FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa da ako se dokaze uletit ce umjesto @wolfie pulena posto opste je poznato da Ikic ima zacementirano mjesto u prvih 11 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ikić Frane je štoper starog kova, tipa onih iz prijašnjeg Intera, Juveta i Milana.
Gorostas, grdosija koja igra bez kalkulacija i emocija.
Jedan jedini cilj ima, a to je da sačuva go, i ne bira načine kako da izvrši svoj cilj.
Zbog toga imamo samo 1 primljen gol i zbog toga će odmarati nakon svake 3-4 utakmice zbog kartona.
Igrači kakav je Ahmetović, Kunić i ostala mudra i sposobna nogometna raja u ovoj ligi, više neće imati prostora za trzanje i opuštanje kada je u pitanju Ikić.
On ti u prvom kontaktu dadne do znanja s kim ćeš imati posla i nema zafrkancije.
Bez rizičnih pasova, poprečnih dodavanja, dugih lopti i svega ostalog što većina štopera ima viška, Frane je tako jednostavan a za ovu ligu odličan, bar u ovih 10ak utakmica śto sam ga pratio.
Znajući da s jedne strane ima neiskusnog Eldara a s druge potankog u prijemu Sinišu, možda je i bolje da lopte iz duela završe u autu nego da iznenade jednog od dvojice pomenutih.
Gorostas, grdosija koja igra bez kalkulacija i emocija.
Jedan jedini cilj ima, a to je da sačuva go, i ne bira načine kako da izvrši svoj cilj.
Zbog toga imamo samo 1 primljen gol i zbog toga će odmarati nakon svake 3-4 utakmice zbog kartona.
Igrači kakav je Ahmetović, Kunić i ostala mudra i sposobna nogometna raja u ovoj ligi, više neće imati prostora za trzanje i opuštanje kada je u pitanju Ikić.
On ti u prvom kontaktu dadne do znanja s kim ćeš imati posla i nema zafrkancije.
Bez rizičnih pasova, poprečnih dodavanja, dugih lopti i svega ostalog što većina štopera ima viška, Frane je tako jednostavan a za ovu ligu odličan, bar u ovih 10ak utakmica śto sam ga pratio.
Znajući da s jedne strane ima neiskusnog Eldara a s druge potankog u prijemu Sinišu, možda je i bolje da lopte iz duela završe u autu nego da iznenade jednog od dvojice pomenutih.
Ikic ce odmarati svako malo jer imamo blesave sudije koje nekom daju karton pri prvom prekrsaju dok drugom tolerisu nekoliko njih prije neko sto daju karton.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pobjeda danas aBd. Samo jakoo...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
-
- Kontakt:
Ajde Zeljeznicareeee
-
- Kontakt:
Jutarnje ludilo... 3 boda! 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
U kost danas!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Po prvi put moram i ja crnjačit..
Loš filing skroz.
Na hair.
Hajde Željooooooooo
Loš filing skroz.
Na hair.
Hajde Željooooooooo
-
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Usput da nije Kemo fasovo koronu?
Ako jeste, zelim mu brz oporavak.
Ako jeste, zelim mu brz oporavak.
I mene opalio neki crnjak.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 avg 2020, 09:20Po prvi put moram i ja crnjačit..
Loš filing skroz.
Na hair.
Hajde Željooooooooo
Imam osjećaj da nećemo zabiti 4 komada večeras nego "samo" 3.
He he
- mamonelafo
- Kontakt:
Ako ništa, mora se nagraditi što ih ujutro u 5 i 10 bodriš. Dobit ćemo ih!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Dajem glavu i 200e da nikad u zivotu nisi pogledao kako igra Miletica, al si citao negdje da je dobar to je sigurno brko analiziraoSaul737 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 00:34
Cuj tanak miletic momak je prije povrede obecavao dok je igrao u celiku jedan od boljih stopera lige bio vrhunska forma, skolovan stoper ne igra napamet, to Osim zna i ciljano ga je doveo jer zna da se iz njega svasta moze izvuc jedino ta povreda ga je zakocila, pritome momak je odradio odlicne pripreme dobro igrao i dao par lijepih golova, sve se moze reci al da je tanak nikako, nije ko prije da nam je stoper Bakrac a izmjena powerlifter Toskas, Miletic je za izmjene mnogo kvalitetan da uskoci kad treba a i sutra da igra ako se dokaze zasto ne, mlad je
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87 i 30 gostiju.