Predstavi se @Omark

@Bbake ma mudrost. Zaginut ce sutra samo nece da najavljuju nista. Ocekujem bas tesku utakmicu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Predstavi se @Omark
Trener Slobode skroman, a prije svega pametan čovjek
"Znamo da nam dolazi, po meni, najbolji kolektiv u BiH i trenutno najbolji tim što tabela i pokazuje. To je ekipa koja na svakoj poziciji ima dva kvalitetna igrača i bit će teško. "
Drug Omar
Nije mu niko rekao da nismo kompletni
Sta me handris,Omar,Oske ili Ro ?
A ja nista?
Pozelio sam ga
Misketovi isprdciiguita je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:39Bili tamo , pa se vratili ovamo, koga briga.Istjerujete pravdu neku ovdje.Svjesno ili nesvjesno namecete ponovo pricu i smarate i objasnnjavate ko je misimovic ili ovaj ili onaj.Ne namecite tu pricu ovdje, jel bi mogli pomisliti da zamagljujete uspjehe Amara i ekipe na pocetku sezone , namjerno.Dakle boli me polni organ za misimovica i sina mu i lobotomce i za vase prepucavanje i neke repove koje vucete od tamo.i Bas me briga i za vasa poznanstva i ko je koga zvao na ovaj forum . Amar objasnio jednom zauvijek ,mi smo fudbalaski klub.Kraj price.Zeljo sutra igra.Halooo.SUtra sa pobjedom najbolji start u zadnji puno godina.Yebo vas misimovic i ostali.Ne peglaj te nas vise.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 38 gostiju.