I'm baaack bitches

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Jesi svjestan da to nije ni sjena onog Vidala iz Juventusa, ili se jednostavno zayebavaš ?
Uvijek moze razocarenje, dobijes 5 komada pred citavim svijetom a oni najplaceniji ja svijetu odose nazad svojim zenama i jahtama hehe
Pa na jednu utakmicu taman da igras protiv tima svijeta, mozes da pobijedis. Nekoc Rubin Kazan iz jednog suta dobio najbolju ekipu svih vremena. Jesu li se oni nadali? Da nisu ne bi ni izasli na teren.sljivo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:50Vjerujem da pored ovog svog pilanja naopako u dubini vjerujete u neku magiju, neko čudo, aktivaciju hegenemističkog gena i pobjedu na kraju. Inače, to je dobar osjećaj, taj vandamovski dodir, kad te svi gaze, pljuju, ti uzvratiš i nakautiraš, pa onda izvadiš kardan i svima kažeš evo vam ga. Mi kobasičari smo navikli na tako, mislim tražiti neku specijalnu snagu u tom prkosu, a sad kad je to obrnut slučaj, malo je neobično. Ne znam kako ćemo se svi snaći u ovim novim ulogama, ali vjerujem i želim da utakmica bude dobra, pa ko prođe čestitke, a eventualni izostanak magije i čuda mi ćemo tražiti uzroke u Lewi i Thiagu, a vi, vjerujem i Messiju šetaću.
Ma znam da nije to taj VidalDerdiyok je napisao/la: ↑14 avg 2020, 00:12Jesi svjestan da to nije ni sjena onog Vidala iz Juventusa, ili se jednostavno zayebavaš ?
Pogubio se u osnovama fudbala, a ne u nečemu drugom. Ja sam ga gotivio dok je igrao kod vas. Dobar je za rotacije, i treba imati u timu uvijek jednog takvog igrača, ali za prve postave ovaj Vidal teško. Jedino kada su u vezi 4 igrača. Ovako na 4-3-3 neće ti donijeti ništa dobro. Mislim ono, daj Bože da me uvjeri u suprotno, i da ga zabije za prolaz, ali eto.
To za nas znam
To bi bio najpoželjniji scenario.
Nije dobar, recimo i kad je ispadao od Rejala, ovaj tim je smijesan za onaj, ali smo mi losiji.branimir85 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:56Jeli stvarno Bayern toliko dobar kao što pričaju? ,iskreno zadnji put sam pogledao Bayern više puta kad su igrali Elber,Effenberga,Kahn,Lizarazu...nek pobjednik ovog dvoboja bude i prvak Europe
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.