Kao i kod svakoga, poraste entuzijazam, zelja, nada, misli se srcem, a ne razumom... ali niki, ili skoro niko, ne najavljuje niti ocekuje pobjedu.Zeljovac95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:11Sorry na upadu,ali mi je jedna stvar kod vas tuzlaka interesantna.Protiv Mladosti ste prije utakmice strepili hocete li pobjediti,a sad pred Zelju najavljujete pobjedu ,jako cudno razmisljanje.Pozdrav i svako dobro u buducnosti.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma citao sam na fb par komentara gdje se prica o pobjedi.Zalosno je sto grad Tuzla i Sloboda nisu u koheziji,pa da tuzlanski kanton kao najveci i najrazvijeniji nema jaku Slobodu i konkurentnu za vrh.Tuzla kao grad to zasluzuje,kakve sve vukojebine igraju fudbal a da Sloboda se ovako pati,nije to to.Nadam se u buducnosti pravoj Slobodi.Beduin je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:42Kao i kod svakoga, poraste entuzijazam, zelja, nada, misli se srcem, a ne razumom... ali niki, ili skoro niko, ne najavljuje niti ocekuje pobjedu.Zeljovac95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:11Sorry na upadu,ali mi je jedna stvar kod vas tuzlaka interesantna.Protiv Mladosti ste prije utakmice strepili hocete li pobjediti,a sad pred Zelju najavljujete pobjedu ,jako cudno razmisljanje.Pozdrav i svako dobro u buducnosti.
Ja mislim da smo mi jedini navijaci koji su zadovoljni remijem kod kuce,pa draže mi je vidjeti da izadu momacki i bore se pa i izgubili nego da igramo bunker..
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Kakav bunker, ako bude tako, sigurno gubimo. Treba igrati na pobjedu, pametno ih napast, ne srljat, pa ako bude remi, puna šaka brade. Ljudi su trenutno najkvalitetniji i u najboljoj formi i zbog toga bi i bod bio uspjeh. A ako budemo igrali na bod, gubimo 101 posto.
Ja mislim da ne treba dozvoljavati ove upade, a vi? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kad god smo isli na bod,popusili smo.Napast,pa sta bude
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Al svaki put...
Što je još bolje, rana je faza lige, imaš veći luksuz za napadačku igru protiv ekipa koje su kao neki top4... Zato samo na pobjedu, borbeno, pa i ako se izgubi, ima sljedeća.
Ako se Grado odluči za neku pič.ka.stu taktiku, iznerviraćemo se džaba i opet na kraju po.pušit.
Samo pitam, da znam kako da se ponašam sa takvim.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:08Ako je konstruktivan upad, meni nije problem. A ako provociraju onda...

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
objektivna Tuzlanska publika...
Znaci od starta lige strepimo za opstanak mlada ekipa nema love bla bla i sad pickasto ic na bod sa zeljom koji ima 3 od 3 i koju go razliku sa amarom na klupi a mi sa gradom.
Prvo kako napadacki sa kim u kojoj formaciji?
Drugo ja sam skeptican da sa gradom mi mozemo igrat napadacki. Dao bog pa me opovrgne niko sretniji.
Samo realno pa sta bude bude.

Znaci od starta lige strepimo za opstanak mlada ekipa nema love bla bla i sad pickasto ic na bod sa zeljom koji ima 3 od 3 i koju go razliku sa amarom na klupi a mi sa gradom.
Drugo ja sam skeptican da sa gradom mi mozemo igrat napadacki. Dao bog pa me opovrgne niko sretniji.
-
- Kontakt:
a kako igrat na bod (tj. bunker) sa mladim Karlosom, Tomaševićem i bez zadnjeg veznog? Ne možemo izdržat tako 90. min. nema šanseSariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:26objektivna Tuzlanska publika...![]()
-
- Kontakt:
Neces ti htjet igrat bunker nego ce te ljudi stisnut, a ko ce napast? Ko ce igrat lopte?
Ko ce nam biti plej?
Ko ce nam biti plej?
-
- Kontakt:
znam sve, ali po tome, bolje da ne izađemo sutra na teren...Sariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:42Neces ti htjet igrat bunker nego ce te ljudi stisnut, a ko ce napast? Ko ce igrat lopte?
Ko ce nam biti plej?
-
- Kontakt:
Nije bolje, uvijek treba igrat. Samo kad se realno kaze i bod je dobar ljudi odma pocnu srat kakav bod idemo trica.
A dobro.navijacki i to razumiejm.al realno i bod je dobar.
Uvijek su me nervirale te jaranske relacije pa dobar s ovim onim pa da se ne uvrijedi naljuti podrzi makar i naopako bilo.sto kod nas rade stalno.
Vidis sa cime raspolazes i sve je jasno.
Uvijek su me nervirale te jaranske relacije pa dobar s ovim onim pa da se ne uvrijedi naljuti podrzi makar i naopako bilo.sto kod nas rade stalno.
-
- Kontakt:
pa evo ja lično se slažem sa svim napisanim jedan kroz jedan. pogotovo to za jaranstvo, degutantno je...Sariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:02Nije bolje, uvijek treba igrat. Samo kad se realno kaze i bod je dobar ljudi odma pocnu srat kakav bod idemo trica.
-
- Kontakt:
Niko ozbiljan drug ne moze najaviti pobjedu, vidio si iz kluba da je veliki respekt za ekipu Zelje koja je do sad najvise pokazala, i sigurno je da ste favoriti. Al s obzirom na domaci teren i psiholoski efekat poslije pobjede imamo pravo se necemu nadati. Na komentare se ne treba osvrtati, vecina tih ljudi nisu ni odgledali utakmicu a sve znaju, poslije Radnika vec smo bili kita, a poslije MDK borba za Evropu i sve pobjede. Sretno.Zeljovac95 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:53Ma citao sam na fb par komentara gdje se prica o pobjedi.Zalosno je sto grad Tuzla i Sloboda nisu u koheziji,pa da tuzlanski kanton kao najveci i najrazvijeniji nema jaku Slobodu i konkurentnu za vrh.Tuzla kao grad to zasluzuje,kakve sve vukojebine igraju fudbal a da Sloboda se ovako pati,nije to to.Nadam se u buducnosti pravoj Slobodi.
-
- Kontakt:
Aliii, moramo razumjeti da mi nismo neki mali klub, nego Sloboda, koja je do rata imala potitivan skor sa želj., i malo slabiji od 2000.tih na ovamo. Sramota nas reći da idemo na bod
ps. ako ima trener u ligi da nas je namariso to je osim. Volio bih baš da vidim njegovu statistiku protiv nas. I to znalo je biti baš visokih poraza, namerači se protiv nas posebno...

ps. ako ima trener u ligi da nas je namariso to je osim. Volio bih baš da vidim njegovu statistiku protiv nas. I to znalo je biti baš visokih poraza, namerači se protiv nas posebno...
-
- Kontakt:
Ako je 1 kroz 1 onda ok. Sto bi rekli grunt
Nismo sportska sredina htjeli ili ne, priznat.
Nije to ko kad navijas za liverpul pa ti zivis fudbal prvo to neukoj sredini treba objasnit. Pa onda transparentan rad i pomoc klubu se vidi kroz lovu. A love nema.
Toliko volimo slobodu. Imas najbogatijeg lika u drzqvi i cucnut totalno sport. Znaci imas moguncost da otkupis sve upravne odbore skupstine i da radis sta hoces u klubovima. Da Musija vijetnamac semsudin i azmir ispadnu male mace.Isto ko i u celiku hifa i to.smjeurija realno..
Nema veze. Ajmo napast sutra pa sta bude.niko niko

Nije to ko kad navijas za liverpul pa ti zivis fudbal prvo to neukoj sredini treba objasnit. Pa onda transparentan rad i pomoc klubu se vidi kroz lovu. A love nema.
Toliko volimo slobodu. Imas najbogatijeg lika u drzqvi i cucnut totalno sport. Znaci imas moguncost da otkupis sve upravne odbore skupstine i da radis sta hoces u klubovima. Da Musija vijetnamac semsudin i azmir ispadnu male mace.Isto ko i u celiku hifa i to.smjeurija realno..
Nema veze. Ajmo napast sutra pa sta bude.niko niko

-
- Kontakt:
ovo i ja teško razumijem, lik ulaže u sve grane privrede, a ne ulaže u nešto što može biti profitabilnije od pivare, kornflipsa, dite i čega sve ne zajedno. Evo partizan prodo igrača za 12 mil. nema boljeg bazena u državi, ne može me niko u to ubijediti.Sariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:13Ako je 1 kroz 1 onda ok. Sto bi rekli grunt![]()
Nema veze. Ajmo napast sutra pa sta bude.niko niko![]()
kaže ne voli fudbal, nigdje veze, pa neće on biti jeb.eni predsjednik. jedino ako mu ne daju...
-
- Kontakt:
Ma ne intersuje ga.nije ga nikad ni interesovalo.fola lopovi ovo ono pa ne da. et on majka tereza
Nije to sutnulo ni u kravu loptom na putu to je problem.
Nije to sutnulo ni u kravu loptom na putu to je problem.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.