FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 14 avg 2020, 21:57

E jest spora je tema pravo kada igramo, teške oči Ljože ima i ne može to server da podnese, ništa tu nova tema neće pomoći :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Giba87
Kontakt:

Post Postao/la Giba87 » 14 avg 2020, 21:58

Slo slo slobodo na k***rac te nabodo
IDEMOOO
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2020, 21:59

Raonffa je napisao/la:
14 avg 2020, 21:57
E jest spora je tema pravo kada igramo, teške oči Ljože ima i ne može to server da podnese, ništa tu nova tema neće pomoći :kafa:
Ljoze od vas ne moze stici da napise post za vrijeme tekme. Ne znam kako nisi primjetio da jedini ja haman ne pisem nista za vrijeme utakmice. :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 14 avg 2020, 21:59

Sex, droga, LjoZee i pesimizam :kafa:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 avg 2020, 22:01

LjoZee je napisao/la:
14 avg 2020, 21:59
Raonffa je napisao/la:
Ljoze od vas ne moze stici da napise post za vrijeme tekme. Ne znam kako nisi primjetio da jedini ja haman ne pisem nista za vrijeme utakmice. :kafa:
E moj kapitenu :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 14 avg 2020, 22:02

Omark je napisao/la:
14 avg 2020, 18:52
Bbake je napisao/la:
14 avg 2020, 18:47
Omark je napisao/la:
14 avg 2020, 18:35
Okej, promijenio si mišljenje, ali ako si bio s nekim dobar, nemoj ih poslije pljuvati kako bi zadovoljio nečiju stranu. Prestanite ih spominjati i to je to. Ne etiketiram ja nikoga, naprotiv.

Ma sve ok ali ljudi su razocarani odnosom. Nije to lako, poistovjete te raja sa necim sa cim nemas stvarne veze, nego te se koristi sto si tu ali iz skoro drugih interesa, onih za opste dobro a ne licnih. Zato su vjerovatno razocarani i ljuti.

A ja sam vec veteran, imam taj luksuz. :mrgreen:

Gdje onaj drugi harambasa, jel živ? :mrgreen:
Pa gledaj, kad vidiš da neki brod tone, vakat ti ga je napustiti, ali ti ostaneš sa pudlicama i slijepcima koji govore "ma ništa je to", onda tu niko nije kriv, krivi su oni koji nasjednu. Kako sam ja, napisao koji post, vidim pudlice skaču dok si objektivan i automatski ga napustio, da bi mene jedan KANA, za kojeg ću dokumentovati na drugoj temi zašto je po meni licemjer, napisao da "nemam nekog smisla", a među prvim sam se vratio na ovaj forum i održavao temu živom, skupa sa još par forumaša.

Ne javlja mi se nikako, morat ću ga potražiti. :mrgreen:
.
e cuj ja licemjer :tokralju: I sta ti ovo znaci? "da bi mene jedan Kana"kakav si ti rokoko kompleksas pa to je za nevjerovati :facepalm: kad sam napisao da nemas nekog smisla vise je zajebancija bila (ti si u toj prici bio nebitan) nego sam samo htio reci da bi mi bilo zao da nas Oske napusti jer sam ga zagotivio . hajde molim te dokumentuj moju licemjernost evo pred svima da raspravimo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2020, 22:02

Irfoni, pise haman. Znaci pisem, ali minimalno.
Taj post sam iskihao dobro. Napadnut sam od strane svoga prijatelja sa foruma za to. :D

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 14 avg 2020, 22:03

Raja, novi sam član foruma ali stari čitalac. Nisam lobotomac, ima vas finih. Sretno nam sutra :pray:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 14 avg 2020, 22:05

Sta je ovo u zadnja 2 dana,5-6 novih korisnika :urnebes:

Dobrodosli :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 14 avg 2020, 22:05

mamonelafo je napisao/la:
14 avg 2020, 22:03
Raja, novi sam član foruma ali stari čitalac. Nisam lobotomac, ima vas finih. Sretno nam sutra :pray:
Sve su ovo lobotomoci sta fali da si i ti,malo se kamuflirali. Dobrodosao i uzivaj u strucnim analizima

Polako ces shvatiti da svi imaju po 3 4 acc, kad se ne bude svidjelo sta pises vidjet ces kako nicu acc da te napadnu, al ostane pri zemlji to su djeca samo.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 14 avg 2020, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 14 avg 2020, 22:06

mamonelafo je napisao/la:
14 avg 2020, 22:03
Ako ne bacis neku negativnu informaciju nisi dobrodosao!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 avg 2020, 22:08

Raonffa je napisao/la:
Bolje da je tema spora nego naša igra, pa Jel.. :kafa:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 14 avg 2020, 22:22

Dobrodošlicu nam želim svima.
Koliko sam upoznat sa situacijom, a mislim da jesam, ovaj @bezideja vam je najveci kreten na forumu, a i šire. Informacije s kojima ja raspolažem kažu da ga je 99,76% forumaša stavilo na listu gnjavatora.

Znači, nije nešto pametan, ali je zato zaost'o.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 avg 2020, 22:23

Meni jedna od najdražih pobjeda protiv Slobode. Razloga je više. Prvo krcat Tušanj kao što se može vidjeti na klipu, ljudi mimo tribina gledaju utakmicu koliko je popunjeno bilo. Drugo Sloboda tada strašna bila, u prvih 11 im ovu utakmicu igrali Pirić, Veselinović, Ahmetović, Zeba, Ordagić, Efendić, Ivetić itd. Na klupi im ovu utakmicu bili igrači poput Krpića, Govedarice, Pršeš, golman Muminović itd. Ljudi su igrali najljepši fudbal ove sezone. Tamburali nas, pitare i Zrinjski. Dobili su nas u obje utakmice kupa te sezone (1-2, 3-1), pitare ponizili više puta te sezone tj. dobili u ligi na Tušnju 4-0, a u su ih isto obje išibali i to 0-3 na Koševu i 2-1 na Tušnju. Sloboda predvođena Husrefom je igrala ubjedljivo najljepši fudbal.

Nego da se vratim na ovaj klip. Treći razlog je strašna euforija koja je vladala tada među navijačima. Dobili smo prije ove pet zaredom, boom pojačanja, hor na Grbavici pjeva protiv Širokog, iskarali Borca u obje utakmice kupa, pa onaj projekat "Kupi stolicu za europsku Grbavicu" kad smo plaćali 30 KM one stolice uprava radila dobar posao tada da animira raju što jest jest.

Četvrto ljudi su nas satrali ovu tekmu, Veca imao neke fantastične odbrane. I onda nekakav šut Memije se nekom nafakom odbija do Lendrića i onda eksplozija oduševljenja među prisutnim Manijacima. Zbog takve pobjede, trijumf je bio još slađi.

Preporučujem da pregledate klip ponovo, lijepo se podsjetiti. :D

I za kraj naša ekipa u tom meču:

slika

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 14 avg 2020, 22:29

SudoHusika je napisao/la:
14 avg 2020, 22:22
Dobrodošlicu nam želim svima.
Koliko sam upoznat sa situacijom, a mislim da jesam, ovaj @bezideja vam je najveci kreten na forumu, a i šire. Informacije s kojima ja raspolažem kažu da ga je 99,76% forumaša stavilo na listu gnjavatora.

Znači, nije nešto pametan, ali je zato zaost'o.
Bebo tebe cu handrit dok sam god tu, dzaba da napravis jos 10 novih acc🤧🤧🤧🤧
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 14 avg 2020, 22:33

rokoko :plac: jel mogce sta si ti meni napisao u pp ? e jesi me nasmijao svaka ti cast !! :tokralju:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 avg 2020, 22:35

braco je napisao/la:
14 avg 2020, 22:23

Meni jedna od najdražih pobjeda protiv Slobode. Razloga je više. Prvo krcat Tušanj kao što se može vidjeti na klipu, ljudi mimo tribina gledaju utakmicu koliko je popunjeno bilo. Drugo Sloboda tada strašna bila, u prvih 11 im ovu utakmicu igrali Pirić, Veselinović, Ahmetović, Zeba, Ordagić, Efendić, Ivetić itd. Na klupi im ovu utakmicu bili igrači poput Krpića, Govedarice, Pršeš, golman Muminović itd. Ljudi su igrali najljepši fudbal ove sezone. Tamburali nas, pitare i Zrinjski. Dobili su nas u obje utakmice kupa te sezone (1-2, 3-1), pitare ponizili više puta te sezone tj. dobili u ligi na Tušnju 4-0, a u su ih isto obje išibali i to 0-3 na Koševu i 2-1 na Tušnju. Sloboda predvođena Husrefom je igrala ubjedljivo najljepši fudbal.

Nego da se vratim na ovaj klip. Treći razlog je strašna euforija koja je vladala tada među navijačima. Dobili smo prije ove pet zaredom, boom pojačanja, hor na Grbavici pjeva protiv Širokog, iskarali Borca u obje utakmice kupa, pa onaj projekat "Kupi stolicu za europsku Grbavicu" kad smo plaćali 30 KM one stolice uprava radila dobar posao tada da animira raju što jest jest.

Četvrto ljudi su nas satrali ovu tekmu, Veca imao neke fantastične odbrane. I onda nekakav šut Memije se nekom nafakom odbija do Lendrića i onda eksplozija oduševljenja među prisutnim Manijacima. Zbog takve pobjede, trijumf je bio još slađi.

Preporučujem da pregledate klip ponovo, lijepo se podsjetiti. :D

I za kraj naša ekipa u tom meču:

slika
Vala smo na kraju te sezone iskihali tu svaku pobjedu koju nismo zaslužili, a bilo ih je podosta sa mrljavom igrom pod Sabljinom palicom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2020, 22:36

Syebalo nas kad su nam najvise trebala tri boda

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 avg 2020, 22:37

LjoZee je napisao/la:
14 avg 2020, 21:59
Raonffa je napisao/la:
Ne znam ja ništa :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 avg 2020, 22:45

I barca primi sedmicu, nije sramota kad i mi u Izraelu isto prodjemo :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Merhaba i 38 gostiju.