FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Romario javi se... 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno sam na 4-1 i u Đurinom sam fazu: dobro smo prošli
Kratko i jasno, otjerajte upravu, riješite se staraca i pravac Leipzig, dajte ključeve ekipe Nagelsmannu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dogodine osvajamo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ma ne može, sociose jednostavno boli khurac. Bit će ozbiljnijih rezova sto posto, još ako Pochettina uspiju dovesti, Sport i Mundo će oprati Bartu.
Najjače mi ovo: nemoj Pochettina nije Barcin DNA.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Davnih 80 ih godina prošlog vijeka
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
ugasio sam na 6 uz 5 promašenih zicera
Kad skontas da si navijac Celika i Barcelone ovih dana ..... Jasta je nego za dorucka. Odmah iduce hefte. 8 cevapa sa lukom

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Centre forward
- Kontakt:
Ja maxuz doš'o da pročitam neku egzotično - sočnu psovku od Hanka, a on se sakrio u rupicu. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ako postoji mogucnosti da se potpise mauricio pochettino, to treba i uciniti, iako bismo svi mi voljeli da odmah dodju victor font i xavi, no obzirom da to nije moguce, u tom slucaju treba napraviti promijene koje su moguce
okej, bartomeu nece nigdje, al neka podijeli otkaze svojim saradnicima, pa cak i ako mu je namjera da sebe opere, jer budimo realni, na narednim izborima ce barca dobiti novi upravni odbor
licno, cijenim pochettina kao trenera i nemam problem s njegovim izjavama u proslosti, svi mi pricamo gluposti, a najveca glupost bila bi biti protiv dobrog trenera jer je nekad pricao neke lose stvari o barci
okej, bartomeu nece nigdje, al neka podijeli otkaze svojim saradnicima, pa cak i ako mu je namjera da sebe opere, jer budimo realni, na narednim izborima ce barca dobiti novi upravni odbor
licno, cijenim pochettina kao trenera i nemam problem s njegovim izjavama u proslosti, svi mi pricamo gluposti, a najveca glupost bila bi biti protiv dobrog trenera jer je nekad pricao neke lose stvari o barci
Prije mjesec dana je Xavi produzio ugovor sa Al Asadom,ugovor traje do ljeta 2021
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Banovan je momčiluk. Šteta. I mene bi oraspoložili njegovi komentari.Centre forward je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:35Ja maxuz doš'o da pročitam neku egzotično - sočnu psovku od Hanka, a on se sakrio u rupicu.![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Učinjena je usluga forumu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:38Banovan je momčiluk. Šteta. I mene bi oraspoložili njegovi komentari.Centre forward je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:35Ja maxuz doš'o da pročitam neku egzotično - sočnu psovku od Hanka, a on se sakrio u rupicu.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ako će ovo dovest do promjena u klubu vrijedilo je, mada sam mišljenja da neće.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pochettino is very well positioned to become the new Barcelona coach. Barça feel he's capable of leading the dressing room, unlike Setién. [sport]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pricao je i Murinjo bljuvotine protiv Reala, pa je kasnije postao najveci moguci Realovac.
Poketino je dobar trener i od svih realnih opcija, najbolje rijesenje.
Ali somo njegovo dovodjenje, ne znaci nista, ako stanje u klubu ostane isto.
Trebaju mu dati sve ovlasti u svlacionici, a igracima koji to ne zele slijediti, objasniti da odmah mogu napustiti ekipu.
Ako ga dovedu, onda ga trebaju podrzati u onom sto radi, a ne nametati mu sta mora raditi i kako mora igrati.
Najgora stvar je to sto od citave ekipe nemas 3 igraca za koja mozes reci da su ok, a sve zamjeniti niti mozes, niti imas para za to.
Hajmo onda realno gledati, koje su promjene moguce, a da bi unaprijedile bar nesto.
1. Messu objasniti da su neka vremena prosla i da se mora prilagoditi tome. Staviti ga da igra centarfora umjesto Suareza i strogo mu narediti da ne smije izlaziti na sredinu po loptu. Ograniciti mu protok lopte i natjerati i druge igrace da ucestvuju u igri. Koliko god da je Messi dobar, jednodimenzionalsto ne donosi nista dobro, osim protiv levata.
2. Gurnuti u vatru Fatia. Jeste zelen, ali je potentan i gladan.
3. Grizmana postaviti da igra iza Messia.
4. Pod svaku cijenu pokusati vratiti Alcantaru. Boljeg igraca za manje para, ne mogu dovesti.
5. Staviti De Jonga da igra zadnjeg veznog.
6. Novi stoper i desni bek su pod obavezno.
8. Da Dembele odigra sezonu bez povreda i da konacno pokaze da moze raditi ono sto su svi mislili da je sposoban.
Znaci, neka imaginarna postava za slijedecu sezonu:
Ter Stegen-Alba, Pike, novi stoper, novi desni bek - De Jong, Pjanic, Alcantara - Fati, Grizman - Messi
Prve izmjene sa klupe, po linijama, Lengle, Puig, Suarez.
A onda one sezone iza, kad se uprava promjeni, ici u drasticnije rezone, gdje ce svi ovi stariji igraci letiti iz kluba.
Poketino je dobar trener i od svih realnih opcija, najbolje rijesenje.
Ali somo njegovo dovodjenje, ne znaci nista, ako stanje u klubu ostane isto.
Trebaju mu dati sve ovlasti u svlacionici, a igracima koji to ne zele slijediti, objasniti da odmah mogu napustiti ekipu.
Ako ga dovedu, onda ga trebaju podrzati u onom sto radi, a ne nametati mu sta mora raditi i kako mora igrati.
Najgora stvar je to sto od citave ekipe nemas 3 igraca za koja mozes reci da su ok, a sve zamjeniti niti mozes, niti imas para za to.
Hajmo onda realno gledati, koje su promjene moguce, a da bi unaprijedile bar nesto.
1. Messu objasniti da su neka vremena prosla i da se mora prilagoditi tome. Staviti ga da igra centarfora umjesto Suareza i strogo mu narediti da ne smije izlaziti na sredinu po loptu. Ograniciti mu protok lopte i natjerati i druge igrace da ucestvuju u igri. Koliko god da je Messi dobar, jednodimenzionalsto ne donosi nista dobro, osim protiv levata.
2. Gurnuti u vatru Fatia. Jeste zelen, ali je potentan i gladan.
3. Grizmana postaviti da igra iza Messia.
4. Pod svaku cijenu pokusati vratiti Alcantaru. Boljeg igraca za manje para, ne mogu dovesti.
5. Staviti De Jonga da igra zadnjeg veznog.
6. Novi stoper i desni bek su pod obavezno.
8. Da Dembele odigra sezonu bez povreda i da konacno pokaze da moze raditi ono sto su svi mislili da je sposoban.
Znaci, neka imaginarna postava za slijedecu sezonu:
Ter Stegen-Alba, Pike, novi stoper, novi desni bek - De Jong, Pjanic, Alcantara - Fati, Grizman - Messi
Prve izmjene sa klupe, po linijama, Lengle, Puig, Suarez.
A onda one sezone iza, kad se uprava promjeni, ici u drasticnije rezone, gdje ce svi ovi stariji igraci letiti iz kluba.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 avg 2020, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.