Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pa jesmo, na poluvremenu bilo samo 0-1, u Minhenu na kraju 3-0

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- alan_kardec
- Kontakt:
A mi smo igrali protiv ovih Aliena?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne uspoređujte Divemara sa Leom. Ni oko trenutne forme ni oko bilo čega. Grijeh je.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovo nisu igraci, ovo su kompjuterski programirane masine spojene u jedan izracunat sistem i spremom dovedenom do savršenstva prvi put u historiji nogometa. Nema to veze sto je na drugoj strani najbolji igrač ili Barsa.jestamaji je napisao/la: ↑14 avg 2020, 21:46ovo niko nikad nije uradio modernoj barci. napao ih hansi flick na 80m i ostavio otpozada prostora koliko hoćeš ali ova barca nije ustanju kako treba ni centra preći. strašno smjelo, skonto ih tip 100%!
busqets, xavi i iniesta bi ih raznijeli da su protiv njih ovo probali, ali protiv dejonga roberta i ostalih ziheraša to pali ko napalm!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakav meč yebote
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Bundeska > Primera?
Španci baš grohnuli zadnje dvije sezone, gazi po njima ko stigne.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa ne samo rezultat nego igra kao igra je bila bolja bgm

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cuj niko nikad bokte vidio jel si ti nas gledao ove godine? Pa nama Levante i Eibar sasiju 3 komada. Nikad losija Barcelona, svi smo i ocekivali debakl. NIko nije ni rekao da cemo proci. Remont je Barci potreban, pa najstariji su tim u Europi. Ali dobro neki i dalje misle da je ovo 2015.avenija je napisao/la: ↑14 avg 2020, 21:50Ovo nisu igraci, ovo su kompjuterski programirane masine spojene u jedan izracunat sistem i spremom dovedenom do savršenstva prvi put u historiji nogometa. Nema to veze sto je na drugoj strani najbolji igrač ili Barsa.jestamaji je napisao/la: ↑14 avg 2020, 21:46ovo niko nikad nije uradio modernoj barci. napao ih hansi flick na 80m i ostavio otpozada prostora koliko hoćeš ali ova barca nije ustanju kako treba ni centra preći. strašno smjelo, skonto ih tip 100%!
busqets, xavi i iniesta bi ih raznijeli da su protiv njih ovo probali, ali protiv dejonga roberta i ostalih ziheraša to pali ko napalm!
27.10.2020
- forza_juve
- Kontakt:
Da mi je znati kako je moguce izvesti to finale?
Moguce ali neke druge godine
Messi jednom potrcao i to faul napravio, da je bio drugi neko pozutio bi. Ostalo od njega izdvojiti setanje i gledanje ko ce loptu osvojiti. Kod 1:1 Suarez je morao ono zabiti doduse Neuer mu je skratio ugao. Od ostalih panjeva iz redova Barce nema se sta izdvojiti.
Kako Bayern djeluje mocno kada su se kurarisali one ublehe Kovaca
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Igrali smo na rizik ali se isplatilo, bilo je prošlo par lopti iza leđa ali se na kraju iskontrolisalo. Sredina Barse je kod njih (najveći) problem, previše su daleko i više ne mogu ni par sekundi čuvati loptu. Vidal je igrač manje, protiv Bayerna koji zna dodati dva pasa više on se lahko iskontroliše, samo ko budala leta po terenu. Barsini bekovi nisu smjeli daleko u napad, jer i naši su daleko a lakše kontrolišemo loptu pa je rizik za njih - odmah je i Messi neutraliziran jer nema s kim odigrati par pasova.
Mislim da je ovo najbolje poluvrijeme poslije pauze zbog korone koje sam gledao, zapravo ne da mislim nego sam siguran. A i generalno jedna od boljih tekmi zadnjih godina, puno trke, tempa, šansi, baš topčina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ali Ter Stegen i ispucavanje lopte. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ASD
- Kontakt:
Jel ima još ljudi koji smatraju da Ter Stegen treba bizlti ispred Neuera?
Steta sto u karijeri nije igrao van Spanije, ovako ce ostati zapamcen kao jedan od najvecih ni kriv ni duzan
15.10.2013.
Ja kazem doping. Misici i tetive ono fizicki ne mogu izdrzati na prirodan nacin. Covjek se docekuje na jednu nogu, a skocio metar u zrak. De ba
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.