FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne mozes ba ovakve golove primat. Pa nije trening jbt.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sto Messi ne igra ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Do kraja uz Bayern svim srcem. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
*stop stop he's already dead.jpg*
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Valverde gleda utakmicu i gusta kao prasac u blatu.
Sa kakvom skupinom neprofesionalaca je on uspio uzeti dvije titule, kapa dole majstore!!!
Kazu, nemoj Roberta na beka, ispadat ce, Semedo dobar nazad

Sa kakvom skupinom neprofesionalaca je on uspio uzeti dvije titule, kapa dole majstore!!!
Kazu, nemoj Roberta na beka, ispadat ce, Semedo dobar nazad

-
- Kontakt:
Samo 1 izmjena, 70 minut. 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
ima vremena.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pa jel ovaj Semedo dobar? Imal mozga ikako?
Nisam džaba pitao ko igra desnog beka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najskuplje pojačanje u Barcinoj historiji na posudbi u Bayernu ulazi u igru pri rezultatu 5:2 za Bavarce. To je sve što trebate znati u vezi ovog kluba.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
"Onaj ko ne moze da trci taj ne moze ni da igra pada i taktika sve pada u vodu... Sve ostalo se svodi na pojedinacno igranje na mazohizam ovi ostali gledaju dok jedan dribla"
Don't hate what you don't understand.
Nakon svakog jačeg poraza ođe je svađa ispala, šta sad čekate
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
I asistrira za 6-2 donosi Bayernu prvi setBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:33Najskuplje pojačanje u Barcinoj historiji na posudbi u Bayernu ulazi u igru pri rezultatu 5:2 za Bavarce. To je sve što trebate znati u vezi ovog kluba.

I daje gol

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Valverde out 

Sieben sieben
Coou hahaha
Ja poniženja
Coou hahaha
Ja poniženja
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sedamakejkum
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ernesto Valverde!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.