njega isključivo pare interesuju, to nam je svima jasno, a kad bi kupio slobodu (većinski udio u skupštini) ne bi bilo lopova... ali prije da to nikome u i oko kluba ne bi odgovaralo....Sariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:28Ma ne intersuje ga.nije ga nikad ni interesovalo.fola lopovi ovo ono et on majak tereza
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Nema to u sebi. Jbo pare. Kako po svijetu lovatori.jbo pare kupis si igracku i bacas drkice s ostalim gazdama.
Nema. Ima takvih jos.I onda ti hoces da ti raja kupuje i odvaja koja i ne radi po 10 2o 5o 100 maraka da dizes neki marketing i slicno. Bjezi ba sramota. Fuj
Ko po svijetu drzi klubove i sport. Najbogatiji ljudi i firme.
I tu vidis nasu furdu i proklete duse. Zafalice. Fuj
Nema. Ima takvih jos.I onda ti hoces da ti raja kupuje i odvaja koja i ne radi po 10 2o 5o 100 maraka da dizes neki marketing i slicno. Bjezi ba sramota. Fuj
Ko po svijetu drzi klubove i sport. Najbogatiji ljudi i firme.
I tu vidis nasu furdu i proklete duse. Zafalice. Fuj
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 14 avg 2020, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Jest vala, pojma nemas pa da si mi brat i zadovoljavas se bodom protov Zelje. Samo napad, agresiva, Husic i Said pritisak neka vrse na Zeljinu odbranu i stisnut ih odmah.Sariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:02Nije bolje, uvijek treba igrat. Samo kad se realno kaze i bod je dobar ljudi odma pocnu srat kakav bod idemo trica.
A dobro.navijacki i to razumiejm.al realno i bod je dobar.
Uvijek su me nervirale te jaranske relacije pa dobar s ovim onim pa da se ne uvrijedi naljuti podrzi makar i naopako bilo.sto kod nas rade stalno.
Vidis sa cime raspolazes i sve je jasno.
Nego, navrati na pivu sutra predvecer, ako nemas koronu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Aza kamikaza upravo to radi, zaj.ebava se s fudbalom, ko neki hobi i kur.č.e.nje
-
- Kontakt:
Svi mi to radimo svako u skladu sa mogucnostima, neko kupi si klub a neko mancmalo
Al zamisli taj mentalni sklop imas firmu milijarda boli glava. Pa kupio bi milvol iz zajebancije

Pustinjak nemam koronu al imam posla imam svoju igracku

Al zamisli taj mentalni sklop imas firmu milijarda boli glava. Pa kupio bi milvol iz zajebancije

Pustinjak nemam koronu al imam posla imam svoju igracku

-
- Kontakt:
Izvinjavam se ostatku puka na oftopiku al me huja uhvati cuj nema love. Ima love al je u pogresnim rukama.

Nema love nema ni fudbala.

Nema love nema ni fudbala.
-
- Kontakt:
Pare pare pokreću svijet, politiku i nogomet reko bi jedan pjesnik vrli 

Jel ima neka emisija koja ce emitovati pregled kola sto je do sad bilo na BHT-u ?
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
I meni moja mala Fukara krv popi, kud ce mi veca "obaveza".Sariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:40Svi mi to radimo svako u skladu sa mogucnostima, neko kupi si klub a neko mancmalo![]()
Al zamisli taj mentalni sklop imas firmu milijarda boli glava. Pa kupio bi milvol iz zajebancije![]()
Pustinjak nemam koronu al imam posla imam svoju igracku![]()

Nego, nista od Bekica jos uvijek, izgleda ceka hoce li iko drugi mu ponuditi ugovor da se ne vraca u ovaj tmurni klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Vidio sam. Da ne ureknem nista ne valjaBeduin je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:07I meni moja mala Fukara krv popi, kud ce mi veca "obaveza".Sariel1987 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:40Svi mi to radimo svako u skladu sa mogucnostima, neko kupi si klub a neko mancmalo![]()
Al zamisli taj mentalni sklop imas firmu milijarda boli glava. Pa kupio bi milvol iz zajebancije![]()
Pustinjak nemam koronu al imam posla imam svoju igracku![]()
![]()
Nego, nista od Bekica jos uvijek, izgleda ceka hoce li iko drugi mu ponuditi ugovor da se ne vraca u ovaj tmurni klub.

Sutra citav dan kise,ja dana i..
Nemoj da pokisnemo ko prosli put protiv zelje

Nemoj da pokisnemo ko prosli put protiv zelje
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Hocel grado ko setjen sutra 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nadam se da necemo vako napast sutra 

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Zasto se ne updateuje broj prodatih clanskih na stranici? 373 stoji evo 10-15 dana, a broj je prosao 430 do sada sigurno sa svim slikama iz UG i ostalih.
-
- Kontakt:
Znqci za 15 dana prodato max 57...
Prosjecno 3.8 dn3vno.
Prosjecno 3.8 dn3vno.
sutra samo pobjeda dolazi u obzir i vracanje u borbu za titulu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- RollingPaper
- Kontakt:
Gazi zeljkanu,pa da zapjevamo "plavo oko plakalo je"..salim se,jaci su od nas.dobar je j bod,ako ne moze vise
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.