Omerbavarac je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:55Ja im halalim ispadanje u polufinalu.
Hvala vam kraljevi.![]()
Grehota ti bilo da od prevare od trenera ispadnemo koji nas je u tri sezone koliko nas je vodio vise razjebo nego sto nam je pomogao
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Omerbavarac je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:55Ja im halalim ispadanje u polufinalu.
Hvala vam kraljevi.![]()
Jos dvije utakmice ovako pa ce biti bolji od Olea.
8 - Bayern Munich are the first team to score eight goals in a Champions League knockout match. Endless. #UCL
23 - Thomas Müller has now scored 23 goals in the Champions League knockout stages, the third-most of any player behind Cristiano Ronaldo (67) and Lionel Messi (47). Stage. #UCL
8 - Robert Lewandowski is the first player in Bayern Munich history to score in eight consecutive games in major European competition, overtaking Jürgen Klinsmann's seven-game run ending in 1996. Machine. #UCL
Definitivno ga moraju kupiti.Odličan kao backup a i kad je starter ne zakaže.Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:18Zaboravio sam reci da Perisica definitivno treba otkupiti. Bio sam jedan od najvecih kriticara istog, ali covjek je nevjerovatno koristan kad god igra.
Promasio zicer veceras ali opet dobra utakmica, stalno se izvlacio na krilo i omogucavao ostalima da napadaju prostor. Par puta bespotrebno zakomplicirao dobre situacije.Players to score 50 Champions League goals for Bayern:
- Robert Lewandowski
End of list.
Istina može se svašta desiti.Ali bi lično volio da prođu pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.Bayern@heart je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:40Sacekajmo sutrašnju utakmicu pa da vidimo jeli to $iti i celava ubleha peponja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.