljovac95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:01Gledo sam sazetak slobode protiv mladosti,nisu ih bas razbili kao sto rezultat govori,jos je mladost citavo poluvrijeme imala igraca manje.Realno je da nabijemo gol razliku,al red je biti negativan pred utakmicu,pa cemo reci da ce biti gusto i da nije ni bod los,usput da napisem pregovara se sa Zecom oko raskida.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta fali Lendricu, pokidao je prvu, protiv Borca nije imao srece.LjoZee je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:13Kako nabijemo gol-razliku, a Lendric nam igra u napadu?Zeljovac95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:01Gledo sam sazetak slobode protiv mladosti,nisu ih bas razbili kao sto rezultat govori,jos je mladost citavo poluvrijeme imala igraca manje.Realno je da nabijemo gol razliku,al red je biti negativan pred utakmicu,pa cemo reci da ce biti gusto i da nije ni bod los,usput da napisem pregovara se sa Zecom oko raskida.
Pa kolega je jutros nesto bio razocaran sto Lendric igra pa reko da vidim kako sad odjednom da nabijemo gol-razliku, a jutros potop sto Lendric ce igrati.
Aha, ma Lendric ili Hajric ko god, ekipa je u finom momentumu izgleda, mislim da svi mogu odgovoriti zadatku u rosteru.
-
- Kontakt:
Ma ja Lendrica volim,ali sam i realan,ima on mahana gomilu,nije mu ovo prvi mandat.Nadam se da ce biti dobar kao usamljeni spic u ovoj utakmici,da nece biti nevidljiv kao sto je znao biti.LjoZee je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:13Kako nabijemo gol-razliku, a Lendric nam igra u napadu?Zeljovac95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:01Gledo sam sazetak slobode protiv mladosti,nisu ih bas razbili kao sto rezultat govori,jos je mladost citavo poluvrijeme imala igraca manje.Realno je da nabijemo gol razliku,al red je biti negativan pred utakmicu,pa cemo reci da ce biti gusto i da nije ni bod los,usput da napisem pregovara se sa Zecom oko raskida.
Mi tamo ne idemo u punom sastavu. Fale nam 3 iz prve postave plus 2 koja nisu zaigrala jos ove sezone. Tako da dobro se moras pomuciti za tri boda na gostujucem terenu. Da je na Grbavici onda okej najave neke.
Opa bez golmana sutra, jedan na klupi. Poslozit ce to bekrija kako treba
Ulica prica da ce samo Raif biti na klupi pa dje zatreba da ce uci
- dubioza144
- Kontakt:
Hoce igrat sa viskom Amar uvodi nesto novo u bh fudbal
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Valja opet sutra slusati onog Surkovica
Kakvi očajni pokušaji lobotomaca.
Duše drage, volimo mi klub, brinemo, ali eto malo bi gurali klipove pod točkove s vremena na vrijeme.

Duše drage, volimo mi klub, brinemo, ali eto malo bi gurali klipove pod točkove s vremena na vrijeme.

Željezničar za život cijeli!
Ide sutra 12\12 aBd. Odličan start. 

Znaci za sad Eric, Ikic i Juricic su definitivno out za sutra? Ima li jos neko?
Volio bih da Miletic pocne u paru sa Acom, a Dado nek ostane u vezi.
Volio bih da Miletic pocne u paru sa Acom, a Dado nek ostane u vezi.
-
- Kontakt:
Ma mogu nam se hamdana nalizati, binde.
Guvo, avlami, bosanac, cekicar ucviljeni i ostali. Nema više. Pozdrav uz pjesmicu:
Ja iskreno sutra ne bih nezadovoljan bodom bio, bolje bod u tuzli nego da izgubimo neku sljedecu pogotovo derbi utakmicu koja utice dosta na psihu, vidim i Osim sa rezervom ocekuje 3 boda 

Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Ikić će nas pojačati što neće igrati bolan bolan

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Preofirni su. Pokušavaju držati ljude uznemirenim i napetim, a svakako su svi nervozni zbog ove pandemije, pa ako se desi neki loš retultat da se iskaljuju na klubu. Bukvalno nagovaraju Željine navijače da rade stvari protiv kluba. Žalosno.
Ili ismijavanje koliko je sezonskih prodano. Onaj bijednik kazandžija i misketov sin se dobacuju, smiješno im. Jedan kmečao na dvije tv o tome kako mu je posao u krizi zbog korone a drugom babo dao sve u životu. Čak je pokušao i menadžer da bude. Jadno.
Samo nastavite, znamo svi da vam je krivo.
Ti znaš da ja uvijek činjenice govorim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dajem ti sansu da se pokajes. Izvoli

Trenutno korisnika/ca: Levin, WeekendOffender i 29 gostiju.