@sljivo
Ja mislim da dobivate skoro sigurno. Messi je još uvijek odličan ali ne može sam dobit tekmu što se najbolje vidi u argentinskoj repki. Barcelona ima puno bijelih patuljaka (Piquet, Alba, Busquets, Rakitić, Vidal, Suarez) koji više opterećuju momčad nego što joj donose, nemaju više onu brzinu i okretnost i cijela momčad gubi na kompaktnosti. Imaju oni istina i odlične mlade igrače (Fati, Puig ...) no ne vjerujem da će ih Setien stavit u ovakvu utakmicu, iako im tu zapravo leži najbolja šansa.
Što se tiče PSG-a oni su dobili pravi momentum tek ulaskom Mbapca, a na kraju ih je Choupo iščupo - odlučila je njegova predasistencija kod prvog gola, fenomenalno je prenio loptu na krilo Neymaru, a potom i sam poentiro. Da nije bilo njih dvojice ne bi Gaymar bio dovoljan, mogli su Gueye, Herrera, Sarabia i Icardi guslat do mile volje. Inače, ne znam zašto su bili prodali Nkunkua, vidjelo se da je velik potencijal, i sad bi sa Verrattijem imali odličan centralni dvojac a ne da se krpaju sa mediokritetima.